Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 21.10.08 17:01 Předmět: |
|
|
podle mě se jedná o spálený konektor na zdní straně ovládání topení... a nebo o zkroucené- zlomené- dráty do toho konektoru ze svazku... Já to měl taky. Konektor jsem odštípl a napájel jsem nový...trochu opálený spoj na tom ovládání jsem vyčistil WD- 40 a srovnal kontakty a šlape jako hodinky... Kdyby ti měl shořet motor ventilátoru, tak by nešel vůbec a né že by šel a nešel ATD... zkus oddělat spodní kryt pod tlačítky a tím ovládáním a rukou nahmátni ten svazek u toho ovládání- mírně vpravo, za tím kolečkem ovládání rychlosti a zaštrachej s tím... zapni si ventilátor do nějaké polohy a štrachej, třeba se to rozeběhne...Zkoušej to mezi jednotlivými rychlostmi....když přijedeš v neděli do Hradce, tak se ti na to podívám...na to topení... _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
-> http://www.pivinek.rajce.idnes.cz/Ventil_-_2017/
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

Založen: 12.8.2008 Příspěvky: 93 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 21.10.08 21:33 Předmět: |
|
|
Teda pánové..celkem ste mě zklamali.. Dneska žádný návrhy???
A já vás asi taky zklamu páč sem před chvilkou přijela z brigošky a co se nestalo.. Vlezu do auta,nastartuju a jen tak zkusím, jestli se ventík nerozběhne a hle...on začne na mě foukat.
Tak já už fakt nevím..se z toho mýho auta jednou zaručeně zcvoknu..
Tak a teď raďte, co to sakra může bejt, že někdy jo a někdy ne..Jooo a když dám rychlost 3, tak se ventík vypne a nesepne..Musím dát rychlost 2 a ventík se cca do 1 minuty sepne a fouká..  _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 21.10.08 21:36 Předmět: |
|
|
a dou ti blinkry? mě třeba občas nefouká ventilátor, nejdou blinkry a nehraje rádio... ale stači sáhnout na klíč a všechno funguje...
a abych teda nezklamal, tak přijeď, a já ti všechno prošahám, že se nebudeš stačit divit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

|
Zaslal: 21.10.08 21:38 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | a dou ti blinkry? mě třeba občas nefouká ventilátor, nejdou blinkry a nehraje rádio... ale stači sáhnout na klíč a všechno funguje...
a abych teda nezklamal, tak přijeď, a já ti všechno prošahám, že se nebudeš stačit divit...  |
Mě funguje všechno. Krom toho pitomý ventíku..který zlobí.. _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 21.10.08 21:39 Předmět: |
|
|
stejně bych to radši preventivně prošahal...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 21.10.08 21:40 Předmět: |
|
|
Ty woe, ty musíš bejt nadrženej.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

|
Zaslal: 21.10.08 21:44 Předmět: |
|
|
No vidíte pánové, že to de,když se chce.  _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 21.10.08 21:44 Předmět: |
|
|
Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  |
mě to de furt, i když se mi nechce...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 21.10.08 21:45 Předmět: |
|
|
Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  | a ja furt rikam prijed do brna ze to zkontroluju vsechno najednou a ono furt nic...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

|
Zaslal: 21.10.08 21:46 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  | a ja furt rikam prijed do brna ze to zkontroluju vsechno najednou a ono furt nic...  |
Dyť by se mi ta moje pička rozsypala než bych tam dojela.  _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 21.10.08 21:52 Předmět: |
|
|
Ivuskaaa napsal: | radecek7 napsal: | Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  | a ja furt rikam prijed do brna ze to zkontroluju vsechno najednou a ono furt nic...  |
Dyť by se mi ta moje pička rozsypala než bych tam dojela.  |
šak on má velké.....kladivo, se ti na to mrkne
Fakt já být baba tak do práce nemusím
Ale jestli to funguje takhle chvilkově tak to spíš bude ve spínači ne?špatný kontakt nebo tak něco.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 21.10.08 22:00 Předmět: |
|
|
Ivuskaaa napsal: | radecek7 napsal: | Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  | a ja furt rikam prijed do brna ze to zkontroluju vsechno najednou a ono furt nic...  |
Dyť by se mi ta moje pička rozsypala než bych tam dojela.  | ale prd to dojede vsude.... jinak sahni jenom za palubku jestli to neni vypaleny to by jsi ciotila rukou kdyby to bylo hodne...ted sem to z jednoho auta tahal a ten štekr celej opalenej.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

|
Zaslal: 21.10.08 22:03 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Ivuskaaa napsal: | radecek7 napsal: | Ivuskaaa napsal: | No vidíte pánové, že to de,když se chce.  | a ja furt rikam prijed do brna ze to zkontroluju vsechno najednou a ono furt nic...  |
Dyť by se mi ta moje pička rozsypala než bych tam dojela.  | ale prd to dojede vsude.... jinak sahni jenom za palubku jestli to neni vypaleny to by jsi ciotila rukou kdyby to bylo hodne...ted sem to z jednoho auta tahal a ten štekr celej opalenej.... |
Teď už se nikam nepotáhnu..juknu na to zejtra až pojedu do školičky. Ale radši možná ten ventík koupím.. člověk nikdy neví..a zvláště u mý pičky.  _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.10.08 22:04 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |