Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 17.11.08 22:47 Předmět: |
|
|
Dělam to tak že nejdřiv do chladiciho okruhu naleju nakej sajrajt na čišteni třeba Od ligi moli nehcma to ohřat nebo je lepši stim chvily jezdit třeba den předem to tam nalejt pak nehcam zahřat auto vypnu motor vypustim dokud je to teply pak to necham vychladnout vyhodim termostat a do naodbky dam hadici a pustim vodu aby se to proplachlo ideal je vyndat chaldič ven taky ho pořadne proplachnout třeba vapkou a da se to vyplachnout aby to bylo čisty ale chce to pořadne si stim pohrat apak tam dat kvalitni nemrzku..ideal je třeba origo renaultacka (stoji cca 180kč litr ale vyplatise)je to typ D je svitivě zelena ,čista je do -80stupnu a obsahuje nakej zmekčovač takže tam mužeš dat vodu z vodovodu nemusiš už davat destilku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.11.08 23:01 Předmět: |
|
|
parádní popis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 17.11.08 23:43 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | akortá nemůžeto něco udělat když z toho zahřátýho motoru vypustíš tu vodu ? jinak super popis | stači když je trochu ohřatej jen aby otevřel termostat a pokud ho nechaš vychladnout a nenaleještam vodu dokud je horkej tak neni problem ..ale počitej že to vychledne tak za 2-3 hodky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 18.11.08 07:34 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | parádní popis  |
Už jen chybí - převrátím a přebytečná kapalina vyteče Jinak - taky mám rezatou vodu a není to pivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 18.11.08 19:25 Předmět: |
|
|
vymejval jsem, proplachoval motor chladic, vsecko a proste se toho nezbavis!!! na pikacu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 62 Bydliště - POVINNÉ *: Hrobce, okr.Litoměřice
|
Zaslal: 20.11.08 17:27 Předmět: |
|
|
Tak jsem trochu studoval ty nemrzky a do rencka by měla přijít Velvana Fridex G Plus cca 4 litry. Souhlas?? Myslím si že by Velvana měla být dobrá nebo co myslíte?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 20.11.08 17:44 Předmět: |
|
|
jo ta cos napsal v pohode _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20.11.08 17:56 Předmět: |
|
|
zdovolenim bych dal alternativni popis k televizovu... projedu se (nebo klidne na miste ohreju motor, ale to je nuda, ze), pak odsroubuju spodni hadicu na chladici a necham vytect co vytece, pak otevru expanzku a naliju do ni horkou vodu (je to x-krat ozkousene a motoru to nic neudela!), potom tlakem (jak jsem uz predtim psal, michal ma takovy bazmek misto vicka expanzky) vytlacit, nekolikrat opakovat, az tece cista voda, potom jeste nasadit hadici, prolet znova a nechat vytect tentokrat odvzdusnovakem na chladici, pak uz jen nalit nemrzku (+destilku pripadne) a tim samym "udelatkem" natlakovat, otevrit expanzku, jeste jednou zavrit a natlakovat a je zrovna i odvzdusnene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.11.08 10:47 Předmět: |
|
|
tak já koupil nějakou cistici prkotinu na chladící okruh za 80kč
nalil jsem to tam jezdil s tím asi hodinu (+ sem přetesnil vyfuck mezi tim este navíc aby to zcvhladlo) vylil veskerou vodu sundal i termostat vymenil ho.. tlakem vzduchu jsem vyfoukat zbytek vody z motoru
nalil nemrznouci smes + destilku nechal zahřát na saharu dolil krapet vody a je tomu 2dny a voda porád zeleňoučká a dokonce to i víc topí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 21.11.08 15:40 Předmět: |
|
|
Hmm, tak já měnil, proplachoval cca3x a když jsem nalil nemrzku s destilkou, tak začalo chcát čerpadlo takže nic moc... _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|