Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hugo Anonymní
|
Zaslal: 01.10.08 14:20 Předmět: |
|
|
4sebi: Taky přemýšlím o novém centrálu, protože starý už nefunguje a ještě ke všemu dosloužil i zámek v řidičových dveřích. Jakej centrál a kde jsi ho koupil, prosím o link. Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 01.12.08 18:26 Předmět: |
|
|
proc tak slozite? staci zajit nekam kde delaji klice a maji autoklice. Pokud maji i to co pasuje do toho origo dalkace tak si to tam necham udelat a kdyz ne tak jdu jinam kde to maji. cena asi 200 a jeden sroubek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
|
Zaslal: 01.12.08 18:39 Předmět: |
|
|
no tak v nedeli odpoledne bych se na to vysr.l a jezdil jen s tim nahradnim klicem a v pondeli bych ten klic vzal a nechal udelat ten do originalu a pak bych si to sam vymenil a casove by me to i s porizenim toho klice vyslo urco rychlejc, nehlede na to ze by to pak stejnak chtelo udelat nahradni klic protoze nikdy nevis... a urco je to rychlejsi a levnejsi nez pak nekdy menit zamky a spinacku kdyz stratis nebo zlomis klic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
Zaslal: 01.12.08 19:17 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | no tak v nedeli odpoledne bych se na to vysr.l a jezdil jen s tim nahradnim klicem a v pondeli bych ten klic vzal a nechal udelat ten do originalu a pak bych si to sam vymenil a casove by me to i s porizenim toho klice vyslo urco rychlejc, nehlede na to ze by to pak stejnak chtelo udelat nahradni klic protoze nikdy nevis... a urco je to rychlejsi a levnejsi nez pak nekdy menit zamky a spinacku kdyz stratis nebo zlomis klic  |
a ty si myslíš, že bych takhle hantil origo klíč??? najivko, já jsem tam použil repliku, je to napsaný o pár řádků... a že by ses na to vys..l, to je tvoje věc, ale někoho nebaví si doma válet koule  _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
-> http://www.pivinek.rajce.idnes.cz/Ventil_-_2017/
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
|
Zaslal: 01.12.08 20:14 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | hanzi napsal: | no tak v nedeli odpoledne bych se na to vysr.l a jezdil jen s tim nahradnim klicem a v pondeli bych ten klic vzal a nechal udelat ten do originalu a pak bych si to sam vymenil a casove by me to i s porizenim toho klice vyslo urco rychlejc, nehlede na to ze by to pak stejnak chtelo udelat nahradni klic protoze nikdy nevis... a urco je to rychlejsi a levnejsi nez pak nekdy menit zamky a spinacku kdyz stratis nebo zlomis klic  |
a ty si myslíš, že bych takhle hantil origo klíč??? najivko, já jsem tam použil repliku, je to napsaný o pár řádků... a že by ses na to vys..l, to je tvoje věc, ale někoho nebaví si doma válet koule  |
to je mi jasny zes to delal z nejakyho nahradniho, jen nechapu proc. Ja treba nemam cas na to rezat klice ale delam radsi jiny uzitecnejsi veci... nez si doma valet koule  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi