Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 31.07.08 19:34 Předmět: |
|
|
dareback napsal: | Klasika ph.2, jeden odvzdušňovací šroub je přímo na chladiči a druhý je hned za hlavou...
Ale hlavně další poznatek... když s tím ráno jedu do práce, tak po sedmi kilometrech voda v nadobce ani nezabublá. Horší už je to večer, když jedu z práce, to je celou cestu do kopce a nádobce se zdá o pekle... Možná se mylím, ale tohle mi na těsnění pod hlavou nepřijde... to by přece lítalo už někdy po ujetým jednom kilometru... |
no bublat by tam asi nemelo _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dareback Anonymní
|
Zaslal: 31.07.08 19:35 Předmět: |
|
|
Myslel jsem to v tom smyslu, ze proste hladina v nadrzce se nehyba. proste jakoby se nic nedelo. chapes me? Tim bublanim jsem mel na mysli litani vody pres ventilek vicka ven... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 31.07.08 20:21 Předmět: |
|
|
no kazdopadne litat ven prez vicko by to uz nemelo vzadnem pripade ale o chlazeni uz tu je tolik prispevku ze uz tam najdes vse,bud ti jenom nespina sahara a nebo j neco pokazeneho na chlazeni  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost
Naposledy upravil Rosta dne 31.07.08 20:23, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dareback Anonymní
|
Zaslal: 31.07.08 20:23 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | no kazdopadne litat ven prez vicko by to uz nemelo vzadnem pripade ale o chlazeni uz tu je tolik prispevku ze uz tam najdes vse |
jasny. diky za tvuj cas. rano se do toho dam... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 31.07.08 20:23 Předmět: |
|
|
sem tam jeste neco dopsal _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dareback Anonymní
|
Zaslal: 31.07.08 20:26 Předmět: |
|
|
vsechno je puvodni, az na tu hlavu a jeji prislusentvi. a hlavne od lonskeho do dubna to jezdilo bez sahary a normalne se to uchladilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 31.07.08 20:29 Předmět: |
|
|
kuwa tady v tom nekdo myslim dela bordel jestli se nepletu jeden chlap a dva Niky kdo se v tom ma potom vyznat kdo se naco pta  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dareback Anonymní
|
Zaslal: 31.07.08 20:30 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | kuwa tady v tom nekdo myslim dela bordel jestli se nepletu jeden chlap a dva Niky kdo se v tom ma potom vyznat kdo se naco pta  |
citereh je můj otec a reaguje v době, kdy já jsem v práci... zkuste to pochopit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 31.07.08 20:31 Předmět: |
|
|
no ale ty skus pochopit ze to na prvni pohled vypada ze se dva lidi nezavisle na sobe ptaji na dva ruzne problemy _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 31.07.08 20:53 Předmět: |
|
|
Co tak si změnit nicky na dareback_junior a dareback_senior.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
citereh Anonymní
|
Zaslal: 01.08.08 16:55 Předmět: Chlazení |
|
|
jarda napsal: | Žádný termostat nevyhazuj, pořádně to odvzdušni tím šroubem na chladiči. Už se to tady probíralo, hledej. |
Zdravím , tak jsou tam 2 odvzdušnováky - na chladiči a za hlavou , ale problém byl jinde- dělalo to víčko na vyrovnávací nádržce , koupily jsme originál nový Renault a bylo po problémech |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 01.08.08 16:56 Předmět: Re: Chlazení |
|
|
citereh napsal: | jarda napsal: | Žádný termostat nevyhazuj, pořádně to odvzdušni tím šroubem na chladiči. Už se to tady probíralo, hledej. |
Zdravím , tak jsou tam 2 odvzdušnováky - na chladiči a za hlavou , ale problém byl jinde- dělalo to víčko na vyrovnávací nádržce , koupily jsme originál nový Renault a bylo po problémech |
Doplň si do profilu místo bydliště nebo bude tvůj účet smazán! Poslední veřejné varování. Psal jsem ti 2x SZ a bez reakce _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarko

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 135 Bydliště - POVINNÉ *: Svidník
|
Zaslal: 01.08.08 17:24 Předmět: |
|
|
Nazdar, nevevedeli by ste niekto popiísať, prípadne vyfotiť čo by bolo super kde to vlastne je ten druhý odvzdušnovák " za hlavou" Dík!!!
Mne to totiž robí to isté a to viečko na vyrovnávacej nádržke mám nové |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dareback Anonymní
|
Zaslal: 01.08.08 17:48 Předmět: |
|
|
jarko napsal: | Nazdar, nevevedeli by ste niekto popiísať, prípadne vyfotiť čo by bolo super kde to vlastne je ten druhý odvzdušnovák " za hlavou" Dík!!!
Mne to totiž robí to isté a to viečko na vyrovnávacej nádržke mám nové |
Když se podíváš za hlavu směrem k motoru, tak je na té hadici, která je nad čidlem. Měl by být na tom rozdělení hadice, které vede zpátky do expanzní nádržky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|