Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdennall
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany u Uherského Hradiště nebo i Kyjova
|
Zaslal: 03.12.08 23:12 Předmět: Rada ohledně nabíjéní eletrický amater |
|
|
v pondelí jsem nabyl baterku páč když jsem došel k autu nenastartoval jsem a to jsem šel jen do obchodu a měl puštěný rádio cca 5minit po vypnutí motoru.A ve středu večer jsem měl problémy nastartovat.Ujel sem 20km stím že se to dobije.Při té cestě byly zaplé dálkové po celou dobu. a na zpátek jsem již nenastartoval až na dr z kopce ikdyž vím že dieslu to moc nesvědčí dojel jsem dom a startér se ani neotočil je chyba v baterce nebo v altíku kontrolka nesvítí doufám že v baterce jak zjistím že mi altík dobijí podle mě kdyby nedobíjel tak ani na roztlačení nenastartuju dík za odpověd zdenek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 03.12.08 23:33 Předmět: Re: Rada ohledně nabíjéní eletrický amater |
|
|
zdennall napsal: | v pondelí jsem nabyl baterku páč když jsem došel k autu nenastartoval jsem a to jsem šel jen do obchodu a měl puštěný rádio cca 5minit po vypnutí motoru.A ve středu večer jsem měl problémy nastartovat.Ujel sem 20km stím že se to dobije.Při té cestě byly zaplé dálkové po celou dobu. a na zpátek jsem již nenastartoval až na dr z kopce ikdyž vím že dieslu to moc nesvědčí dojel jsem dom a startér se ani neotočil je chyba v baterce nebo v altíku kontrolka nesvítí doufám že v baterce jak zjistím že mi altík dobijí podle mě kdyby nedobíjel tak ani na roztlačení nenastartuju dík za odpověd zdenek |
Za 20 km se to až tak ani nemohlo nabýt, jestli nebude chyba ve startéru. Necvaká nic když se snažíš startovat? nebo kontrolky ani nerožnou že není baterka? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 03.12.08 23:41 Předmět: |
|
|
Nebo ty kontrolky zhasnou když se snažíš nastartovat ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany u Uherského Hradiště nebo i Kyjova
|
Zaslal: 04.12.08 09:40 Předmět: |
|
|
když se pokouším nastartovat tak kontrolky zhasnou a motor se ani neotočí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
|
Zaslal: 04.12.08 09:45 Předmět: Re: Rada ohledně nabíjéní eletrický amater |
|
|
kontrolky se rožnou cvakne to jen když zhasne žhavení ale to je myslím normální ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 04.12.08 09:53 Předmět: |
|
|
zdennall napsal: | když se pokouším nastartovat tak kontrolky zhasnou a motor se ani neotočí | takže bud KO baterka zkus at ti nekdo zmeři kolik ma voltu když otočiš kličkem nesmi jit pod 8v a nebo kontakty , kostra atd ..proste začni tou baterkou a pak di dal když to nebude ono  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdennall
|
Zaslal: 04.12.08 11:08 Předmět: |
|
|
tak altík to nebude jak jsem nastartoval a pustil světla i dálkové a odělal kontakty s baterky a autíčko šlapalo jak hodinky samozřejmě se trochu zvedli otáčky alě šlapalo i se světlama tak baterka je v hájí no nic budu muset koupit novou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|