Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdennall
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany u Uherského Hradiště nebo i Kyjova
|
Zaslal: 07.12.08 10:30 Předmět: POmoc nevím kde je chyba |
|
|
Takže nabyl jsem baterku při nstartování ukazuje 10v což by mělo být v ok.ale když je to nastartovaný tak mi to ukazuje 12-13V odpojil jsem baterku a kleslo to na 8V přidal plyn a stouplo na 10V zapnu světla drží ale zapnu větřák a auto chciplo je problěm v altíku nebo je zde nějakýn relé který spína jen když se mu chce podruhý sem to zkoušel tak to šlapalo dík za radu a problikává dobíjení jak mile to dám na baterku tak to je 12V a dojíjení nebliká ale |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 07.12.08 11:10 Předmět: |
|
|
asi ti odchazi altik nebo baterka nebo newim nebot kdyz nabijes baterku do plneho nabijeckou tak by mněla mit něco okolo 12V a v nastartovanem autě by ti to mnělo jestli se nemílím něco okolo 14V jestli se mýlím tak at mně kluci odpravi :-) _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany u Uherského Hradiště nebo i Kyjova
|
Zaslal: 07.12.08 11:29 Předmět: |
|
|
kubles napsal: | asi ti odchazi altik nebo baterka nebo newim nebot kdyz nabijes baterku do plneho nabijeckou tak by mněla mit něco okolo 12V a v nastartovanem autě by ti to mnělo jestli se nemílím něco okolo 14V jestli se mýlím tak at mně kluci odpravi :-) |
a nemůže to být rele co blbě spíná? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 07.12.08 17:57 Předmět: |
|
|
Odpojit za chodu motoru baterku je hazard pro altík. při připojené baterce a zvýšení otáček ti to musí dávat aspoň 13,8V. Pokud ne chyba je v altíku nebo regléru. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
|
Zaslal: 07.12.08 20:31 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Odpojit za chodu motoru baterku je hazard pro altík. při připojené baterce a zvýšení otáček ti to musí dávat aspoň 13,8V. Pokud ne chyba je v altíku nebo regléru. |
a kde můžu zahnat solidný altík a torelé je kde umístěno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.12.08 20:46 Předmět: |
|
|
regulator je v alternatoru _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno
|
Zaslal: 07.12.08 20:50 Předmět: |
|
|
...a neni to relé rele na stabilizaci se používalo ve starších modelech, R19 má už pouze elektronickej regulátor... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 08.12.08 07:10 Předmět: |
|
|
Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
|
Zaslal: 08.12.08 08:16 Předmět: |
|
|
tak to jste mě moc nepotěšily kdo mi je schopen ale hlavně ochoten nebo někoho zná kdo dělá repasy altíku samozřejmě zaplatím když tak piště na mejl N.zdenek@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 08.12.08 10:21 Předmět: |
|
|
za 1, dopln si bydlište (je to pravidlo fora mimo jine) pak ti snaž nekdo pomuže
2, dej to nakymu eletrikaři mel by to zvladnout každej aspon trošku šikovnej _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
|
Zaslal: 10.12.08 15:17 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus |
tak a je to zpravený chypa v regléru a uhlíky oprava 1600 kč jen nepiště že je to drahé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 11.12.08 07:46 Předmět: |
|
|
zdennall napsal: | duri_svk napsal: | Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus |
tak a je to zpravený chypa v regléru a uhlíky oprava 1600 kč jen nepiště že je to drahé  |
To ne, ale kdybys přiadal stovku, taks měl novej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 11.12.08 10:32 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | zdennall napsal: | duri_svk napsal: | Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus |
Docela by mě zajímalo, kde bych ho za 1 700 koupil. Já ho sehnal za 4000  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 11.12.08 12:57 Předmět: |
|
|
BOBES napsal: | rumcajs napsal: | zdennall napsal: | duri_svk napsal: | Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus |
Mně mrzí, žes to "sežral" právě Ty
Když se spolužačky chlubily, že mají nové věci, tak jsme je chválili tou hláškou.
No nic, tak slez. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 11.12.08 13:33 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | BOBES napsal: | rumcajs napsal: | zdennall napsal: | duri_svk napsal: | Urco altiiiiik. Cize bud uhliky alebo kotva alebo regler. Osobna skusenost ala Moravia Party 2008. V mojom pripade to bola kotva. ..... este raz dikes zainteresovanym co pomohli. čus |
Mně mrzí, žes to "sežral" právě Ty
Když se spolužačky chlubily, že mají nové věci, tak jsme je chválili tou hláškou.
No nic, tak slez. | ešte že sem mlčel mi to řpišlo divny  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|