Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 13.08.08 19:38 Předmět: |
|
|
ja mam nastavce na malou, velkou račnu, L-ka, T-čka...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.08.08 19:50 Předmět: |
|
|
|
 |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 19.08.08 08:45 Předmět: |
|
|
Tak už jsem si je konečně objednal. Teď ještě tu palubku a můžu jít na věc . Napadá mě jedna věc, pokud bych chtěl předělat ovládání oken, případně i čudlíci s na mlhovky, jsou dostatečně dlouhé původní kabely? Nemusí se vyměnit či prodloužit? Ty čudlíci jsou přece jinde než v PH1. _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 23.09.08 08:30 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | demontáž palubky funguje asi tak: demontovat všechnu elektriku co k ní vede a pak se to vytáhne, buď se nechá stavajcí šalina a hodí nová palubla nebo přehodit i šalinu z phII, jsou jina el. okna, mlhovky..... záleží jak to chcete |
Ještě jedna věc mě napadla - šalinou myslíš co, jako šaltpáku? Jak to souvisí s palubkou?
Jinak jsou všechny konektory stejný jak na PH1 tak na PH2? Myslím třeba připojení budíků, ovládání topení, a tak. _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 23.09.08 08:54 Předmět: |
|
|
[quote="Karlos"] hynek napsal: | demontáž palubky funguje asi tak: demontovat všechnu elektriku co k ní vede a pak se to vytáhne, buď se nechá stavajcí šalina a hodí nová palubla nebo přehodit i šalinu z phII, jsou jina el. okna, mlhovky..... záleží jak to chcete |
Ještě jedna věc mě napadla - šalinou myslíš co, jako šaltpáku? Jak to souvisí s palubkou?
tak ted jsem se málem počural. i můj 5letý syn již ví že šalina je elektrika. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 23.09.08 14:50 Předmět: |
|
|
[quote="Marv"] Karlos napsal: | hynek napsal: | demontáž palubky funguje asi tak: demontovat všechnu elektriku co k ní vede a pak se to vytáhne, buď se nechá stavajcí šalina a hodí nová palubla nebo přehodit i šalinu z phII, jsou jina el. okna, mlhovky..... záleží jak to chcete |
tak ted jsem se málem počural. i můj 5letý syn již ví že šalina je elektrika. | to vis lidi z praheee....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 23.09.08 15:26 Předmět: |
|
|
No co se mu smejete proste to nezna ja jsem z olomouce a taky to nevim tady u nas je salina /tramvaj/ a co  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 23.09.08 15:37 Předmět: |
|
|
kody napsal: | No co se mu smejete proste to nezna ja jsem z olomouce a taky to nevim tady u nas je salina /tramvaj/ a co  | sak to neni vubec blbe mysleny.... ale prijde mi to to celkem vtipny pac u nas se to puziva casto vis. taky vy tam mate zase nejaky jiny slova....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 24.09.08 08:02 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | kody napsal: | No co se mu smejete proste to nezna ja jsem z olomouce a taky to nevim tady u nas je salina /tramvaj/ a co  | sak to neni vubec blbe mysleny.... ale prijde mi to to celkem vtipny pac u nas se to puziva casto vis. taky vy tam mate zase nejaky jiny slova....  |
V pohodě . Já znám teda taky šalinu jako tramvaj, maximálně ještě jako šalt-páku, tak teď už jsem zase o něco chytřejší  _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 24.09.08 22:12 Předmět: |
|
|
ty bláho to sem se zasmál, nic ve zlím, ale pobavilo mš to
jinak phI a phII ma stejné konektory  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tris Ranuncul
Založen: 6.11.2007 Příspěvky: 5 Bydliště - POVINNÉ *: Lázně Bohdaneč
|
Zaslal: 02.10.08 09:18 Předmět: |
|
|
Zdravím, pánové. Mohu-li přispět svou troškou do mlýna, jednu vyndanou palubku z I. mám za sebou. Jde to dolů téměř v jednom kuse a když už si myslíte, že je to oddělané, nejste ani v půlce . Je tam přístup jako k penězům. Ráda bych ji taky hodila do barvy a bylo mi řečeno, proč tam rovnou nedám z II.? Konektory i šrouby, všechno prý sedí. A radil mi to klučina - automechanik.  _________________ Tris Ranuncul |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 02.10.08 15:53 Předmět: |
|
|
Tris Ranuncul napsal: | Zdravím, pánové. Mohu-li přispět svou troškou do mlýna, jednu vyndanou palubku z I. mám za sebou. Jde to dolů téměř v jednom kuse a když už si myslíte, že je to oddělané, nejste ani v půlce . Je tam přístup jako k penězům. Ráda bych ji taky hodila do barvy a bylo mi řečeno, proč tam rovnou nedám z II.? Konektory i šrouby, všechno prý sedí. A radil mi to klučina - automechanik.  | kurna slecna a vytahuje palubku.... jinak ta ph2 je samozrjme o hodne hezci takze jestli bude muset ven tak ji urcite vymen....jinak kamos automechanik asi nikdy nedelal renaulta 19...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 20.10.08 13:47 Předmět: |
|
|
Napadnul mě ještě jeden dotaz, pokud vyměním palubku i s tachem, tak tam budu mít jinej stav kilometrů, nevadí to nějak při technický? Resp. je možnost vrtačkou natočit km, abych je měl stejně jako u předchozího tacha? _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.10.08 14:05 Předmět: |
|
|
Karlos napsal: | Napadnul mě ještě jeden dotaz, pokud vyměním palubku i s tachem, tak tam budu mít jinej stav kilometrů, nevadí to nějak při technický? Resp. je možnost vrtačkou natočit km, abych je měl stejně jako u předchozího tacha? | záleží jen na tobě.. klidně si tam del samé nuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|