Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 14.10.08 20:41 Předmět: |
|
|
Braindead napsal: | tak uz mam saly objednany a zejtra je budu mit doma ale moc se mi do toho nechce kdyz to vidim...ale nic mi asi nezbejva..snad to nejak sundam a uvidim ale prepokladam ze asi jen tak nezjistim jestli je neco s klikou krom toho jestli bude pridrena...protoze vercajk na vytahovani motoru nemam a ani poradnej na rozdelavani...a misto uz vubec ne tak me jeste tlaci cas nez bude kosa jelikoz to delam venku no tak nevim... | ty woeeeee,ty si objednal šály na kliku která klepe Na devadesát procent bude šál přetočenej a ty chceš vyměnit šálky,no to mě poser kdyby si měl v p..i ojnoční čep,tak už to máš mrdlí v hlavě,je tam asi milimetr místo,musíš udělat výbrus a k to mu dostaneš šály,vidím,když jsem ti to psal,tak si nic nepochopil,to není jak vyměnit svíčku woe,musíš to mít správně utažený,ne moc,ale ani ne málo,nové gufera a spousty dalších věcí,nepouštěj se do toho,když o tým víš úplný kulový Radím ti dobře a většina mi dá za pravdu.Všude atypy šrouby a vůbec,víš co,dělej si co chceš,komu není rady,tomu není pomoci  _________________ www.computery.7x.cz |
|