Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rada zkrz baterku a pripadne napeti...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Georgess

Bydliště - POVINNÉ *: Lanzhot 691 51

PříspěvekZaslal: 02.12.08 08:44    Předmět: Rada zkrz baterku a pripadne napeti... Citovat

Zdravim chlapi, jsem elektrikarsky antitalent a proto se chci zeptat a poradit. Mam rok starou baterku Vartu "petapadesatku" jeste se zvysenym startovacim vykonem, proste zadny sunt a nevydrzi mi udrzet napeti. Tyden nejedu a uz nenastartuji, zkousel jsem ji reklamovat, ale rekli mi, ze baterka je OK, jen pry mi dava auto ztratu v klidu mezi 0,2-0,3 A. Kdyz mi ji v obchode doplna nabili, po 3 tydennim kazdodenin jezdeni, uz pry byla na 80procentech kapacity:-(
Nevite cim by to mohlo byt, v lete mi to nedelalo, jestli se nekde nejaky drat uvolnil a "slusuje" nevim, co se tak muze bezne uvolnit. Jeste podotykam, ze jsem nic do auta neinstaloval noveho...:-(
Dekuji za kazdou radu a preji stastne a bezporuchove km
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 02.12.08 09:07    Předmět: Citovat

a nabiji ti to auto ? jestli jo tak napoj na baterku ampermetr a pak postupne vytahuj pojistky az najdes kde se ti to ztraci
Georgess

PříspěvekZaslal: 02.12.08 09:34    Předmět: Citovat

Jo, nabiji mi to, to je v pohode..., spis mi jde o to, jestli to nemuze byt spatnou baterkou, pac tyto data mi rekl prodejce baterky...
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 02.12.08 11:01    Předmět: Citovat

tak si skus od nekoho pujcit jinou a uvidis,a nebo dej nekomu tu svoji
mckoci

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 02.12.08 19:02    Předmět: Citovat

vytahuj pojistky..jak rika rosta
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rumcajs

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 03.12.08 14:26    Předmět: Re: Rada zkrz baterku a pripadne napeti... Citovat

Georgess napsal:
Zdravim chlapi, jsem elektrikarsky antitalent a proto se chci zeptat a poradit. Mam rok starou baterku Vartu "petapadesatku" jeste se zvysenym startovacim vykonem, proste zadny sunt a nevydrzi mi udrzet napeti. Tyden nejedu a uz nenastartuji, zkousel jsem ji reklamovat, ale rekli mi, ze baterka je OK, jen pry mi dava auto ztratu v klidu mezi 0,2-0,3 A. Kdyz mi ji v obchode doplna nabili, po 3 tydennim kazdodenin jezdeni, uz pry byla na 80procentech kapacity:-(
Nevite cim by to mohlo byt, v lete mi to nedelalo, jestli se nekde nejaky drat uvolnil a "slusuje" nevim, co se tak muze bezne uvolnit. Jeste podotykam, ze jsem nic do auta neinstaloval noveho...:-(
Dekuji za kazdou radu a preji stastne a bezporuchove km

To samé se mi stalo po koupi staršího rendy - radio zůstalo zapnutý i po vytažení klíčku ze zapalování, po týdnu jesm potřeboval jet a ani ťuk. Odpoj konektor radia a uvidíš.
Georgess

PříspěvekZaslal: 12.01.09 08:49    Předmět: Citovat

Tak bylo to radio..., sic bylo vyple, stale papkalo, nevim jak to, ale je to tak..., takze jsem to dal na vypinac a kdyz stojim del, vypnu to pres ten vypinac a je pokoj...
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 12.01.09 16:40    Předmět: Citovat

no nevím,ale rádio má taky napájenou pamět předvoleb,jestli se nepletu,když to vypneš tak budeš muset pokaždé ladit.... Laughing
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 15.01.09 19:59    Předmět: Citovat

goreff napsal:
no nevím,ale rádio má taky napájenou pamět předvoleb,jestli se nepletu,když to vypneš tak budeš muset pokaždé ladit.... Laughing

a k tomu má ešte min odber. ja mam v calamade lem 44Ah, teraz tri tyždne stála vonku a iba mrzla a mrzla - radio a alarm si to svoje papkalo a chytla na prvý škrt - akurat mi trochu dlhsie tlacilo cerpadlo benalu. takže bud tam más nieco niekde viac co odbera prud - ostava len merat a merat, alebo je v pr...y baterka a v tom pripade im ju pri reklamácii šmar do lebene nech sa spamataju
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
rumcajs

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 16.01.09 08:11    Předmět: Citovat

maximaco napsal:
goreff napsal:

a k tomu má ešte min odber. ja mam v calamade lem 44Ah, teraz tri tyždne stála vonku a iba mrzla a mrzla - radio a alarm si to svoje papkalo a chytla na prvý škrt - akurat mi trochu dlhsie tlacilo cerpadlo benalu. takže bud tam más nieco niekde viac co odbera prud - ostava len merat a merat, alebo je v pr...y baterka a v tom pripade im ju pri reklamácii šmar do lebene nech sa spamataju

...v pr...y se píše "i" Wink
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 16.01.09 14:13    Předmět: Citovat

rumcajs napsal:

...v pr...y se píše "i" Wink

to "y" je tam preto aby im ju hodil do lebene natvrdo
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
martin13

Bydliště - POVINNÉ *: MALĚ BOROVÉ

PříspěvekZaslal: 23.01.09 11:32    Předmět: Citovat

Ahojte. Prosím poraďte mi, čím to je baterka, alebo štartér? Mám diesel a keď štartujem, nechám nažhaviť stočím kľúčikom a nič. A niekedy pekne naštartuje a niekedy cvaká, alebo sa ani nedá stočiť klúčik. Ďakujem.javascript: Question javascript:emoticon('Question')
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 23.01.09 12:13    Předmět: Citovat

Ten jisty problem mam taky a je to starter ( civka na starteru )... Kdyz se to zahreje tak proste nenastartujes... No prej staci ji prehodit za jinou..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
martin13

Bydliště - POVINNÉ *: MALĚ BOROVÉ

PříspěvekZaslal: 23.01.09 12:21    Předmět: Citovat

Ale keď dobijem baterku, naštartuje za sebou aj 10X (viac X som neskúšal). Pri tých veľkých mrazoch som nabíjal každy 4-tý deň.

('Mad')
ssmookey

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 23.01.09 13:41    Předmět: Citovat

JeryP napsal:
Ten jisty problem mam taky a je to starter ( civka na starteru )... Kdyz se to zahreje tak proste nenastartujes... No prej staci ji prehodit za jinou..

jo tak u mě na ropáku to dělá taky dokud byl garážovanej vše bylo oki ale ted jak stojí venku na marazu začalo to dělat taky jedna možnost vyměnit cívku druhá snazší vozit sebou kladivo a jednou za čas mu jí loupnout pak běží zase oki Laughing Laughing Laughing Laughing sem zvědavej co to bude dělat na jaře bo vlétě Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: