|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirka87 Anonymní
|
Zaslal: 19.09.08 11:18 Předmět: nenene |
|
|
Lanex napsal: | "Na sytič" ti to určitě nejzdilo toho se neboj To by ŘJ nedopustila... nebo spíš lambda ;-) |
Nemáš pravdu.Sorry...Je to mech...záležitost,žádná elektronika.Prostě to tlačí na "palec" plynu.Takže to JEZDILO NA SYTIČ.Odpojil jsem elektriku od motorku aut. sytiče,takže už OK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cizap
Založen: 10.7.2009 Příspěvky: 27 Bydliště - POVINNÉ *: Rudice
|
Zaslal: 17.07.09 13:27 Předmět: |
|
|
Vim ze je to stary vlakno, ale musim pridat radu. Taky mi to zralo i travu kolem cesty, menil sme lambdu, klapky, motorek volnobehu a porad nic. Motor 1,7 66kw abych upresnil. Pak hadicku od nadrze a delal dalsi pokusy. Nakonec to bylo tim, ze jsem mel prasklou hadicku k podtlakovymu cidlu ci jak se ten blbec menuje, je to cerna krabicka vedle nadobky na brzdovou kapalinu. sespoda tam je pripojena hacika prumer cca 0,6mm, mala prasklina, probehlo skraceni a ejhle, otacky se snizily a spotreba je razem s nejakym povyrazenim na osmi. Takze takova serepeticka a stala me toliko nervu a penez  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|