Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 02.09.08 21:01 Předmět: |
|
|
Šulín napsal: | radecek7 napsal: | no a je to v hajzlu ve skole budem mit čipovy karty na odchody a prichody takze je to uplne v pici.......jak ve vezeni...  |
ňákej kámoš píchne za tebe, ne?  | nejde...uz sem to na tridniho taky zkousel.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jefrryy

Založen: 20.7.2008 Příspěvky: 97 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 02.09.08 21:32 Předmět: |
|
|
Petr ZOO napsal: | Jefrryy napsal: | jeste dotazek jedete nekdo z Prahy?? nejlepe po strary mladoboleslavsky? docela rad bych se nekoho chytil abych nezkoncil nekde na druhym konci rep...:-) |
No přece mi jedeme z Prahy celá zoologická. Jedeme v pátek a čas ti ešte upřesnim. Známku se mi taky nechce kupovat a jedu po starý. |
oukej diky... dyz tak ti dam na me kontakt....:-) _________________ R19 Chamade 1.8 8v (68kw) - sold
Nissan Primera P11 2.0 16v (96kw)- sold
Ford Mondeo 1.8 16v (85kw) - sold
BMW e36 318is (103kw) - sold
Seat Ibiza Cupra2 (110kw) - stávající
http://jefrryy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 02.09.08 23:31 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | nemám stan nemá někdo rezervní pro 2?Bych potřeboval půjčit,nechce se mi kupovat kvůli dvoum dnům,nebojte,nezaseru ho od  |
mám stan pro 3 lidi mého vzrůstu a tělesných proporcích v tvém případě bude jen pro dva, stejnak zas pojedu sám a nikdo chtít nebude, takže bych to viděl asi takle no, ti dám azyl
Ale ještěse pokusím někoho přemluvit, paš jedna kamoška nemůže......  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 03.09.08 09:37 Předmět: |
|
|
kua lidi, snad jedete v autech, ne? co řešite všici stan? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 09:39 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | kua lidi, snad jedete v autech, ne? co řešite všici stan? | moje řeč.. jak se v 5ti dveřaku daj důle přední sedačky tak to je pak jak v obýváku
když bude zima tak si zatopím no prostě něma problema  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 03.09.08 18:27 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Peca napsal: | nemám stan nemá někdo rezervní pro 2?Bych potřeboval půjčit,nechce se mi kupovat kvůli dvoum dnům,nebojte,nezaseru ho od  |
mám stan pro 3 lidi mého vzrůstu a tělesných proporcích v tvém případě bude jen pro dva, stejnak zas pojedu sám a nikdo chtít nebude, takže bych to viděl asi takle no, ti dám azyl
Ale ještěse pokusím někoho přemluvit, paš jedna kamoška nemůže......  | Hele,jak v mém případě 2!!!!!!!!!!NESER ,ale pojedu s mladou,tak to budeš muset být venku.  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 03.09.08 19:43 Předmět: |
|
|
Tak zrovna si čtu na terase ty Vaše příspěvky o dálce, apod... a fakt se o dovolené bavím Hele nebude zase nějaká cena za dojezd z největší dálky, kdybych to odsud z Chorvatska vzal rovnou do Drhlen, tak mi nestačí denní počítadlo... Jsem teď s ropákem (a 13 měsíčním Adámkem) asi 1050 km od domova. A ti, co mají děti, tak ví, co se všechno do auta na dovolenou musí vejít... Prostě občas jsem na nerovný silnici už škrtal zevnitř lemu (dobře mi tak, měl jsem sundat podložky), ale jinak cesta paráda - super výlet. Takže Ventileři ze severní Moravy, máte co dohánět ... na 47 kW Jinak se na všechny už těším, takže koukejte dodržet seznam přihlášených a dovalit...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 19:59 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | takže koukejte dodržet seznam přihlášených a dovalit...  | dojedu i kdybych to měl s lanem v zubech dotahnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 03.09.08 20:59 Předmět: |
|
|
Dojedu i kdybych mel Lanina tahat  _________________ Octavia II TDI
Renault 19 Ph2 1.8 54kw....prodano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.09.08 21:07 Předmět: |
|
|
Hon5a napsal: | Dojedu i kdybych mel Lanina tahat  | taková drzost aby to nebylo naopak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 03.09.08 22:55 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Hele,jak v mém případě 2!!!!!!!!!!NESER ,ale pojedu s mladou,tak to budeš muset být venku.  |
Ale jo, 3 se tam vlezem a nebo já s tou tvou mladou a ty budeš pod širákem
Ne...3 se tam vlezem v poho, jen se nebudeš rozvalovat  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 03.09.08 23:23 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Peca napsal: | Hele,jak v mém případě 2!!!!!!!!!!NESER ,ale pojedu s mladou,tak to budeš muset být venku.  |
Ale jo, 3 se tam vlezem a nebo já s tou tvou mladou a ty budeš pod širákem
Ne...3 se tam vlezem v poho, jen se nebudeš rozvalovat  | Rád po nocích když spím chytám kluky za ocásky  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 04.09.08 03:03 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Rád po nocích když spím chytám kluky za ocásky  |
A ta tvoja mladá netahá? Ty nejsi pěkná blondýnka s trojkama kozama (jak říkaval jeden učitel)  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 04.09.08 08:38 Předmět: |
|
|
nechcem OT ale nejaksi neviem najast kolko je vstupne (Kč), nie je to nahodou zadara ? _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.09.08 09:03 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | nechcem OT ale nejaksi neviem najast kolko je vstupne (Kč), nie je to nahodou zadara ? | bez peněz asi těžko dojedeš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|