Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rozvody - nastaveni 1,9dt

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sprtak007

Bydliště - POVINNÉ *: Telč

PříspěvekZaslal: 28.12.08 20:42    Předmět: Rozvody - nastaveni 1,9dt Citovat

Prosim, je nejakej zpusob, kdybych rozhodyl rozvody to zase dat bezpecne spravne zpatky????
Sundal jsem dnes hlavu, tak jsem je musel rozhodit. Udelal jsem si presne rysky na cerpadle a na vačkové hřídeli, ale bojim se ze se mi asi trochu pootocil motor, bouzel uz bez remenu. Tak tet nevim co s tim?? nebo jsou tam taky nejake origo risky?? Ja jsem si vsiml ze na cerpadle a na vačce byly, ale nevim jak maji byt a jestli je i neco na tom pastorku od kliky motoru... No jinak desna prace, pristup uplne na hovno..Ale co, hlava je uspesne venku....
barth88

Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou

PříspěvekZaslal: 29.12.08 00:33    Předmět: Citovat

já si jedělal minulý měsíc bomba věc.... radši jsem měnil i vodní pumpu když jsem viděl že kdybych jí měl měnit tak že musim sundavat... jo a dole na klice by měla být ryska a pokud jí nenajdeš tak si k to mu sedni a logickym myšlenim na to přijdeš jak to má být postavený... já to dělám tak že si dam první píst do horní úvratě a vačku na střich Sad nejhoršim se to potká ale poku snim zatočíš golu tak to poznáš jestli se setkává
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 29.12.08 06:51    Předmět: Citovat

jinak v bloku zepredu podliz setrvaku mas zaslepku pod kterou je dira prez kterou zaaretujes klikovku vhodnym kolikem
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 29.12.08 14:53    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
jinak v bloku zepredu podliz setrvaku mas zaslepku pod kterou je dira prez kterou zaaretujes klikovku vhodnym kolikem
takze sroubovakem.... Laughing ne rozvody jsou dobra vec a zlata 19 ktera tam ma mista tri prdele....zkuste je udelat renault trafic ten novej....to je skoro nemozny a dodreny ruce este mesic.... Evil or Very Mad
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Sprtak007

PříspěvekZaslal: 30.12.08 10:01    Předmět: Citovat

jj diky., sice jsem zvedavej jat to udelam, ale snad nejak jo...Protoze ono k te klice taky hovno je videt, a najit tam taky rysku bude prdel. No uvidime az mi udelaji hlavu, borecx na ni koukl, a rika: No komurky v prdeli, 3praskly, 1volna, ventyli vybehany, hlava vyzrana, tesneni tam bylo to nejlkevnejsi(vyrobce Ajusha) atd atd, a kdyz rekl cenu opravy jenom hlavy(cca 5500kč) mel jsem opravdu radost
Sprtak007

PříspěvekZaslal: 31.12.08 17:33    Předmět: Citovat

a myslite, je dobre vracet jeste zpet ty same rozvody co tam byly?? Maji nabehano 30tis ze 60tis tedy cca polovina zivotnosti, kladky jsou bez vule a nehuci, tak bych mohl ne??remen taky vypada pekne..
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 31.12.08 18:36    Předmět: Citovat

Cau chlape no me delali hlavu v lete a rozvody taky byly pekne ale stejne dali nove pry jak se to jednou rozebere uz se to meni za nove kazdopadne dej novy alespon rozvodak stoji par stovek a ty mas jistotu a klid Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sprtak007

PříspěvekZaslal: 01.01.09 15:53    Předmět: Citovat

jasne, takze rozvodak, a zbytek muzu nechat?? Ty kladky se zdaji byt v pohode, vuli nemaji, ani nehuci tak by jeste tech 30tis s novym remenem mohli odpracovat ne??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: