Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 13:52 Předmět: přepnutí na dálkový světla - nefunguje |
|
|
Čus všem,
mám takovej problém, přestalo mi fungovat přepnutí na dalkovy svetla...takovy to pekny cvaknuti v pacce uz nejde a me to se*e ... nechtel sem se do toho moc hrabat, ale jde to nejak opravit ze by tam byla vypadla nejaka pruzinka ci neco podobneho?, nebo se musi koupit nova packa??? ... dik za rady |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 14:57 Předmět: |
|
|
jááááj no to je mazec.. ale navod vypada dobře... vyzkousim a udelam.. jeste takovej dotaz.. 1mm vrtak cca cena?? asi blba otazka ja wim... jo a do jakejch typu vrtacek to narvu?? protoze nemam nic nez aku a je tam popisano mikrovrtacka
jinak dikes.. az to provedu tak dam vedet jak sem zrucnej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ufas
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 11.08.08 14:59 Předmět: |
|
|
no připrav si takovjech.............. 10 korun asi... |
|
Návrat nahoru |
|
|
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 15:03 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | no připrav si takovjech.............. 10 korun asi... |
sakra... toliko dohromady nedam snad podivam se doma estli taticek neco nema |
|
Návrat nahoru |
|
|
GT KoTaSs
Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 11.08.08 15:11 Předmět: |
|
|
Mám super fígl, poté co se mi vykur*vila třetí páčka už na to seru abych jí vyměňoval tak jezdím normálně a dálkový tam dostaneš chce to jenom trochu grif .. :-))
Jedeš v noci na potkávačky, přijde temný lesní úsek cesty, kde je malá pravděpodobnost, že by jelo něco do protivky, bleskurychle přepneš na obrysovky, jakmile seš ve správný poloze přitáhneš páčku k sobě čímž aktivuješ světelnou houkačku, držíš, no a v tu chvíli otočíš páčkou zároveň jakoby na potkávačky ...
... woala .. svítí dálkový. :-)
Zpátky z dálkových na potkávačky stačí otočit páčku k sobě a hned od sebe. Jenom ze začátku než jsem to natrénoval se mi občas stávalo, že jsem nechtěl protijedoucí oslňovat tak jsem se snažil co nejrychleji z dálkových pryč a vypl jsem světla uplně .. muhehe asi si protijedoucí mysleli že s nima hraju na schovávanou. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 15:13 Předmět: |
|
|
jo tak na akunu se to vejde dobre.. takze ted uz jen vrtak a cas na opravu.. jo a to lepidlo musim koupit .. jen by me zajimalo proc je ta packa tak blbe resena, ze to drzi na tom konci na takovym kousicku.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 15:15 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Mám super fígl, poté co se mi vykur*vila třetí páčka už na to seru abych jí vyměňoval tak jezdím normálně a dálkový tam dostaneš chce to jenom trochu grif .. :-))
Jedeš v noci na potkávačky, přijde temný lesní úsek cesty, kde je malá pravděpodobnost, že by jelo něco do protivky, bleskurychle přepneš na obrysovky, jakmile seš ve správný poloze přitáhneš páčku k sobě čímž aktivuješ světelnou houkačku, držíš, no a v tu chvíli otočíš páčkou zároveň jakoby na potkávačky ...
Zpátky z dálkových na potkávačky stačí otočit páčku k sobě a hned od sebe. Jenom ze začátku než jsem to natrénoval se mi občas stávalo, že jsem nechtěl protijedoucí oslňovat tak jsem se snažil co nejrychleji z dálkových pryč a vypl jsem světla uplně .. muhehe asi si protijedoucí mysleli že s nima hraju na schovávanou. |
ty si šprýmař vypinat svetla uplně ale parkrat sem to už udělal v noci v lese taky ...prave toho prepinani na obrysovky a pridrzeni k sobe sem trosku vyuzival taky.. ale otocit to takhle me nenapadlo.. du to ted vyzkouset.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ufas
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 11.08.08 15:16 Předmět: |
|
|
to už by bylo lepší si natáhnout vypínač zvlášť... |
|
Návrat nahoru |
|
|
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 11.08.08 15:19 Předmět: |
|
|
safimaster napsal: | GT napsal: | Mám super fígl, poté co se mi vykur*vila třetí páčka už na to seru abych jí vyměňoval tak jezdím normálně a dálkový tam dostaneš chce to jenom trochu grif .. :-))
... woala .. svítí dálkový. :-) |
covece ono to funguje.. ted sem si to musel vyzkouset...ale je to zvlastni.. japato ze se to takhle prepne?? zvlastni.. kazdopadne si to nech patentovat..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 11.08.08 15:29 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Mám super fígl, poté co se mi vykur*vila třetí páčka už na to seru abych jí vyměňoval tak jezdím normálně a dálkový tam dostaneš chce to jenom trochu grif .. :-))
Zpátky z dálkových na potkávačky stačí otočit páčku k sobě a hned od sebe. Jenom ze začátku než jsem to natrénoval se mi občas stávalo, že jsem nechtěl protijedoucí oslňovat tak jsem se snažil co nejrychleji z dálkových pryč a vypl jsem světla uplně .. muhehe asi si protijedoucí mysleli že s nima hraju na schovávanou. |
JJ vřele doporučuju už jsem to naučil takhle aspoň 5 členů fóra ale pak už mě to přestalo bavit to dopodrobna rozepisovat, ale zase se našla dobrá duše _________________ Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
|
hrazda
Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 11.08.08 16:02 Předmět: |
|
|
No já si tam nacpal původní kulatou z
PH2 a když zase půjde srát, tak je v záloze hranatá z PH1 _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
|
sebi
Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 35 Bydliště - POVINNÉ *: Kraslice
|
Zaslal: 19.08.08 16:19 Předmět: |
|
|
hustá podělávka.... už jsem se to naučil...a jde to v poho |
|
Návrat nahoru |
|
|
cipin
Založen: 24.1.2009 Příspěvky: 46 Bydliště - POVINNÉ *: Kousek od Olomoooca
|
Zaslal: 03.05.09 21:41 Předmět: ... páčka |
|
|
čaute,mám problém! praskl mi ten silon v te pačce, tak jsem to rozdelal, ale rozsypalo se to.. no slepil jsem to, všechno v poho, jen nvm už, jak to slozit,aby to fungovalo, vzdycky to slozim,ale nikdy to necvakne, jako ze by se to preplo na ty dalkovy... proste vsechno fakci, ale dalkovy ne nemáte to nekdo prosim nafoceny, jak to vevnitř vypadá? byl bych moc vděčnej! jinač už na to nemam nervy to furt rozdelavat a zase skladat, jsem ten silon vyzkousel nekolika zpusoby ho tam dat a pořád stejny!!!! diky moc za fota nebo rady!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10668 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|