Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
R19 Anonymní
|
Zaslal: 21.09.08 12:10 Předmět: Svetla a ukazatel tlaku |
|
|
Zdravim, chtel bych se zetat ohledne svetel a ukazatele tlaku, mam R19 - 1.8i, r.v 93, 54kw, 3dvr.
1) Mam vyskove nastavitelna svetla, jenomze i kdyz je dam uplne do nejvyssi polohy tak mi porad sviti max 1m pred autem coz mi je vecer na hov... nevim cim uz by to mohlo byt myslel jsem ze snad kvuli tlumicum.
2) A pak bych se chtel zeptat ohledne toho ukazatele tlaku na pristrojovce, kdyz otocim klicem do druhe polohy tak naskoci vsechny ukazatele, rucicka tlaku oleje vyleze nahoru po nastartovani zase zhasne a klesne, tak nevim jestli to tak je spravne nebo to je zase nejaky problem. Diky za rady Jakub[/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 21.09.08 12:15 Předmět: |
|
|
zdarec chlape, k svetlam ti poradim asi len tolko ze ich treba zdvihnut rucne, tam zo zadu su take nastavovacie prvy na svetle tak s tymi ho pridvihnut, ked nie tak svetlo povolit a zospodu vypodlozit alebo tak nejak a k tomu ukazovatelu tlaku. Pokial nemas ventila co je z popisu zrejme tak ukazovatel mas uplne v poho. Pred nastartovanim to ukazuje hladinu oleja v motory a kedze po nastartovani to zacne olej tlacit do motora tak je zbytocne aby ukazovalo za hladina klesla. Tak ako ti to fachci je to OK.
Ak som napisl nejaku blbost, mudrejsie hlavicky nech ma opravia. čus _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maty59
Založen: 30.7.2008 Příspěvky: 120 Bydliště - POVINNÉ *: Dobrochov
|
Zaslal: 21.09.08 12:15 Předmět: |
|
|
ten ukazatel tlaku je dobrej...jak by to asi merilo olej kdyz je rozcakanej po motoru..
a mas ty svetla dobre uchyceny??me v servisu Učni spatne nasadily svetlo a ja pak steloval jak kokot a nemoh se stim domluvit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 21.09.08 12:15 Předmět: Re: Svetla a ukazatel tlaku |
|
|
R19 napsal: | Zdravim, chtel bych se zetat ohledne svetel a ukazatele tlaku, mam R19 - 1.8i, r.v 93, 54kw, 3dvr.
1) Mam vyskove nastavitelna svetla, jenomze i kdyz je dam uplne do nejvyssi polohy tak mi porad sviti max 1m pred autem coz mi je vecer na hov... nevim cim uz by to mohlo byt myslel jsem ze snad kvuli tlumicum.
2) A pak bych se chtel zeptat ohledne toho ukazatele tlaku na pristrojovce, kdyz otocim klicem do druhe polohy tak naskoci vsechny ukazatele, rucicka tlaku oleje vyleze nahoru po nastartovani zase zhasne a klesne, tak nevim jestli to tak je spravne nebo to je zase nejaky problem. Diky za rady Jakub[/b] | tenhle budík ukazuje tlak oleje jenom na 16v,jinak ukazuje hladinu oleje....takhle jak popisuješ,to má fungovat _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19 Anonymní
|
Zaslal: 23.09.08 08:12 Předmět: |
|
|
Zdarec chlapi a diky za rady, ale stema svetlama je to asi na pic..., protoze ja je uz na tech motorkach steloval jak tam jsou ty bíle cuple nebo co, ale nepomohlo to jen je to zvedlo o trosicku nahoru, pak jsem ty motorky sundal a nastavil je pomoci takovych hrubsich gumovych krouzku aby se ta paraboval ve svetle naklonila o neco vice nahoru a stejne sviti porad tak 1m pred auto. Tak uz nezbyva nez je skusit povolit a fakt asi podlozit no. Jeste jedno diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 228 Bydliště - POVINNÉ *: Žižkov - P3
|
Zaslal: 23.09.08 12:07 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | Zdarec chlapi a diky za rady, ale stema svetlama je to asi na pic..., protoze ja je uz na tech motorkach steloval jak tam jsou ty bíle cuple nebo co, ale nepomohlo to jen je to zvedlo o trosicku nahoru, pak jsem ty motorky sundal a nastavil je pomoci takovych hrubsich gumovych krouzku aby se ta paraboval ve svetle naklonila o neco vice nahoru a stejne sviti porad tak 1m pred auto. Tak uz nezbyva nez je skusit povolit a fakt asi podlozit no. Jeste jedno diky. |
Není možná..je tam štelovací šroub, který naklání parabolu a tím to musí jít nastavit, servomotorky to pak jen decentně doštelují.
Pokud ho tam nemáš - tak podkládej
Renaultu zdar _________________ Poslední věta před smrtí - Tu R19ku doženu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19 Anonymní
|
Zaslal: 26.09.08 11:00 Předmět: |
|
|
To Stepan---:> Zdarec tak jsem se zase dival na ty svetla a zadny sroub, kterym by se dala stelovat vyska paraboly jsem nenasel, jen ty na tech servomotorkach a dalsi 2 ktere jsou za tou mrizkou mezi svetlama, ale ty podle me slouzi ke stelovani svetel do stran, Pokud tam ten sroub nekde opravdu je, tak mi prosim te popis kde ho presne najdu. Diky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|