Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 24.06.08 23:34 Předmět: rucni brzda |
|
|
CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muzzy
Založen: 4.12.2007 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno, to je to město...
|
Zaslal: 04.08.08 14:04 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
taky mi po zasahu do brz zacala kontrolka svitit, obcas problikne ale vetsinou sviti, uz sem si celkem i zvyk  _________________ R19 Chamade 1,7 54kW r.v.1995 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 04.08.08 15:49 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
Muzzy napsal: | taky mi po zasahu do brz zacala kontrolka svitit, obcas problikne ale vetsinou sviti, uz sem si celkem i zvyk  |
no to seš docela střelec... jak je něco z brzdama, tak bych nevyjel, dokud bych to nedal dohromady... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 04.08.08 15:49 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
5n00py napsal: | CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? |
a mas dost brzdovky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

|
Zaslal: 04.08.08 16:57 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
Ufas napsal: | 5n00py napsal: | CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? |
a mas dost brzdovky? |
rucni brzda nema s kapalinou nic spolecnyho....ale uz je to ok _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 04.08.08 17:07 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
5n00py napsal: | Ufas napsal: | 5n00py napsal: | CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? |
a mas dost brzdovky? |
rucni brzda nema s kapalinou nic spolecnyho....ale uz je to ok |
neboj, to vim taky... ale tak dobře, tak se tě zeptám co ti bude svítit za kontrolku když budeš mít málo brzdovky?? aha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 04.08.08 18:22 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
5n00py napsal: | Ufas napsal: | 5n00py napsal: | CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? |
a mas dost brzdovky? |
rucni brzda nema s kapalinou nic spolecnyho....ale uz je to ok | ,
co tomu bylo? _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

|
Zaslal: 04.08.08 21:03 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
mirek napsal: | 5n00py napsal: | Ufas napsal: | 5n00py napsal: | CHalani potreboval bych poradit menil jsem napravu tim i bubny co jsem mel ja za ty co tam byly....a problem nastal kdayz jsem to vse uspesne namontoval a jel to projet. Jenze zacala mi svitit kontrolka zatazeny rucni brzdy...sviti porad ikdyz je rucka dole i kdyz je nahore....kola se toci uplne lehce nikde bych rekl ze nic nedrhne!!pujde spise jen o pristrojovku?? nebo uze by odeslo cidlo rucky??? |
a mas dost brzdovky? |
rucni brzda nema s kapalinou nic spolecnyho....ale uz je to ok | ,
co tomu bylo? |
to vi samotnej cert s certici...fakt nevim mel sjem pochroumanou ruku a nemohl jsem si vymenti poloosy sam a potreboval sjem auto odvezl sjem to kamosovi do servisu aby to vymenil....a protoze jsem pred tim asi tyden memnil 4torzni napravu za 2 tozrni a nepovolil sjem ty uchyty na lanovody nechal jsem to jen tak "vyset" tak mi to rovnou taky udelal a od te doby to je ok:-).... _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muzzy
Založen: 4.12.2007 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno, to je to město...
|
Zaslal: 05.08.08 13:52 Předmět: Re: rucni brzda |
|
|
Ufas napsal: | no to seš docela střelec... jak je něco z brzdama, tak bych nevyjel, dokud bych to nedal dohromady... |
s brzdama nic neni, brzdi to lip nez predtim, rucka uz dokonce taky brzdi, akorat mi sviti kontrolka ze je furt zatazena ikdyz neni _________________ R19 Chamade 1,7 54kW r.v.1995 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|