Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ekonomická jízda?!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 13.12.08 15:43    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
Mercury napsal:
a ten muj motor umre ve chvili, kdy tvuj 16V bude 3x po generalce
no nic ve zlem, ale pamatujes si svuj drobny unik oleje? mimochodem, muj motor ma skutecnych necelych 180t. a krom plneho kotle na jednicku si oleje nedovoli ani usrknout! Twisted Evil

to nebyl unik opotrebenim motoru, ale tim, ze sem podcenil odvetrani kliky a zamrzlo to... a to ze ti to zere olej jen na jednicku neznamena, ze se ti treba nezadre klika Exclamation
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 13.12.08 21:26    Předmět: Citovat

panáčku, machry běž dělat na někoho jinýho...tady Tě známe...

a nevim nevim, jestli tady se zadíráním kliky může strašit někdo, kdo se dokáže k autu chovat takhle hovadsky- http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?t=15059&highlight=

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 13.12.08 21:50    Předmět: Citovat

no a jeste sem zapomnel dodat.. ze moje zlata 1.4 vydrzi vic bez oleje nez 16V s olejem Exclamation
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
Šulín

Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva

PříspěvekZaslal: 13.12.08 22:51    Předmět: Citovat

Mercury napsal:
no a jeste sem zapomnel dodat.. ze moje zlata 1.4 vydrzi vic bez oleje nez 16V s olejem Exclamation

já nevim, ale průměrnej běloch takový ku.doviny nezkouší... Rolling Eyes

Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 14.12.08 07:39    Předmět: Citovat

Šulín napsal:
Mercury napsal:

já nevim, ale průměrnej běloch takový ku.doviny nezkouší... Rolling Eyes
dobre ty Wink

mercury: to je mozne, tatry v 80. letech v egypte ci kde to bylo taky vydrzely peknou streku bez oleje, nez se zadrely, ale o tom to snad neni, ne? pokud si chces motor odjebat, tak prosim a ze to bylo tim, zes "podcenil odvetrani klikove skrine"??? s tim na me nechod, pze kdyby ses v tom nerypal, nebo jsi rozumnel tomu o co se snazis, nikdy se ti to nestane! Laughing
reezy
pískač

Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 14.12.08 11:00    Předmět: Citovat

Mě taky po koupi 1.4 unikal lehce olej, ale opravdu lehce, než jsem viděl na demonstrativním nano příkladě Laughing, tak se přebrousila hlava, vyměnilo těsnění hlavy a už to bylo a je OK Wink
V tvém případě asi nemáš rád auto........ Rolling Eyes

Škoda Octavia I 1.6 55 kW Very Happy
miko

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 18.12.08 19:08    Předmět: vyřešeno Citovat

Tak už vím, proč mi to tolik žralo! Bohužel se potvrdilo pravidlo, že závada je obvykle úplně jinde, než by ji člověk předpokládal. Jednoduše je díra v nádrži... Je prorezivělá v místě hrdla, kde je k ní připojená tankovací trubka.
Doteď jsem ji nikdy neměl zas tak plnou, aby to přímo valilo, takže to ukapávalo jen za jízdy a já hledal problémy všude jinde Rolling Eyes
Jen tak pro pobavení, jak jsem na to přišel: Ráno jsem přišel k autu, zadní kolo na ráfku - píché. No nic, tak jsem to chtěl zvednout na heveru, že ho vyměním. Začnu zvedat, slyším, jak plechy křupou... no tak hever zase povolit, koukám, lem "rozdrolený". No, tak to je bomba, říkám si, vypadalo to teda v lepším stavu... Kašlu na to a vyměňuju kolo. Všímám si malé loužičky pod autem, ale jsem otrávenej ze stavu prahů a nechce se mi to zkoumat. Myslel jsem, že to je voda z výfuku. Odpoledne tata somruje, že se v tom chce zkusit svést, tak mu to půjčím. Vrátí se za hodinu s tím že mi po cestě dotankoval. V duch si říkám fajn, tak to mu ho budu půjčovat častěji... Auto už je v garáži, a po půlhodině se line celým barákem smrad z benzínu. Letím do garáže a tam potopa - ještě, že nefajčím!
Jó, to byl den...
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 18.12.08 19:56    Předmět: Citovat

reezy napsal:
Mě taky po koupi 1.4 unikal lehce olej, ale opravdu lehce, než jsem viděl na demonstrativním nano příkladě Laughing, tak se přebrousila hlava, vyměnilo těsnění hlavy a už to bylo a je OK Wink
V tvém případě asi nemáš rád auto........ Rolling Eyes
lehkej unik oleje Smile dneska přijel manik ma felinu 1,3 auto před dvouma mesice koupil doli 4l oleje Shocked (normalně je tam 3,5l) přijel a ja dolejval dalši 3l oleje motor komplet doblitej Rolling Eyes a on žeje to dobry a nejvic mě dostalo to že na autě bylo 3/4 volantu vule v řizeni ja stim autem mel problemy dojet 7km do dilny jak sem to honil po silnici a on stim normalne jezdil Rolling Eyes zvednu to co to je a ono povoleny řizeni ze 4 šroubu držely 2 Shocked jeden chybel uplně a druhej byl povolenej masakr
reezy
pískač

Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 18.12.08 20:31    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
lehkej unik oleje Smile dneska přijel manik ma felinu 1,3 auto před dvouma mesice koupil doli 4l oleje Shocked (normalně je tam 3,5l) přijel a ja dolejval dalši 3l oleje motor komplet doblitej Rolling Eyes a on žeje to dobry a nejvic mě dostalo to že na autě bylo 3/4 volantu vule v řizeni ja stim autem mel problemy dojet 7km do dilny jak sem to honil po silnici a on stim normalne jezdil Rolling Eyes zvednu to co to je a ono povoleny řizeni ze 4 šroubu držely 2 Shocked jeden chybel uplně a druhej byl povolenej masakr

Ale fakt jen lehkej, malej.....tak litr dolíval Smile ale taky jsem měl kolem ušpiněný, ale ne jak feldař Very Happy

Škoda Octavia I 1.6 55 kW Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: