Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.11.08 21:40 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | už jsem na to přišel stačilo říct že si mám dát vlastnosti obrázku
ps: proč tam teď mám tak debilní mezeru? |
protože to tam o přízpěvek výš ku*ví PECičkA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kantys

Založen: 27.11.2008 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Šternberk
|
Zaslal: 27.11.08 17:54 Předmět: |
|
|
Cau všici lidicky z klubu 19-tek.Mam takovej celkem trapnej dotaz,mozna se uz o tom tady psalo ale potrebuju si vlozit foto na profil a foto mího Rendla.Napise prosim nekdo jak na to?moc dik's |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 17:57 Předmět: |
|
|
Kantys napsal: | Cau všici lidicky z klubu 19-tek.Mam takovej celkem trapnej dotaz,mozna se uz o tom tady psalo ale potrebuju si vlozit foto na profil a foto mího Rendla.Napise prosim nekdo jak na to?moc dik's |
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=1317
nebo nejlíp www.rajce.cz a tam si ztahnes programek naistalujes a podle nej davas fota na net a pak uz jen kopirujes odkazy tech fotek
má to tady 90% lidí na foooru.. jako např já dole v popisu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kantys

|
Zaslal: 27.11.08 19:03 Předmět: |
|
|
tak foto mam uz na rajceti a ted by to nejak chtelo zkopirovat na nase stranky....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 19:16 Předmět: |
|
|
Kantys napsal: | tak foto mam uz na rajceti a ted by to nejak chtelo zkopirovat na nase stranky....  |
nahoře pod nápisem r19club je
"profil"
nato klikni v osobních udajích dej odkaz na svoje rajče (url) ODKAZ (/url)
místo kulatých závorek dej hranaté [ ] !!!!!
a ulož
a kdekoli přispěješ se ti bude ukazovat ten odkaz..
mužeš si tam klidně dát i popis svojeho auta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kantys

|
Zaslal: 27.11.08 19:21 Předmět: |
|
|
Dik moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kantys

|
Zaslal: 27.11.08 19:44 Předmět: |
|
|
tak jo snad sem to teda zvlad......sou tam fotky moji 120 ti konove 405-ky,pak sem mel toho cervenzho rendla ten teda nestnastnou nahodou shorel a ted mam tu modrou Haslerku....to je moje nejvetsi zlato...koupil sem ji v nemecku po prvni majitelce i se serviskou je to 1,7 66Kw a papiry sem hodil z ty cebreny.....tak estli je zajem mrknete http://kantys.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 19:48 Předmět: |
|
|
Kantys napsal: | tak jo snad sem to teda zvlad......sou tam fotky moji 120 ti konove 405-ky,pak sem mel toho cervenzho rendla ten teda nestnastnou nahodou shorel a ted mam tu modrou Haslerku....to je moje nejvetsi zlato...koupil sem ji v nemecku po prvni majitelce i se serviskou je to 1,7 66Kw a papiry sem hodil z ty cebreny.....tak estli je zajem mrknete http://kantys.rajce.idnes.cz/ | ale tohle tady nepatří nato jsou už jiné témata  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 13.12.08 21:45 Předmět: |
|
|
Ludia mam problem. Niektore temy po otvoreni zacinaju akoby uz nacatou konverzaciou. Napr. tema http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=4197
zacina rovno citaciou
Dunga napsal: | ja kdyz jsme u cestiny, tak ne nahodou invektivům?  |
Pritom som na cisle 1 cize na zaciatku vlakna. Je chyba niekde na fore alebo je chyba vo mne a len mi unikaju ako vzdy nejake suvyslosti... _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.12.08 21:55 Předmět: |
|
|
to není problém u Tebe, ale v tom, že některý věci je škoda vyhodit do OT, tak je šoupnu do Pokecu...s tím že na tuto skutečnost by Tě mohl upozornit už sám název tématu...
ale ok, příště tam dám vysvětlení...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 13.12.08 23:16 Předmět: |
|
|
Ok. Lebo uz viac krat sa mi stalo ze som otvoril vlakno a dival sa na to ako bager na tvrdu hlinu Nejako som nemohol najst pointu  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 14.12.08 07:35 Předmět: |
|
|
Trax napsal: | Ok. Lebo uz viac krat sa mi stalo ze som otvoril vlakno a dival sa na to ako bager na tvrdu hlinu Nejako som nemohol najst pointu  | ono to casto zadnou nema   |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 14.12.08 10:45 Předmět: |
|
|
No a sme u toho, kecy bez pointy se přesouvaj do pokecu,kde je to jak výstřel do tmy a technické témata(dotazy) se mažou, protože se "zdají" být podezřelé...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 14.12.08 11:16 Předmět: |
|
|
hmmm...tak mi dej jasný pravidla, co do OT, co nechávat, co přesouvat...takhle je to bohužel furt na zvážení jednoho až pár konkrétních lidí a to se asi nikdy všem líbit nebude...
člověk se tady snaží dělat pořádek a slyší akorát co dělá špatně...opravdu potěšující...
a toho N4 bych do OT nehodil, kdyby mi mimo jiné nepřišla nějaká ta SZ se stejným názorem, jako jsem na to měl já...a když se to vezme kolem a kolem, nesmazal sem to, dal sem to do OT, až mi napíše víc lidí, že to mám dát zpět, tak to tam dám a můžete vesele debatovat dál, tak kde je problém?
měli by jste si uvědomit, že sou tu tři prdele lidí a co člověk, to názor...co jeden chce, to druhýho rozčílí...co jeden chce smazat, to druhej chce nechat...
až budete mít všichni na všechno stejnej názor, tak tu takový problémy nebudou...do té doby si prosím uvědomujte, že se opravdu nejde zavděčit všem a někdo prostě vždycky musí ustoupit... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|