|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 19.08.08 19:47 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | nikosNT napsal: | Luco trochus mně skomolila nick. |
Asi druh foťáku  |
Sem to psala v rychlosti No hlavně, že ste to pochopili  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 31.08.08 22:23 Předmět: |
|
|
Ahojky lidi, dlouho jsem Vám nenapsala ..... nebojte Silvestr má platnost. Dnes mi volal pan majitel chaty a doumlovali jsme si prohlídku chaty na září. Potvrdil mi, že chata je na tři dny jen a jen naše. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grizlly
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 31.08.08 23:02 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Ahojky lidi, dlouho jsem Vám nenapsala ..... nebojte Silvestr má platnost. Dnes mi volal pan majitel chaty a doumlovali jsme si prohlídku chaty na září. Potvrdil mi, že chata je na tři dny jen a jen naše. |
tak to je jen dobre  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 06:53 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | a kdo všechno je teda přihlášen ? |
moment, hodím aktualizaci _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 06:55 Předmět: |
|
|
1. Klub ZOO 3+1
2. Marv & Luci Luc 2+Malej BIzon
3. nikosNT+Jarča+Kubik+Míša(snat je tam neskazíte ) 2+2
4. Boris a romka Maki 2
5. Sestra Bizonice s Maruškou 1+1[/quote]
6. Hon5a 1 (zatím )
7. Grizlly 1
8. radecek7
9. Bobeš a Bobešová
10.JeryP + Lenka
prozatímní součet:
16 dospělých
8 dětí
celkem 24
snad sem na nikoho nezapoměla
 _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 12:13 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | 1. Klub ZOO 3+1
2. Marv & Luci Luc 2+Malej BIzon
3. nikosNT+Jarča+Kubik+Míša(snat je tam neskazíte ) 2+2
4. Boris a romka Maki 2
5. Sestra Bizonice s Maruškou 1+1 |
6. Hon5a 1 (zatím )
7. Grizlly 1
8. radecek7
9. Bobeš a Bobešová
10.JeryP + Lenka
prozatímní součet:
16 dospělých
8 dětí
celkem 24
snad sem na nikoho nezapoměla
[/quote]
Právě odeslána záloha 12t. Martině ZOO na oučet  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 01.09.08 12:23 Předmět: |
|
|
Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 12:27 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
Zlinčujeme radečka  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 01.09.08 12:31 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
Zlinčujeme radečka  |
... ono už je povoleno násilí na dětech ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 12:32 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
Zlinčujeme radečka  |
NO joo, on je vlastně mladiství  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 01.09.08 13:13 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
Zlinčujeme radečka  |
NO joo, on je vlastně mladiství  | jj presne penize ted mam dovezu este jednoho ventila takze do konce tydne by to tam melo byt.... kurna dneska poprve ve skole sem tam vydrzel 15 minut hruza.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 13:14 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Ahoj lidičky, Lůca mi odeslala z klubového účtu ( Vaše složené zálohy ) 12000,- . Tento týden se mám sejít s majitelem chaty, sepsat smlouvu a složit zálohu. Moc, moc prosím ať i ti, kdož ještě zálohu neposlali, tak ať tak učiní, jelikož budu zálohu platit za celou chatu, tak ať máme 100% jistotu, že všichni kdo se nahlásili, že skutečně pojedou. Protože pak chatu budeme doplácet na místě. Ti kdo složili zálohu za osobu 1000,-, tak na chatě doplatí už jen 500,- |
Zlinčujeme radečka  |
NO joo, on je vlastně mladiství  | jj presne penize ted mam dovezu este jednoho ventila takze do konce tydne by to tam melo byt.... kurna dneska poprve ve skole sem tam vydrzel 15 minut hruza.... |
Však v pořádku. Ty si říkal, že pošleš později  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 01.09.08 13:22 Předmět: |
|
|
Lidi, já se na Vás táááááááááááááák mooooooooooooc těším. Celý 2+2 ZOO club dorazí už v pátek odpoledne, musíme být u prvopočátku celé akce, ať nám nic neunikne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 01.09.08 13:23 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Lidi, já se na Vás táááááááááááááák mooooooooooooc těším. Celý 2+2 ZOO club dorazí už v pátek odpoledne, musíme být u prvopočátku celé akce, ať nám nic neunikne.  |
To je prdel, jak tu vidím, že si píšeš s radečkem a je mi naprosto jasné, že ohledně silvestra  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|