Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lagrun Anonymní
|
Zaslal: 11.10.08 22:26 Předmět: Rencek 1.4 jednobod.pri pridani plynu se dusi! |
|
|
Zdravim potreboval bych radu pri pridani plynu se motor pridusi a pak se hned rozbehne a to pri jakych koliv otackach zkousel jsem lambdu to je porad stejny jediny rozdil je v cidlu nebo snimaci potlaku nevim jak se to presne menuje kdyz ho odpojim motor hned na pridani reaguje ale bez toho nedrzi otacky a chcipne kdyz ho pripojim motor drzi ale zas se dusi myslite ze to muze byt tim diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 13.10.08 14:24 Předmět: |
|
|
Tak si zkus od někoho pujčit to čidlo ať vidíš jestli je to tím. _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 14.10.08 21:29 Předmět: |
|
|
nebo bych zkusil vyměnit svíčky... _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 15.10.08 15:21 Předmět: Re: Rencek 1.4 jednobod.pri pridani plynu se dusi! |
|
|
Lagrun napsal: | Zdravim potreboval bych radu pri pridani plynu se motor pridusi a pak se hned rozbehne a to pri jakych koliv otackach zkousel jsem lambdu to je porad stejny jediny rozdil je v cidlu nebo snimaci potlaku nevim jak se to presne menuje kdyz ho odpojim motor hned na pridani reaguje ale bez toho nedrzi otacky a chcipne kdyz ho pripojim motor drzi ale zas se dusi myslite ze to muze byt tim diky |
Čidlo bych Ti klidně půjčil, ale jsem na Vysočině. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 15.10.08 16:23 Předmět: |
|
|
tak tak, myslim ze by i lidi nabidli pomoc, kdyby bylo vyplneny v profilu odkud zhruba ses... ti nebudu nabizet cidlo kdyz nevim odkud jsi... pze jestli jsi treba z Olomouce nebo Aše tak ti asi nebudu psat ze ti cidlo pujcim kdyz si zajedes do Kladna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 15.10.08 16:26 Předmět: |
|
|
Čidla mám,ale newím kam bych zajel,ono bez vyplněného bydliště se špatně odhaduje. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 16.10.08 05:58 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Čidla mám,ale newím kam bych zajel,ono bez vyplněného bydliště se špatně odhaduje. |
Myslím, že jsme si s tím bydlištěm porejpali dost, když nechce, je to horší než když nemůže. Asi je ne mladý, ale nezkušený a neví, že za blbost - i tu svou - se platí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|