Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 15.11.07 20:44 Předmět: |
|
|
Doctor.ventil napsal: | sparky9101 napsal: | hele, vim že sem s tim všude trapnej jak se furt ptam, ale myslíš že by pásly na 1.9dT? |
Tobě nestačej chlaďáky? pán by chtěl ještě vrtaný  |
když já je mam už dojebaný a když jedu někde dýl a razantnějš brzdim tak dost vadnou  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 15.11.07 20:59 Předmět: |
|
|
Všeobecně jsou ty brzdy u 19 naprd...sem dneska musel šlapat na brzdy jak kretén když jsem si chtěl zkusit jak to brzdi....sem pak vlezl do tchanovyho GolfaII a to je nebe a dudy...a to mám vepředu chlaďáky...všechno v cajku. Asi je to tim slabým posilovačem co 19 měly...  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.11.07 21:15 Předmět: |
|
|
Doctor.ventil napsal: | Všeobecně jsou ty brzdy u 19 naprd...sem dneska musel šlapat na brzdy jak kretén když jsem si chtěl zkusit jak to brzdi....sem pak vlezl do tchanovyho GolfaII a to je nebe a dudy...a to mám vepředu chlaďáky...všechno v cajku. Asi je to tim slabým posilovačem co 19 měly...  |
Maš neco špatne když udelaš brzdy pořadne tak 19 brzdi a dost a i bez chlazenejch kotouču ..neřikam že brzdi jako megan a pdoobne ale brdi dost a je to taky o destičkach .. sry za ot _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 15.11.07 21:47 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Doctor.ventil napsal: | Všeobecně jsou ty brzdy u 19 naprd...sem dneska musel šlapat na brzdy jak kretén když jsem si chtěl zkusit jak to brzdi....sem pak vlezl do tchanovyho GolfaII a to je nebe a dudy...a to mám vepředu chlaďáky...všechno v cajku. Asi je to tim slabým posilovačem co 19 měly...  |
Maš neco špatne když udelaš brzdy pořadne tak 19 brzdi a dost a i bez chlazenejch kotouču ..neřikam že brzdi jako megan a pdoobne ale brdi dost a je to taky o destičkach .. sry za ot |
Čím to je, že teď v chladnu mi po vyjetí při několika prvních přibrždění 19 brzdí dost dobře, ale jakmile se brzdy dostanou do provozní teploty, nebo co, tak je to jen průměr. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.11.07 22:04 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | m1tv napsal: | Doctor.ventil napsal: | Všeobecně jsou ty brzdy u 19 naprd...sem dneska musel šlapat na brzdy jak kretén když jsem si chtěl zkusit jak to brzdi....sem pak vlezl do tchanovyho GolfaII a to je nebe a dudy...a to mám vepředu chlaďáky...všechno v cajku. Asi je to tim slabým posilovačem co 19 měly...  |
Maš neco špatne když udelaš brzdy pořadne tak 19 brzdi a dost a i bez chlazenejch kotouču ..neřikam že brzdi jako megan a pdoobne ale brdi dost a je to taky o destičkach .. sry za ot |
Čím to je, že teď v chladnu mi po vyjetí při několika prvních přibrždění 19 brzdí dost dobře, ale jakmile se brzdy dostanou do provozní teploty, nebo co, tak je to jen průměr. |
se podivej jestly nemaš orezly kotouče (steči že umeješ auto a kotouče sou jak liška ) pak to brzdi než se to obrousi to je tech par zabrždeni,, skus vyndat destičky a trošku je obruš a uvidiš .. jinka to přesunu do podvozku .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

|
Zaslal: 16.11.07 07:44 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Doctor.ventil napsal: | Všeobecně jsou ty brzdy u 19 naprd...sem dneska musel šlapat na brzdy jak kretén když jsem si chtěl zkusit jak to brzdi....sem pak vlezl do tchanovyho GolfaII a to je nebe a dudy...a to mám vepředu chlaďáky...všechno v cajku. Asi je to tim slabým posilovačem co 19 měly...  |
Brzdy vepředu zkontrolovaný, desky ještě f poho a kotouče taky, z jara samozřejmě chystám výměnu, bo si chci rendíka ještě tak rok nechat
Zadní brzdy jsem viděl dnes, protože jsem se koukal jestli jsem koupil správné obložení (slyšel jsem zezadu kov na kov), a taky f poho....takže jsem tam na zimu nechal to původní. Navíc zvuk kov na kov zmizel...asi nějakej bordel.... Mladý máma má taky rendíka 19, to samé, 1,9 dT a taky nic moc brzdy a ty jsou udělaný v červenci-Kotouče Brembo, nějaký odpovídající desky, a vzadu taky nový.... a jak říkám, Golf II brzdí líp  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 16.11.07 12:46 Předmět: |
|
|

Naposledy upravil Ufas dne 29.12.11 18:01, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

|
Zaslal: 16.11.07 19:13 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | Doctor.ventil napsal: | slyšel jsem zezadu kov na kov), a taky f poho....takže jsem tam na zimu nechal to původní. Navíc zvuk kov na kov zmizel...asi nějakej bordel.... |
to mam snad kazdy rano kdyz je vlhko, asi to za tu chvili orezne, staci parkrat zabrzdit a je to v pohode... |
Mno jenže mě to dělalo tak měsíc než se se k tomu rozhoupal
Takže rez asi nee  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
|
Návrat nahoru |
|
 |
|