Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

sraz DRHLENY 2008 termín (26-28).9.2008
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 88, 89, 90  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fuji
Školník

Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň

PříspěvekZaslal: 28.09.08 13:29    Předmět: Citovat

Tak zdravím Plzeň doma!!! Také bych chtěl moooooc poděkovat za super akci všem pořadatelům a všem co se na této super akci podíleli,protože zvládnout tolik aut a lidí musí bejt fakt záhul!Záměrně nejmunuju,protože bych na někoho nerad zapomněl a pak bych to musel pořád poslouchat,že Borísku... no a taky sem chtěl říct,že jste měli fakt hrozně hezké ceny,škoda jen,že ty první místa obsadil pouze jeden človek... ne vážně moc super sraz,jsem rád,že jsem vás opět všechny viděl a jak to tak vidím,tak se asi vnutím i na toho silvestra... Fotky sem hodím večír... tak zatím pic všem!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ivon

Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor

PříspěvekZaslal: 28.09.08 13:37    Předmět: Citovat

No prostě tohle byla móoc povedena akcička se mega účastí a naprosto skvělým průběhem!!
Opět velký dík pro pořadatelský tým Borisovců a Bobešovců!
Speciální ocenění bych tentokrát vyzdvihl pro RZ a letiště, jako fakt báječnej nápad
(Boris:, ten diplom mi musíš aspoň oskenovat, abych měl ty domů ty argumenty PRO Cabríka) Laughing
Všem bych ještě chtěl popřát hezké ježdění s R19 přes zimu a na jaře (pokud to nebude dřív) Vás zase všechny rád uvidím BYE! Bye!
...fotiny samozřejmě budou dnes později (jdu umejt Ropáčka, aby mu to nebylo líto, že nemohl na RZ sprrrááášit nějaký ty Ventily Laughing )
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 28.09.08 13:53    Předmět: Citovat

zdravim jsem doma a vykoupanej...musim se taky pridat a podekovat vsem kteri tam udelali super atmosferu a hlavne poradatelum jak vsechno krasne vychazelo i z takovym velkym poctem aut z kterym se moc nepocitalo....byl to super vikend a uz ted se zase nemuzu dočkat na dalsi sraz.....takze vsem patří velky DÍK.... Wink jinak foto dodam k večereu....
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 28.09.08 14:14    Předmět: Citovat

Ještě jednou chci poděkovat pořádatelum za velmi vivedenej sraz, i když jim to nevišlo podle jejich plánu tak my všichni sme si ti maximálně užili a bylo to fakt mazec a všechny sem vás zas rád viděl

něco málo http://hynek19.rajce.idnes.cz/drhleny_08/

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9

PříspěvekZaslal: 28.09.08 14:44    Předmět: Citovat

cus lidi, tak sem po 4 hodinovem spanku:-D diky moc , bylo to vazne super... a tesim se na dalsi...:-)
BMW e36 318is (103kw) - sold
Seat Ibiza Cupra2 (110kw) - stávající Smile
http://jefrryy.rajce.idnes.cz/
romulusx
V.I.P. Nordic Division

Bydliště - POVINNÉ *: Teplice

PříspěvekZaslal: 28.09.08 15:04    Předmět: Citovat

Se přidám se svojí trochou do mlýna...díky všem pořadatelům i zúčastněným za další super srazík a parádní víkend.

A pár fotek : http://romulusx.rajce.idnes.cz/Drhleny_08/ ,moc jsem jich sem záměrně nedával,ať se vyjádří i ostatní...

A jedna za všechny

Menfis

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 28.09.08 15:35    Předmět: Citovat

Taky bych se chtěl připojit s děkováním, bylo to fakt super, jenom to mělo jednu chybu, že jsem tam nebyl vlastním autem, ale za to organizátoři samozřejmě nemůžou.. Very Happy, snad to příště vyjde, mějte se
http://menfis.rajce.idnes.cz/
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 28.09.08 15:43    Předmět: Citovat

zdarec priatelia. Tak slovensko tak tiez hlasi stastn navrat domou. Organizatorom obrovska poklona a vsetkym ostatny podakovanie za peckovy vikend. Uz terat sa tesim na dalsie stretko s Vami.
Inak resume: nalada=najsuprovejsia, najazdene km=1130, spotreba=ani sa nepytajte
čus
Luci Luc
Organizátor Morávia Party

Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova

PříspěvekZaslal: 28.09.08 15:48    Předmět: Citovat

Tak jsem doma, vykoupaná, odčervená, odvšivená, odbahněná a tak všechno co sem o vékendu pochytila Laughing
Díky moc organizátorům a mají můj velký obdiv, že zvládli takovou hojnou účast
Chci poděkovat všem gratulantům a Pivínkovi za dortík pro nás oslavence Jmenuji Tě hlavním pekařem klubu
A tak vůbec chci poděkova všem, který jsem ráda viděla, všem novým tvářím, že sme je na foru nevyděsili a dorazili se na tu naši bandici podívat a touto cestou bych se ráda rozloučila se všemi, kteří asi někde čuměli do zdi, když sem dělala lóbací kolečko
A jelikož sezona pomalu končí, tak se do konce roku budu těšit na 13.listopadu s premiérou Madagaskaru a na Silvestr s Vámi, s těmi ostatními až příští rok
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 28.09.08 15:52    Předmět: Citovat

budu hajzl napiste fujimu pod ten nick ŠKOLNÍK... Laughing Laughing Laughing
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant

Naposledy upravil radecek7 dne 28.09.08 16:37, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
reezy
pískač

Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 28.09.08 16:06    Předmět: Citovat

Tak já bych chtěl Borisovicům a Bobešovicům poděkovat za uspořádání srazu, kde organizace byla připravená a taky byla Bobešova kulturní vložka, abychom vcucli do sebe všeobecné obzory Very Happy Wink
Jinak vybrané skvělé místo pro RZ, aspoň jsem prohnal svojho "ďábla" 1.4 Laughing
Jina tady mám fotky, ale jsou takový amatérský Laughing Arrow http://reezy.rajce.idnes.cz/Drhleny_2008_-_Renault_19_club_sraz/ Very Happy

Těším se na další sraz a doufám, že budu mít větší konkurenci, protože 1.4 tam teda jako moc nebylo Laughing

Škoda Octavia I 1.6 55 kW Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 28.09.08 16:23    Předmět: Citovat

Taky nemůžu chybět,byla super akce a jsem z ní úplnš nadšen.Borisovcům a Bobešovcům velký dík,bylo to super naplánované,počasí víborné,akce skvělá.Hanzimu jsme zachránily tělo a auto.Byli jste všichni skvělí a už se těším na další srazík.Mám tu taky pár fotek,je to z telefonu,takže kvalita horší,ale aspoň něco,budeme se těšit na další fotky.Pivínkovi a pivinkové ještě jednou veliký dík za krásnou dortu,však jsme ji vyfotily.SUPER AKCE
http://peca19.rajce.idnes.cz/Sraz_Drhleny_2008/
Zuzka

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°

PříspěvekZaslal: 28.09.08 17:27    Předmět: Citovat

Táááák, černokněžnická smečka už taky dorazila v pořádku domů!! Taky chci mooc poděkovat organizátorům za hoodně vyvedený srazík!! Opravdu neměl chybu!! Perfektní grupa lidí, perfektní program, perfektní sraz!!!!! Byli jste zase všichni strašně fájn a už se nemůžu dočkat na další sešlost Smile Třeba na jaře opravdu zavítáte všichni k nám do OVY Cool Laughing
Fotky bohužel nemáme, ale tak stejně by to bylo všechno na jedno brdo Very Happy Laughing
PS: RZ byla suprová, sice jsem nevyhrála, ale byla jsem kurevsky blízko prvnímu místu... Very Happy ŠKOLNÍKOVI to samozřejmě všichni přejem, žeano Laughing

Naposledy upravil Zuzka dne 28.09.08 17:29, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
junis04

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 28.09.08 17:28    Předmět: Citovat

I já se musím přpojit k děkovačce ,byl to můj první sraz s Vámi a musím uznat že organizace a vše okolo zvládnuto bravurně ,program vyřešen dobře prostě na jedničku za chvíli jedu pro fotky nafotily sme jich necelých 8OO Laughing tak to musim trošku probrat a snad jeste dneska večer tu budou zatím se mějte Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 28.09.08 17:34    Předmět: Citovat

LUCI LUC a PECA : děkujeme za pochválení a jsme rádi, že dort splnil svůj účel... ale abych to přivedl na pravou míru- nápad to byl můj, návrh byl také můj, přemlouvání byla také moje práce, ale to nej nej nej nejdůležitější udělala Pivinková... a to realizaci. Čas a lásku vnesla na svůj výtvor...Děkujeme
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 88, 89, 90  Další
Strana 62 z 90

Přejdi na: