Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 27.11.07 19:09 Předmět: TAK KUR....ZASE NEJEZDIM |
|
|
Cau chlapi tak jsme tady resili to scipani motoru a psali ze pal. filtr ze pal. cerpadlo no a na konec nevim filtr novej zadna zmena cerpadlo taky nepomohlo tak ted pujdou v servisu pry po eletrice kdyz to pry nastartuji na dvore tak to uplne v pohode slape ale do pul hodky to samo scipne nekdy to ma i zvuk jak traktor tak doufam ze to kluci brzo najdou a opravi z toho uctu mam uz ted nocni mury pomalu zacinam litovat ze jsem koupil auto s pi... motor 1.8 66kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kava
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 27.11.07 20:45 Předmět: Re: TAK KUR....ZASE NEJEZDIM |
|
|
kody napsal: | Cau chlapi tak jsme tady resili to scipani motoru a psali ze pal. filtr ze pal. cerpadlo no a na konec nevim filtr novej zadna zmena cerpadlo taky nepomohlo tak ted pujdou v servisu pry po eletrice kdyz to pry nastartuji na dvore tak to uplne v pohode slape ale do pul hodky to samo scipne nekdy to ma i zvuk jak traktor tak doufam ze to kluci brzo najdou a opravi z toho uctu mam uz ted nocni mury pomalu zacinam litovat ze jsem koupil auto s pi... motor 1.8 66kw |
Jestli chces,tak moje ICQ je 256645850. Mohlo by to byt u sani,ten cerny valecek a nebo podtlakova hadicka,jak jde do cidla,jak je nad civkou. a nebo vedle ty hadicky na motoru je vyvod a je zaslepeny cernou cepickou a v ty muze byt nekdy dirka. Staci i mala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 27.11.07 21:10 Předmět: |
|
|
kava dik moc ale icq nemam ale pravda je ze na te hadici sani jak z ni neco couha a pak to pokracuje dratem tak to mam uz od koupe cele omotane lepici paskou a ten drat je uplne nasponovanej divim se ze tam jeste drzi ale to snad v tom servise videli tak nevim jestli jim to mam zavolat aby nerekli ze z nich delam paka kazdopadne diky moc za rady a dam vedet jak to pokracuje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|