Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 05.12.07 10:24 Předmět: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 05.12.07 11:54 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
Sarnis napsal: | Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  |
a bylo nový nebo starý? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 05.12.07 15:41 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
Sarnis napsal: | Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  | Na kolik tě ta sranda vyšla,jestli se můžu zeptat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 05.12.07 15:47 Předmět: |
|
|
nejaky fotky si nedělal? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

|
Zaslal: 06.12.07 09:02 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
rumcajs napsal: | Sarnis napsal: | Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  |
a bylo nový nebo starý? | stary,ale na rozdíl od auta pekně odpruženy a pohodlny  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

|
Zaslal: 06.12.07 09:04 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | nejaky fotky si nedělal? | smula v tom,že foták je v opravě,když se sere,tak se sere nejaky fotky ale mem,nekdy to sem dám,dočkej času  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

|
Zaslal: 06.12.07 09:12 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
goreff napsal: | Sarnis napsal: | Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  | Na kolik tě ta sranda vyšla,jestli se můžu zeptat  | jasan že mužeš no, furt jsem přemyšlel o koupi jineho motoru,ale to by klidne mohlo byt za pul roku to same,tak jsem se rozhodl že do milaška zainvestuju,jelikož je R19 16V už pro mě srdeční záležitost,tak jsem šel do toho.Motor je ted novej a když to tak vemu,tak na tom autě je snad stare jen servo,převodovka a ložisa v kolech a ty se taky ozývají :Jinak ta go motoru mě vyšla cca na nejakejch 22000kč. Radši na tu částku nechci ani koukat  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 06.12.07 11:50 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
Sarnis napsal: | goreff napsal: | Sarnis napsal: | Tak už zase jezdím Předevčírem jsem konečně zdárně a úspěšně dokončil komplet GO motoru mojeho miláčka.Ale řeknu vám,byla to hrůza jezdit 3 měsíce na kole  | Na kolik tě ta sranda vyšla,jestli se můžu zeptat  | jasan že mužeš no, furt jsem přemyšlel o koupi jineho motoru,ale to by klidne mohlo byt za pul roku to same,tak jsem se rozhodl že do milaška zainvestuju,jelikož je R19 16V už pro mě srdeční záležitost,tak jsem šel do toho.Motor je ted novej a když to tak vemu,tak na tom autě je snad stare jen servo,převodovka a ložisa v kolech a ty se taky ozývají :Jinak ta go motoru mě vyšla cca na nejakejch 22000kč. Radši na tu částku nechci ani koukat  |
Kdyby jsi byl časem od tý ochoty, tak by jsi tu mohl vypsat co všechno jsi teda měnil a ceny u jednotlivých položek aby jsme si mohli udělat představu co jak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 06.12.07 12:10 Předmět: Re: Konečně hotovo GO motoru |
|
|
Budu časem informovat o cenách-právě začínám!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 06.12.07 15:49 Předmět: |
|
|
Sarnis napsal: | Jasan o vikendu neco napíšu a hodím to sem není problém  | Ceny mě hodně zajímají,právě se chystám vyměnit hydroštely a gufera na ventilech,deset let vpohodě a poslední měsíc rachot jak sviňa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 06.12.07 16:01 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Sarnis napsal: | Jasan o vikendu neco napíšu a hodím to sem není problém  | Ceny mě hodně zajímají,právě se chystám vyměnit hydroštely a gufera na ventilech,deset let vpohodě a poslední měsíc rachot jak sviňa  | gufera na ventilech kolem 500...taky sem nekde koukal....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 06.12.07 16:06 Předmět: |
|
|
jak kde,sada kolem 300k,nebo kus kolem 20k,horší jsou ty zdvihátka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 06.12.07 16:23 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | jak kde,sada kolem 300k,nebo kus kolem 20k,horší jsou ty zdvihátka | jj no jak kde a jaka znacka.... no to uz je horsi no.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

|
Zaslal: 07.12.07 09:14 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Sarnis napsal: | Jasan o vikendu neco napíšu a hodím to sem není problém  | Ceny mě hodně zajímají,právě se chystám vyměnit hydroštely a gufera na ventilech,deset let vpohodě a poslední měsíc rachot jak sviňa  | gufera mě staly cca 400kč sada jeden kus ventiloveho zdvihátka 400 kč tak si to spočítej na 16V  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|