Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 29.08.08 08:58 Předmět: Dvere - antikoroze, vytlumeni |
|
|
Jelikoz to nikdo nedelal a jestli tam neco z fabriky bylo, tak uz to tam davno neni , takze se chystam na poradny vycisteni vnitrku dveri a "konzervaci" Na jare jsem udelal lehce predni dvere voskem na dutiny ve spreji od Motipu. Tohle se mi moc neosvedcilo (veci ve sprejich obecne nemam rad a neverim jim), resp. se mi to vubec nelibi a nezda se mi to ucinny dostatecne --
1. stika to jak voda, coz je na jednu stranu dobry, ze se to dostane vsude, ale zase toho pulka vytece tema odtokovyma dirama na zem
2. kdyz to konecne po tydnu zaschne, tak je to lepivy jak izolacka a vsechen prach a bordel co se do dveri dostane se na tom chyta
3. mala vydatnost spreje - jeden na dvere, kdyz bych to chtel fakt poradne
Takze otazka je jasna, co se na to da pouzit?
Je mozny vytrit to Body ? (s tim strasne rad pracuju )
Uvitam vsechny napady
A rad bych nejak navazal na tohle tema.
Da se nejak zkombinovat takova antikorozni uprava a pozdejsi/soucasny vytlumeni? Napr. jeden vyrobek na oba tyhle "problemy" ? _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 29.08.08 16:24 Předmět: |
|
|
Nejlepší antikorozní ochrana je olej nebo vazelina prostě cokoliv masného. Když hodíš hřebík do sklenice oleje tak ho vytáhneš po 100 letech bez známky koroze. Já když jsem měl v minulým století škodofku tak jsem hned od novoty stříkal všechny dutiny resistínem půl na půl s vyjetým olejem. Škodofka dodnes jezdí bez výměny prahů,dveří atd. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 01.09.08 08:22 Předmět: |
|
|
jj to je fakt nejlepší je mastnota.... takovej olej nafta a to do ho trocha vazelíny smícháš a tříkneš to to je fakr např do prahů bomba ti to vyvzlíná a je to zakonzervované ale do dveří no nevím jestli tam chceš ještě něco dávat tak to to pravé nemuse no takže asi to body jinak vyzkoušené mám asfalt roupustěný s acetomu a naftě.... taky super věc no jo jenom to chvíli smrdí no co naděláš _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 17.09.08 18:37 Předmět: |
|
|
Nebudu zakládat nové téma tak to napíšu sem. Nevíte kolik by se dalo odstranit v interieru z podlahy teho co je tam použité na vytlumení ty asvaltové platy nebo co to je. Kolik kg to asi tak váží? _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 17.09.08 19:04 Předmět: |
|
|
Mě by stačilo kdyby to vážilo aspon 10kg. Sem skušal malý kusek odělat zdá se mě to nějak moc lehké Jestli to má jen tak 2kg tak to nemá cenu odělávat. Když nad tím tak přemýšlám tak v tem autě je všecko udělané v co nejniží možné váze. To se potom nedá pořadně odlehčit  _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|