Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr.Voza

Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Chrudim
|
Zaslal: 17.10.08 00:05 Předmět: Prihlaseni motoroveho vozidla s EC certifikatem na CZ papiry |
|
|
Ahoj,
vim, ze sem tenhle dotaz uplne na 100% nepatri, ale tohle je jediny forum v kategorii auto-moto, kde jsem zaregistrovanej a urcite se tady najde spousta lidi, dobre se orientujicich v dane problematice a nekdo z nich mi poradi. Doufam, ze za dotaz nebudu lincovan Urcite take nebude od vecy, kdyz tady tohle vlakno bude pro pripad, ze by chtel nekdo podobnou vec provest s autem (predpokladam, ze to bude stejne).
Mam moznost koupit moto o obsahu 150 ccm (r.v.2007) za vyhodnou cenu. V inzeratu je psano ze je s EC certifikatem a ze CZ papiry prodejce zaridi za priplatek 4000.
Co to je EC certifikat? Jak hodne behani a kam vsude bych musel, kdybych si chtel zaridit CZ papiry sam? Kolik by to stalo penez? Je to 100% legalni? Pripadne mi prosim napiste vse, co povazujete za dobre o tomto vedet.
Jeste jednou se omlouvam za dotaz, ktery ja tak trochu "mimo misu"... ne uplne mimo misu - jenom trochu... ani ne mimo, ale spis jenom na kraji ty misy... mozna jenom z ty misy trochu couha ven
...a predem dik za rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 17.10.08 08:21 Předmět: Re: Prihlaseni motoroveho vozidla s EC certifikatem na CZ pa |
|
|
Mr.Voza napsal: | Jeste jednou se omlouvam za dotaz, ktery ja tak trochu "mimo misu"... ne uplne mimo misu - jenom trochu... ani ne mimo, ale spis jenom na kraji ty misy... mozna jenom z ty misy trochu couha ven |
Tahle veta je husta jinka ti neporadim:-)....ale Mr. Google urcite ano _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Voza

Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Chrudim
|
Zaslal: 17.10.08 11:50 Předmět: |
|
|
Pana Googla jsem se ptal... nic moc me neporadil... asi jenom nevim, jak se ho spravne zeptat, nebo se ten doklad oficialne jmenuje jinak nez "EC certifikat"
Nema s tim prihlasenim nekdo z vas praktickou zkosenost? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |