Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 05.12.07 18:14 Předmět: koženka |
|
|
resilo se to aj na starem foru...
nemate nekdo moznost za dobrou cenovku sehnat? a pokud nic, tak mi nerikejte jak chud, ze jste ji meli za supr cenu (ani radsi nerikam kolik rekl) bo me tim akorat vzteknete  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 05.12.07 19:23 Předmět: |
|
|
jakou shaniš barvu? mam doma pruh 2m na 1m svetle šedy (prej z mergla ) tak ji pustim me je k ničemu ..
a nebo znamej je čalounik ale o moc levnejši to nebude ma maly marže  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 05.12.07 22:10 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | jakou shaniš barvu? mam doma pruh 2m na 1m svetle šedy (prej z mergla ) tak ji pustim me je k ničemu ..
a nebo znamej je čalounik ale o moc levnejši to nebude ma maly marže  | bud cernou, nebo tmave (ale fakt tmave) modrou... bude to kombinace jedne z techhle 2 a bile... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 05.12.07 23:04 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | m1tv napsal: | jakou shaniš barvu? mam doma pruh 2m na 1m svetle šedy (prej z mergla ) tak ji pustim me je k ničemu ..
a nebo znamej je čalounik ale o moc levnejši to nebude ma maly marže  | bud cernou, nebo tmave (ale fakt tmave) modrou... bude to kombinace jedne z techhle 2 a bile... |
a kolik bys ji chtel? a ešte sou možnosti struktur koženek ..hladka nebo ta poraskana a nebo i broušena .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 06.12.07 00:06 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Dunga napsal: | m1tv napsal: | jakou shaniš barvu? mam doma pruh 2m na 1m svetle šedy (prej z mergla ) tak ji pustim me je k ničemu ..
a kolik bys ji chtel? a ešte sou možnosti struktur koženek ..hladka nebo ta poraskana a nebo i broušena .. | nad povrchovou upravou te kozenky jsem este neuvazoval, ale asi hladka, nebo takova prasklinkova... no potrebuju na palubku, takze pocitam okolo 2m + premyslim, jestli budu potahovat i tapecy dveri, bo ne, bo je este nemam vylaminovane, na to dojde rada az mezi svatkama, az bude chvilku cas... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 13.12.07 07:43 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | m1tv napsal: | Dunga napsal: | m1tv napsal: | jakou shaniš barvu? mam doma pruh 2m na 1m svetle šedy (prej z mergla ) tak ji pustim me je k ničemu ..
a kolik bys ji chtel? a ešte sou možnosti struktur koženek ..hladka nebo ta poraskana a nebo i broušena .. | nad povrchovou upravou te kozenky jsem este neuvazoval, ale asi hladka, nebo takova prasklinkova... no potrebuju na palubku, takze pocitam okolo 2m + premyslim, jestli budu potahovat i tapecy dveri, bo ne, bo je este nemam vylaminovane, na to dojde rada az mezi svatkama, az bude chvilku cas... |
tak kolik toho budeš chtit na kolik se mam zeptat m2? _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 13.12.07 08:24 Předmět: Re: koženka |
|
|
Dunga napsal: | resilo se to aj na starem foru...
nemate nekdo moznost za dobrou cenovku sehnat? a pokud nic, tak mi nerikejte jak chud, ze jste ji meli za supr cenu (ani radsi nerikam kolik rekl) bo me tim akorat vzteknete  |
Kamrád říká: "Sám mám málo, kdybys řekl loni, to jsem ještě měl". Ale jsou to jen mimikry. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 13.12.07 09:21 Předmět: Re: koženka |
|
|
rumcajs napsal: | Dunga napsal: | resilo se to aj na starem foru...
Kamrád říká: "Sám mám málo, kdybys řekl loni, to jsem ještě měl". Ale jsou to jen mimikry. | z toho mam chapat, ze ma a nechce dat, nebo nema a machruje kua chlapi to fakt neni k sehnani??? kery je kua rok?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 13.12.07 15:41 Předmět: |
|
|
Nechcu nějak od koženky zrazovat,ale mně čalouník koženku do auta nedoporučil kuli teplotním zmněnám.Prý bude rozpraskaná.neberte to nějak vážně nemám stím osobní skušenost.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 13.12.07 16:04 Předmět: |
|
|
nikosNT napsal: | Nechcu nějak od koženky zrazovat,ale mně čalouník koženku do auta nedoporučil kuli teplotním zmněnám.Prý bude rozpraskaná.neberte to nějak vážně nemám stím osobní skušenost.  | tak uz si tam musi dat tu co vypada jako rozpraskana.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 13.12.07 17:00 Předmět: |
|
|
hm, co jine? na kuzi se moje penezenka neciti a navic to neni na sedacky... tak... ale jako jestli mas nejaky jiny tip, tak sem s nim, nejsem proti nicemu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 13.12.07 17:25 Předmět: |
|
|
Dungo,nabízel sinntetickou kůži,ktrá vypadá suprově.Já to chtěl na tapec a strop.1m2 za 500.Ale na každou práci je třeba odborníků,tak se stav někam do čalounictví at' hodí nějaký rozumy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 14.12.07 11:24 Předmět: |
|
|
u nas v Ostrave je obchod kde maj kozenky, ceny maji taky privetive, pristi tyden se tam chystam pro kozenku abych potahl zadni plato
Jejich stranky jsou http://www.rempo.cz/Productslist.aspx?CategoryID=76 , myslim ze i na dobirku by pripadne nebyl problem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 14.12.07 13:08 Předmět: |
|
|
no na ten pohah jde o to aby byla hodně podajná sice to jde nahřát ale když to bude tuhé a nepružné tak stim akorát tak na rovné plochy takže na palubku asi neééé fak by se to chtělo zeptat...abys věděl co poptávat _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 14.12.07 15:51 Předmět: |
|
|
r0mik napsal: | u nas v Ostrave je obchod kde maj kozenky, ceny maji taky privetive, pristi tyden se tam chystam pro kozenku abych potahl zadni plato
Jejich stranky jsou http://www.rempo.cz/Productslist.aspx?CategoryID=76 , myslim ze i na dobirku by pripadne nebyl problem  | no vidis sefe, tys konecne nasel neco rozumne
4chud: jn, pozjistuju a hura na to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|