|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 20.08.08 10:41 Předmět: |
|
|
sparky9101 napsal: | samozrejmne, ze cipnes.. tak teda tady pro pana morteho: TDI, TDDI, TDCI, DTI, DCI, i-CTDI, HDI, A JEŠTĚ ASI MILION ZKRATEK KTERÝ ZNAČÍ JAKÝKOLIV DIESELOVÝ MOTOR, KTERÝ MÁ ELEKTORNICKÉ VSTŘIKOVÁNÍ A POPŘÍPADĚ JEŠTĚ MILION DALŠÍCH ELEKTRONICKÝCH HRAČIČEK..
ty vole, fakt školka  |
L.A.C.O.: takže ten turbo-benzín nečipneš...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 20.08.08 10:41 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
nene, o milióóóóóón.. bys předjížděl i letadla  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 20.08.08 10:42 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
o 30% výkonu, s tím že Ti klesne spotřeba o 10% a razantně se prodlouží životnost motoru...chceš na ně číslo?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
|
sparky9101 napsal: | mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
nene, o milióóóóóón.. bys předjížděl i letadla  |
Bych létal a aspoň bych nedělal plošky!!! _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

|
|
|
MortE napsal: | sparky9101 napsal: | samozrejmne, ze cipnes.. tak teda tady pro pana morteho: TDI, TDDI, TDCI, DTI, DCI, i-CTDI, HDI, A JEŠTĚ ASI MILION ZKRATEK KTERÝ ZNAČÍ JAKÝKOLIV DIESELOVÝ MOTOR, KTERÝ MÁ ELEKTORNICKÉ VSTŘIKOVÁNÍ A POPŘÍPADĚ JEŠTĚ MILION DALŠÍCH ELEKTRONICKÝCH HRAČIČEK..
ty vole, fakt školka  |
L.A.C.O.: takže ten turbo-benzín nečipneš...  |
chjo chjo.. vážně školka.. ono se stačí vrátit o pár příspěvků zpět a číst, o čipu benzínových motorů jsem se již vyjadřoval.. chlapče chlapče, takhle z tebe toho moc nebude.. to tě ten tvůj mechanik neučil číst? _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 20.08.08 10:43 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
o 30% výkonu, s tím že Ti klesne spotřeba o 10% a razantně se prodlouží životnost motoru...chceš na ně číslo?  |
Dík nechci na bazar chodí borec z _____ firmy a auto za 1000,- čipuje.... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

|
Zaslal: 20.08.08 10:44 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | sparky9101 napsal: | mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
Bych létal a aspoň bych nedělal plošky!!! |
no jo, ale bacha, víš že máme stavět radar v Brdech, tak aby tě nezaměřili a nesetřelili.. leda že by sis nechal udělat sjůpr trůpr čip abys lital rychlejs nez rakety  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
little tonny

Založen: 1.8.2008 Příspěvky: 64 Bydliště - POVINNÉ *: Holešov / Staré Město u Uherského Hradiště
|
|
|
sparky9101 napsal: | MortE napsal: | Peca napsal: | Cawba napsal: | No dneska to uz neni takova zabava ConAir je vetsi kultovka
Peca sry, neber si to zle, ale stojim za kocim, televizi a vsema ostatnima co nejsou ve skupine pecovych vlezprdelku | CAWBA,tohle si odpusť,toto sem nepatří.Bavíš se o Hynkovi,Mortem,Radečkem a dalších z Brna a okolí,nemuselo by se ti to vyplatit,zase brzdi a chovej se jako dospělej.Děláš z toho boj proti členům.Kdyby si chtěl dojet zamnou a jak ty říkáš mima vlezprdelkama na plac,na který jezdíme každy čtvrtek,tak by tě nemusel nikdo ani pozdravit a rozmysli si co na to odepíšeš,potlač vztek a nazdar kamna.Že tady něco napíše televize kterej aspon ví o čem mluví, a já mu odpovím ať si hledí kostek,tak je to pořád sranda,ale ty jsi zrovna ten,co neví o 16 V nic,jen jak vypadá,tak se prosím nepřipojuj a jen čti.Ti kluci ti nic neudělali.A věřím tomu,že se na to ozvou a tímto bych toto téma už uzavřel,akorát se tu schyluje k hádkám a to zbytečně,já už nikdy nic takového nenapíšu,protože se vždy někdo najde kdo to rozmázne jak h...o a další se jen přidávají a vznikají skupiny a o tomto to forum tu není. |
Myslím, že nad Cawbou nemá cenu se rozčilovat, neumí nic jinýho než valit do ostatních... |
tak pozor.. teď se Cawby musim zastat.. jeho názory jsou, si myslim, při nejmenšim střízlivý.. a co si budem povídat, jsou tu i horší lidi (hlavně někteří co mají 16V že.. mate 140koní? no a co? v životě neujedete na celou nádrž 850km - tímto se omlouvám Laninovi, Borisovi a jiným skalním členům, kteří to ale mají v hlavě v pořádku).. A stejně nevim co tu všichni řešíte? motor se dá v klidu koupit za 8000,-, o zvyšování výkonu se můžete bavit až mi přinesete protokol z brzdy zatím mužete mlejt jenom to, že to jede líp.. |
tak z tady tohoto chlivku jsem nepochapal nic a uz tuplem nechapu proc tady nekdo do nekoho vali??? ja ybch mel na tohle svuj nazor straej se o sve auto vymen si nazory a zkusenosti s ostatnima ale nepomlouvej a nenarazej pac jsme lidi a ne zvirata  _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
R19 cabrio phII 1.8 16V (odpočívá)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
|
sparky9101 napsal: | mirek napsal: | sparky9101 napsal: | mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
no jo, ale bacha, víš že máme stavět radar v Brdech, tak aby tě nezaměřili a nesetřelili.. leda že by sis nechal udělat sjůpr trůpr čip abys lital rychlejs nez rakety  |
Já jsem ta černá stíhačka co nejde zaměřit!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 20.08.08 10:45 Předmět: |
|
|
sparky9101 napsal: | chjo chjo.. vážně školka.. ono se stačí vrátit o pár příspěvků zpět a číst, o čipu benzínových motorů jsem se již vyjadřoval.. chlapče chlapče, takhle z tebe toho moc nebude.. to tě ten tvůj mechanik neučil číst? |
já vím, nejsi první od koho se dozvídám, že mám pubertální projev, jsem hloupý a neumím nic jiného než machrovat, že mám benzínovej motor, kterej je stejně jenom pro puberťáky, protože velký kluci jezdí na ropu...pravdou teda je, že se poprvé dozvídám, že ze mě nic nebude...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

|
Zaslal: 20.08.08 10:46 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | sparky9101 napsal: | mirek napsal: | sparky9101 napsal: | mirek napsal: | a o kolik bych načipoval 54kw? o 50kw???  |
no jo, ale bacha, víš že máme stavět radar v Brdech, tak aby tě nezaměřili a nesetřelili.. leda že by sis nechal udělat sjůpr trůpr čip abys lital rychlejs nez rakety  |
Já jsem ta černá stíhačka co nejde zaměřit!!! |
ajo vlastně, na to sem zapomněl.. tak víš co? ja ti zadarmo načipuju kola aby se ti lip přistavalo, bereš? posledně sem to dělal Kittovi, alee Majkl Najt mi nechtěl zaplatit..  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.08.08 11:45 Předmět: |
|
|
Locked do 13.00 mam oběd  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|