Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kubba

Založen: 30.9.2008 Příspěvky: 54 Bydliště - POVINNÉ *: Holešov / Praha
|
Zaslal: 30.09.08 12:29 Předmět: Cirkulace vody - teče snad všude - čím to je? |
|
|
Má docela nemilý problém s R19, kterou jsem koupil teprve nedávno. Při jízdě se dostanu na normální provozní teplotu a pak mi zacne prosakovat chladící kapalina. Problém je v tom, že začne prosakovat skoro na všech místech kde jsou chycené hadice kovovými sponami. Hadice jsem kontroloval a zdají se mi dost měkké (teda v porovnání s mým předchozím autem), ale nikde nejsou prodřené (dokonce ani pod sponami). Tak jsem to všechno dotáhl, ale prosakovat to nepřestalo. Voda se ztrácí docela rychle a opravdu vidím, že to teče koelm ústí hadic (hlavně ve zlomu v předu těsně u motoru - tohle nechápu kdo v továrně vymyslel).
Původní majitel mi tvrdil, že to dělá, když se prudce zabrzdí (jakože při testování brzd bylo pod autem opravdu brouzdaliště). Brzdy jsou měkčí, pedál se nepropadá a netečou. Tak nechápu jak to s tím únikem chladící kapaliny může souviset.
Mockrát díky za jakýkoliv nápad, který by mě navedl k tomu, kde je asi chyba.. _________________ (R)enault 19 "1.8GTS" 1990 (90PS 5l/100km) aneb staré neznamená špatné (decentně odložen k rodičům)
>> Opel Omega A Caravan 2,4L LPG 1989 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.09.08 12:33 Předmět: |
|
|
sou dvě možnosti bud je tam velkej tlak a tlači to všude zkusit povolit vičko jestly to uděla i pak a nebo tam dal nekdo nemrzku ktera tam nema bejt přešel třeba z D na B a pak to taky teče ve všech spojich a podobně ..jak to odstranit? jedine vypustiti sundat všechny hadice všechno vyčistit a znova poskladat _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubba

|
Zaslal: 30.09.08 12:34 Předmět: |
|
|
tlak tam určitě cítit jde, ale na zmáčknutí mi to přijde vzhledem k jiným autům stejné. Jinak v expanzče jde vidět, že kapalina koluje. _________________ (R)enault 19 "1.8GTS" 1990 (90PS 5l/100km) aneb staré neznamená špatné (decentně odložen k rodičům)
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubba

|
Zaslal: 30.09.08 12:35 Předmět: |
|
|
No na to reozebrani se prave chystam. Ted uz je tam jen destilka a termostat i cidlo nejspis funguje OK, protoze se motor nijak neprehriva. _________________ (R)enault 19 "1.8GTS" 1990 (90PS 5l/100km) aneb staré neznamená špatné (decentně odložen k rodičům)
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 30.09.08 18:06 Předmět: |
|
|
Na víčku expanzky je zespoda ventil,zkus,jestli je normálně pohyblivej.Jestli je zaseklej a neotvírá,tak je to tlakování jasný...nic jinýho mě nenapadá _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|