Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 14.08.08 11:42 Předmět: vytlumení |
|
|
Hledám hledám ale nic jsem tu nenašel ohledně vytlumení (jediný příspěvek na tohle téma s odkazy je již nefunkčí - jako ty odkazy), tak jsem si řekl, že si v tom udělám pořádně jasno.
Takže, máte vytlumeno? Případně čím a kde všude (dveře, strop, podlaha, motor...) _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 14.08.08 12:35 Předmět: |
|
|
Včera jsem na cecilce vytlumil oboje přední dveře samolepícíma plátama ne zcela nepodobnýma asphaltu. =o)
Kompa od ////Alpine, který jsem už nějakej ten pátek proklínal, protože nehrály zdaleka do výše své ceny, se najednou nějak rozvášnily a zdá se, že s nima do budoucna můžu počítat.
Slyšel jsem pár aut před a po vytlumení a rozdíl obrovskej (pokud je správně pochopen princip a důvod tlumení a důsledně se odstraní možnost akustického zkratu) ..
Další fází bude kufr kvůli SW ale to bude vše .. už teď si neumím představit mechanika, kterej by se potřeboval z jakéhokoliv důvodu dostat do dveří aby tam něco opravil.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 14.08.08 21:32 Předmět: |
|
|
tady je kufr a tecsound 4mm s alu
dveře to je ten aiv
tapec
no mam v autě tak 50kg tlumeni  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 14.08.08 22:21 Předmět: |
|
|
Pokud se někdo nyní chystáte tlumit auto, můžu vám nabídnout Vibraflex 25 nebo 40.. Jedná se o profesionální tlumení, které nepraská a výborně se s ním pracuje.. Nejideálněji se s ním dělá samozřejmě, když je tepleji, nicméně na dokonalé dolisování stačí obyčejný fén.
Efekt je znát ihned i při obyčejném poklepání na vnější plech. Navíc má toto tlumení výhodu v tom, že jedním plátem překryjete pomalu celé dveře, takže nemusíte přelepovat přes sebe.
Vibraflex má certifikaci pro profi soutěže typu dB Drag!!
Nyní pro celý váš klub nabízím 10% slevu na toto tlumení. Pokud by někdo měl zájem si velice kvalitně vytlumit dveře, stačí mi do poznámky při objednání napsat "renault19" a já automaticky upravím cenu.
http://www.revilohifi.cz/vibraflex.html
Tady drobná fotečka vytlumených dveří Vibraflexem 25
tot nabidka od pasataka  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 15.08.08 11:44 Předmět: |
|
|
Hehé ten češtin hned od začátku poukazoval na to, žes to nepsal ty :-)
Jinak myslím, že to co mám v cecilce je právě vibraflex, smrdí to vevnitř jak někde v gumárně ale opravdu je to poznat takže doporučuju. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 15.08.08 17:51 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | No už sem na ten vibra.. kouakl a jak by se stím tlumil vnitřek dveří u r19?? už si moc nepamatuju jak to tam vypadá ??? | dovnitř do dveři doporučuju bud ten brax a nebo aiv je to takova pasta a tou to napatlaš jak ma ja ty fotky .. dodveři se s platem nedostaneš nebo hodne blbe ..platama zavřeš ty dveře jak je to na tom dalšim obrazku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 19.08.08 12:28 Předmět: |
|
|
No tak ovšem to je zapeklitá situace. Co by jste doporučovali do dveří, zlevněnýVibraflex, pastu nebo AMS Tecsound 4mm ALU ?
Když rozpočítám ceny na 1cm tak nejlevněji vychází to AMS (0,0619 Kč). Vibraflex 4mm vyjde na 0,0891 Kč a Vibr. 2mm na 0,0711.
Napadá někoho nějaké rozřešení ? Ta pasta může vyjít cca 400,- Kč na jedny dveře, u té "fólie" počítám nejméně 500,- až 600,- na jedny dveře, a ještě se to bude hůř aplikovat, ne? _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.08.08 12:30 Předmět: |
|
|
m1tv to co máš na tech fotkach pls na kolik te vyslo vytlumeni? kufr ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 19.08.08 12:37 Předmět: |
|
|
mam v kufru 3 desky tecsoundu 4mm s allu což je zhruba 6m2 ale ja lepšil dve vrstvy .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

|
Zaslal: 22.08.08 06:36 Předmět: |
|
|
Díky moc za vyčerpávající odpověď - pro laika naprosto skvěle popsáno - teď už v tom mám jasno:). _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prohifi.cz Anonymní
|
Zaslal: 22.08.08 07:17 Předmět: |
|
|
2 Karlos: neni zac. Skoda, ze si to nemuzou precist i ostatni. Snazil jsem se pomoci, ale mel jsem SZ od m1tv:
"Ahoj smazal sem všechny tvoje přispevky protože je to komerce ..po zaplaceni reklamy neni problem ale takle ne diky"
Sam se klidne vyjadri k tomu, zda mas pocit, ze slo jenom o reklamu nebo jsem se snazil pomoci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|