Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivuskaaa

Založen: 12.8.2008 Příspěvky: 93 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.08.08 20:23 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Za 20 minut 60 příspěvků, to je rekord  |
No dyť to tady někdo psal,že jakmile sem napíše někdo,kdo nemá mezi nožkama tkaničku,tak se můžou všici přetrhnout. Což mě neva..ale zatím sem pořád na mrtvým bodě..  _________________ R19 Chamade 1,9D ...moje pička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rabes
Založen: 25.8.2008 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.08.08 20:58 Předmět: |
|
|
Ahoj jestli chceš poradit tak to zítra po ránu nějáko vyfoť ty dráty v palubce i ty dráty na rádiu....a asi mi napis možná typ rádia ja to omrknu promyslím (třeba i něco vymyslím) a dal by ti co nejdřív vědět??? A kdyby něco jsem taky z pardubic tedda skoro... 
Naposledy upravil Rabes dne 25.08.08 21:12, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 25.08.08 21:02 Předmět: |
|
|
Mladi kluci
Napise se tady trosku dvojsmyslny slovo, jedna slecna a vy uz mate vsichni v klobase 2 atmosfery...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 25.08.08 21:03 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Mladi kluci
Napise se tady trosku dvojsmyslny slovo, jedna slecna a vy uz mate vsichni v klobase 2 atmosfery...  |
Zato tys tu nějak dlouho nebyl, kde sis honil? _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 25.08.08 21:08 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Cawba napsal: | Mladi kluci
Napise se tady trosku dvojsmyslny slovo, jedna slecna a vy uz mate vsichni v klobase 2 atmosfery...  |
Zato tys tu nějak dlouho nebyl, kde sis honil? | mirku bych se radši neptal  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rabes
Založen: 25.8.2008 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.08.08 21:14 Předmět: |
|
|
Ale je fakt takových odpovědí...a nic se v nich vlastně neřeklo to jsou teda rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.08.08 21:19 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | a co keby niekto z Vas zdvihol tu svoju telesnu schranku, sadol do rencka a isiel to proste ivuske zapojit ? | Tak na co Duri čekáš?  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 25.08.08 21:20 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Cawba napsal: | Mladi kluci
Zato tys tu nějak dlouho nebyl, kde sis honil? |
dyť říká: "Mladi kluci"
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 25.08.08 21:22 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Tak na co Duri čekáš?  |
Ještě by mu musela opravovat altík  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.08.08 21:35 Předmět: |
|
|
Hele myslel jsem,že jste někteří chytráci a ono hovno,tady nikdo neví jak na to A jelikož je Ivuška krásná dcérenka,tak já ji poradím.Pokuď nemáš ISO konektor,ale šikovný ručičky,tak čti.Pak si to vyberu.Standartně by si měla mít v palubovce 8 kabelů k radiu,nebo 12,pokud mas i zadní repro,myslím,že máš jen přední,tak to necháme na těch 8 kabelech.To,že ti to svítí,neznamená,že to máš dobře zaplé.Jsou tam 2 konektory plusový.Většinou jsou spojeny a mají ještě pojistku,ale dejme tomu,že jsou všechny volně.Standartně je plus červený,nebo černý s červeným proužkem,další plus je buďto fialový,nebo žlutý,teď k těm plusům,jeden z nich je napajení a měl by být tluščí a vést k pojistce,jestli je jen ustříhlí,tak je to origo,ten druhý plus slouží jako pamět radia a ten je stálí,takže když vypneš klíček,mělo by být napětí jen v jednom a ten patří na pamět radiu a na radiu je označen jako R Memory+barva,tak takhle poznáš který plus patří kam.U těch reproduktorů je to taky jednoduchý,Udělej si jednoduchou zkoušečku a to takovou,že si vezmeš tužkovou baterii a budeš přikládat jednotlivé kontakty na plus a minus baterie a až ti nějaký reprák zaskrčí,tak máš oba konce toho repráku a hned je přidělej na radio,je to označený jako FRONT L a FRONT R (L je levý)(R je pravý) a (Front znamená předek) a takhle to udělej z každým kabelem a postupně připojuj.Dělal jsem to stokrát a vždy to dopadlo přesně tak jak to mělo být,jestli ti budou nějaké kabely zbývat,tak to už jen antenní na vysunutí,nebo zvláštní kostry,toto je podrobný návod a myslím,že ho z tvými šikovnými prstíky zvladneš.Jo a prosím potlesk pro Pecu od všech a bez blbejch keců,není to návod jen pro Ivušku,díky a nazdar  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 25.08.08 21:42 Předmět: |
|
|
jo, ukaž graf...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 25.08.08 21:43 Předmět: |
|
|
Peca dobře
a já bych to udělal tak že bych vzal multimetr (ohmmetr), jeden konec napojil na kábl na repráku a druhým šel po káblech v palubce, kterej ukáže 0 ohm tak to je on. Takhle postupně a máš všechny... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|