Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 07.03.08 00:11 Předmět: BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat |
|
|
Máte nějakou špatnou zkušenost s obchodem s některým z místních členů? Podělte se o svou zkušenost, varujte ostatní!
Uvádějte zřetelně NICK člena aby si to ostatní mohli rychle očima prolistovat a nemuseli to sáhodlouze hledat v texu, teprve potom se rozepišté z jakého důvodu je daná osoba nedůvěryhodná!!.. _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Naposledy upravil Mirek dne 22.12.09 08:26, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 18.03.08 15:35 Předmět: |
|
|
A co takhle ještě udělat TOPLIST - osoby s kterýma se obchoduje bez problémů??? To bych věděl minimálně o čtyřech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 19.03.08 13:32 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | A co takhle ještě udělat TOPLIST - osoby s kterýma se obchoduje bez problémů??? To bych věděl minimálně o čtyřech. |
To jim ale pěkně zasolíš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 19.03.08 16:16 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | KristensenJ napsal: | A co takhle ještě udělat TOPLIST - osoby s kterýma se obchoduje bez problémů??? To bych věděl minimálně o čtyřech. |
Proč myslíš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
|
Zaslal: 19.03.08 19:59 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | rumcajs napsal: | KristensenJ napsal: | A co takhle ještě udělat TOPLIST - osoby s kterýma se obchoduje bez problémů??? To bych věděl minimálně o čtyřech. |
Proč myslíš? |
Nebudou "stíhat" a octnou se shitlistu za neochtu - neb každý dobrý skutek má býti po zásluze potrestán. Stejně VBB (Velký Bratr Boris) nad námi bdí a žádnou .urvu mezi nás nepustí = taky bude potrestán. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.03.08 20:29 Předmět: |
|
|
ano ano bude potrestan tím ze mu forum zacne chodit pomaleji nez nam vsem ostatnim  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 24.03.08 00:46 Předmět: Re: BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat |
|
|
Tož co bych se nepodělila. Chase si ode mě vzal před 2rokama alu 15" kola v super stavu, s tím, že jak bude mít peníze, tak mi je zaplatí (dohodnutá cena pro něj byla 7t. že je to on, jinak bych je prodala dráž, bo na nich nebyl jediný škrábaneček). Nijak sem ho neuháněla a až došlo po roce na to, že by mi je mohl slavnostně zaplatit, tak se radši zdejchnul a vím, že kola prodal, aniž by mi je zaplatil a koupil si za ně 16"
A na základě tohodle všeho tak nějak vzniklo, proč nám nedal práva na forum a ještě se cítí uražený...protože sem si dovolila říct o peníze za kola. no taková drzost!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
|
Zaslal: 07.04.08 07:10 Předmět: Re: BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat |
|
|
Luci Luc napsal: | Tož co bych se nepodělila. Chase si ode mě vzal před 2rokama alu 15" kola v super stavu, s tím, že jak bude mít peníze, tak mi je zaplatí (dohodnutá cena pro něj byla 7t. že je to on, jinak bych je prodala dráž, bo na nich nebyl jediný škrábaneček). Nijak sem ho neuháněla a až došlo po roce na to, že by mi je mohl slavnostně zaplatit, tak se radši zdejchnul a vím, že kola prodal, aniž by mi je zaplatil a koupil si za ně 16"
A na základě tohodle všeho tak nějak vzniklo, proč nám nedal práva na forum a ještě se cítí uražený...protože sem si dovolila říct o peníze za kola. no taková drzost!  |
Ano, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán - podobná zkušenost s Wikkym - ten už ale změnil značku autí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 10.04.08 13:33 Předmět: Re: BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat |
|
|
rumcajs napsal: | Ano, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán - podobná zkušenost s Wikkym - ten už ale změnil značku autí |
Co bylo s Wikkym, zrovna min. týden mi nabízel svou R19...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
|
Zaslal: 15.04.08 06:52 Předmět: Re: BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat |
|
|
Ivon napsal: | rumcajs napsal: | Ano, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán - podobná zkušenost s Wikkym - ten už ale změnil značku autí |
Co bylo s Wikkym, zrovna min. týden mi nabízel svou R19...  | Potřeboval k 1,7 SPI ŘJ, čidla teploty vody a nasávaného vzduchu - půjčil jsem mu to a on tvrdí, že mu to máma při stěhování vyhodila A mám dojem, že jsem viděl zmínku o prodeji jeho R19 - proto zmínka o změně značky, bo jen modelu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 15.04.08 20:43 Předmět: |
|
|
jj, pry ma Seat Leon, novejsi model. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |