Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bart
Založen: 5.2.2008 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: D.Počernice praha 9
|
Zaslal: 13.12.08 22:07 Předmět: |
|
|
stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 13.12.08 22:08 Předmět: |
|
|
Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
To bych se zrovna musel obouma rukama štourat v nose a řídit nohama!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bart
|
Zaslal: 13.12.08 22:11 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
To bych se zrovna musel obouma rukama štourat v nose a řídit nohama!  | jak říkam stejně budeš jenom slintat za páskou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 13.12.08 22:12 Předmět: |
|
|
Bart napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
To bych se zrovna musel obouma rukama štourat v nose a řídit nohama!  | jak říkam stejně budeš jenom slintat za páskou |
když myslíš....... kdo se směje naposled....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.12.08 22:13 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
No, Marve, ale něco na tom bude, že asi nepojedeme... Když už jsem měl loni pevnou střechu, tak zase slabá ropa v autě a teď když výkon trochu lepší, tak je zase Cabri Leda tam fakt vzít na podvalu nějakej z těch vraků, co po novým roce budou stát u cesty a natřít to všem (páč se logicky o to auto nebudem bát, že ) _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.12.08 22:16 Předmět: |
|
|
tak bacha, von má střechu s brutálníma briketama...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 13.12.08 22:16 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
No, Marve, ale něco na tom bude, že asi nepojedeme... Když už jsem měl loni pevnou střechu, tak zase slabá ropa v autě a teď když výkon trochu lepší, tak je zase Cabri Leda tam fakt vzít na podvalu nějakej z těch vraků, co po novým roce budou stát u cesty a natřít to všem (páč se logicky o to auto nebudem bát, že ) |
Woe, ještě chvilku mě budete srát a seberu Radečkovy ventyla!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.12.08 22:17 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | tak bacha, von má střechu s brutálníma briketama...  | To mu je prd platný stejně jako mě Laguna taky, když soutěží pouze kategorie Renault 19, stejně jako loni.... vííšš  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.12.08 22:20 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | MortE napsal: | tak bacha, von má střechu s brutálníma briketama...  | To mu je prd platný stejně jako mě Laguna taky, když soutěží pouze kategorie Renault 19, stejně jako loni.... vííšš  |
no jo, ale brikeťákovi s bojovým označením "zabiják ventilů" přece musí účast povolit...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bart
|
Zaslal: 13.12.08 22:20 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
No, Marve, ale něco na tom bude, že asi nepojedeme... Když už jsem měl loni pevnou střechu, tak zase slabá ropa v autě a teď když výkon trochu lepší, tak je zase Cabri Leda tam fakt vzít na podvalu nějakej z těch vraků, co po novým roce budou stát u cesty a natřít to všem (páč se logicky o to auto nebudem bát, že ) | když myslite pánove,tak já vás přitom nechám, ale aby ten smích nebyl jen na startu, ale i na konci po smutné prohře. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 13.12.08 22:22 Předmět: |
|
|
Bart napsal: | Ivon napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
No, Marve, ale něco na tom bude, že asi nepojedeme... Když už jsem měl loni pevnou střechu, tak zase slabá ropa v autě a teď když výkon trochu lepší, tak je zase Cabri Leda tam fakt vzít na podvalu nějakej z těch vraků, co po novým roce budou stát u cesty a natřít to všem (páč se logicky o to auto nebudem bát, že ) | když myslite pánove,tak já vás přitom nechám, ale aby ten smích nebyl jen na startu, ale i na konci po smutné prohře. |
Tak o co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bart
|
Zaslal: 13.12.08 22:25 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Bart napsal: | Ivon napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
Tak o co? | Já do sázek nelezu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 13.12.08 22:28 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPI Plameňák

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 16777215 Bydliště - POVINNÉ *: Zvole u Prahy
|
Zaslal: 14.12.08 00:12 Předmět: |
|
|
já do sázek jdu ... tak jestli ne o zlatý trenky .... tak kurva aspoň o flašku rumu .... srabi !!!! _________________ http://kopi-r19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.12.08 10:50 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Ivon napsal: | Marv napsal: | Bart napsal: | stejně ti ukažu SPZ a piču ze zadu a vem si něco na utření huby vole  |
No, Marve, ale něco na tom bude, že asi nepojedeme... Když už jsem měl loni pevnou střechu, tak zase slabá ropa v autě a teď když výkon trochu lepší, tak je zase Cabri Leda tam fakt vzít na podvalu nějakej z těch vraků, co po novým roce budou stát u cesty a natřít to všem (páč se logicky o to auto nebudem bát, že ) |
Woe, ještě chvilku mě budete srát a seberu Radečkovy ventyla!  | nedááááám.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|