Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
chachman
Založen: 24.4.2008 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Uherské Hradiště
|
Zaslal: 10.12.08 14:13 Předmět: Dráty od zrcátek |
|
|
Ahoj.Nevíte někdo kama tahat dráty od zrcátka?A kde napojit zrcátka na elektriku? Budu montovat el.zrcátka a na autě nemám žádné konektory.Předtím tam byly pouze manuální.Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.12.08 10:47 Předmět: |
|
|
doplň si prosím bydliště odkud jsi, je to povinné tady na fóru
tady je témata na el. zrcátka:
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=2172&postdays=0&postorder=asc&start=0
jinka když otevřeš dveře tak jak jsou panty tak mezi dveřma a kastlí je takový gumový krk a v něm je konektor..
v konektoru ze strany interiéru/palubky by měly být všechny kontakty napojené, stačí mít jen protikus ze dveří a už jen napojíšvypínač a zrcátka.. pokud protikus nemáš (jako já) tak zešedivíš..
páč nemůžu sehnat zapojení toho konektoru
jinka pokud se ti s tím nechce drbat tak si natahej svoje kablíky, jenže v té zpoustě drátů v tom pak bude blivajz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chachman
Založen: 24.4.2008 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Uherské Hradiště
|
Zaslal: 15.12.08 19:33 Předmět: |
|
|
tak jestli chceš zapojení toho konektoru tak to mám.Teda chce si s tím pohrát a chvilku zkoušet,ale jde to.Jinak zrcátka už jsem rozchodil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.12.08 19:54 Předmět: |
|
|
chachman napsal: | tak jestli chceš zapojení toho konektoru tak to mám.Teda chce si s tím pohrát a chvilku zkoušet,ale jde to.Jinak zrcátka už jsem rozchodil. | no to víš že jo.. pošli mě to na mejl valoun1@centrum.cz
jinka cele to zapojeni vypínače je v okdaze výš
já to časem zdokumentuju nafotím udělám návod a hodím to tady na forum kdyby někdo chtěl příště kutit el. zrcátka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 15.12.08 22:42 Předmět: |
|
|
LANiN Proc nereknes, ze chces nejaky zapojeni, umim zapojeni konektoru v celym aute
Pripomen se zitra na icq treba _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.12.08 22:49 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | LANiN Proc nereknes, ze chces nejaky zapojeni, umim zapojeni konektoru v celym aute
Pripomen se zitra na icq treba | ok píšu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|