Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 28.09.08 19:20 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Peca napsal: | radecek7 napsal: | venku vypada dobre este co bude delat v aute....aby si zase na parkovisti nedelal klep klep....  | nestraš woe,už v tom motoru mám pěkných pár tisíc | no jo no...ne to vydrzi...parkrat zamortujes a motor bude v hajzlu... ty budes muset jezdit poprve pomalu..  | jedině 300 z místa a 200 v městě a jenom samé Mortovačky _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.09.08 20:36 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Peca napsal: | radecek7 napsal: | venku vypada dobre este co bude delat v aute....aby si zase na parkovisti nedelal klep klep....  | nestraš woe,už v tom motoru mám pěkných pár tisíc | no jo no...ne to vydrzi...parkrat zamortujes a motor bude v hajzlu... ty budes muset jezdit poprve pomalu..  | do prvních najetých 3000km dát pod pedát korek z láhve ať mu nedává tolik..
jinka pěkní.. sám jsem zvědav  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 28.09.08 20:41 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | radecek7 napsal: | Peca napsal: | radecek7 napsal: | venku vypada dobre este co bude delat v aute....aby si zase na parkovisti nedelal klep klep....  | nestraš woe,už v tom motoru mám pěkných pár tisíc | no jo no...ne to vydrzi...parkrat zamortujes a motor bude v hajzlu... ty budes muset jezdit poprve pomalu..  | do prvních najetých 3000km dát pod pedát korek z láhve ať mu nedává tolik..
jinka pěkní.. sám jsem zvědav  | neboj,bude tam. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 28.09.08 20:43 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | neboj,bude tam. |
To bude má chvíle, kdy budu rychlejší než ty  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 28.09.08 20:48 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Peca napsal: | neboj,bude tam. |
To bude má chvíle, kdy budu rychlejší než ty  | Hehe,na to zapomeň,těch 165 km/h co uděláš max,já tam budu mít za 5 vteřin,ty za hodinu,takže nebudeš  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mixturko
Založen: 8.9.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 29.09.08 08:15 Předmět: |
|
|
Heheeeee,takze v piatok som zadrel aj ja ale tak niet sa co cudovat po 310t. km a original vsetky loziska,aj ojnicne aj hlavne stala sa taka vec,ze po vymene oleja sa pretocilo jedno ojnicne lozisko k tomu druhemu a bolo po veci motor je uz napoli rozobraty a spravi sa uz cely,nech zasa nieco vydrzi ale mam jednu otazocku, ojnicne panvy s jednotlivych ojnicnych lozisk treba oznacit a dat aj po vybruse na svoje miesto (k svojej ojnici) alebo je to jedno? Jedny mi tvrdia tak a druhy tak.... neviete mi poradit?  _________________ MII ph2 2006 - 2.0T @ 240k
LII ph2 2007 - 1.9dCi @ 130k
ex: cca 60ks znacky <> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 01.10.08 21:10 Předmět: |
|
|
mixturko napsal: | Heheeeee,takze v piatok som zadrel aj ja ale tak niet sa co cudovat po 310t. km a original vsetky loziska,aj ojnicne aj hlavne stala sa taka vec,ze po vymene oleja sa pretocilo jedno ojnicne lozisko k tomu druhemu a bolo po veci motor je uz napoli rozobraty a spravi sa uz cely,nech zasa nieco vydrzi ale mam jednu otazocku, ojnicne panvy s jednotlivych ojnicnych lozisk treba oznacit a dat aj po vybruse na svoje miesto (k svojej ojnici) alebo je to jedno? Jedny mi tvrdia tak a druhy tak.... neviete mi poradit?  | ojnice vždy na stejne místo!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|