Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 12.06.08 10:21 Předmět: |
|
|
proc tady resite takovy chujoviny ....samozrejme ze lidskej zivot ma vetsi cenu kdyz se malem zabijete( ja sice v aute nejezdim ale na kole se mi stalo ze uz sem neodesel po svejch takze prijemny to neni...) ale zezacatku kdyz nekdo napise ze pustil sades 170 z kopca tak je to jeho blbost pac to auto vubec nebrzdi no ale to je jedno....ale tak reknete si tady kdo nedelal takovy hovadiny kdyz byl mladej...odpoved...asi nikdo...tot muj nazor a dal bych to neresil....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 12.06.08 15:45 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | proc tady resite takovy chujoviny ....samozrejme ze lidskej zivot ma vetsi cenu kdyz se malem zabijete( ja sice v aute nejezdim ale na kole se mi stalo ze uz sem neodesel po svejch takze prijemny to neni...) ale zezacatku kdyz nekdo napise ze pustil sades 170 z kopca tak je to jeho blbost pac to auto vubec nebrzdi no ale to je jedno....ale tak reknete si tady kdo nedelal takovy hovadiny kdyz byl mladej...odpoved...asi nikdo...tot muj nazor a dal bych to neresil....  |
asi tak...Dunga se nám asi blbě vyspal, tak se nám rozhodl kázat o nebezpečnosti jízdy v autě...
(A pozor, všimněte si, že se sám přiznává, že jezdí po dálnici 160... ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 12.06.08 17:19 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | asi tak...Dunga se nám asi blbě vyspal, tak se nám rozhodl kázat o nebezpečnosti jízdy v autě...
(A pozor, všimněte si, že se sám přiznává, že jezdí po dálnici 160... ) | vyspany jsem byl vyborne a to uz jsem ti psal predtim, ze taky nejsem svaty... ale jak rikam, klidne do me... bohuzel vetsinou to odsere ten, kdo za to nemuze... pouze jsem chtel poukazat na to, ze jezdit jak blazen, neni odvaha... nerikam ani, ze jezdit pomalu je spravne a bezpecne! jen 150 (vic, ale i min) ve skocne je proste nebezpecne uz pro ridice samotneho, coz je ovsem jeho vec, pokud okolo nejsou jini lidi... nepitvej me, ja se tu nechlubim kaskaderskyma vypadama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 12.06.08 19:26 Předmět: |
|
|
Dunga: A jak můžeš vědět, že nejel z krásně přehlednýho kopce za nulovýho provozu a 100% viditelnosti? Se zabije sám, ne?
Na to jak se´s do něj pustil bych ho tipoval tak na 150 po městě ve dvě odpoledne... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 12.06.08 19:27 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Dunga: A jak můžeš vědět, že nejel z krásně přehlednýho kopce za nulovýho provozu a 100% viditelnosti? Se zabije sám, ne?
Na to jak se´s do něj pustil bych ho tipoval tak na 150 po městě ve dvě odpoledne... | ale ja nepsal, ze je pica zabijacka! precti si to poradne znova ten prvni prispevek, byl psany z vetsi casti obecne!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 12.06.08 19:33 Předmět: |
|
|
Hoči vy ale celou dobu nechápete, že dunga vám nekecá do toho, že jezdíte 150 km/h, ale že jezdíte 150 km/h ve škodovce
Osobně jsem si tyhle rychlosti rozmyslel i s Renault 19 1,9 dT, a to má vepředu chlaďáky (mno o škodě teda ani nemluvim), když jsem na poslední chvíli dobrzdil i očima po předjíždění za škodovkou.
Teď mám Lagu, 4x kotouče, tak to je trochu jiná....ale 150 ve škodovce? Twe nejsem sebevrah....a tohle se podle mě snaží sdělit i Dunga  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 13.06.08 12:43 Předmět: |
|
|
Já jel ve škodovce kterou jsem si s bratránkem sám tuningoval rychlostí 180kmh po dálnci v protisměru od dálničního sjezdu k druhému dálničnímu sjezdu v noci ožralý a bez světel! Jsem king? _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 13.06.08 12:48 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Já jel ve škodovce kterou jsem si s bratránkem sám tuningoval rychlostí 180kmh po dálnci v protisměru od dálničního sjezdu k druhému dálničnímu sjezdu v noci ožralý a bez světel! Jsem king? | tak jestli jsi byl tak moc tak tos svetla ani nepotreboval ti svitili oci jak dalkovy....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 13.06.08 13:58 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Já jel ve škodovce kterou jsem si s bratránkem sám tuningoval rychlostí 180kmh po dálnci v protisměru od dálničního sjezdu k druhému dálničnímu sjezdu v noci ožralý a bez světel! Jsem king? |
no to teda seš, toto přežít, to je na metál...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 13.06.08 14:09 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Já jel ve škodovce kterou jsem si s bratránkem sám tuningoval rychlostí 180kmh po dálnci v protisměru od dálničního sjezdu k druhému dálničnímu sjezdu v noci ožralý a bez světel! Jsem king? |
Ty woe natocit to tv hovna tak je z tebe odstrasujci hvezda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roninus Anonymní
|
Zaslal: 30.07.08 18:38 Předmět: Ake zrychlenieč 0-100km |
|
|
Zdravicko!
Dnes mojho r19 1,8 65 kw vybehala na rozjazd felda 1,6.
Na to ze mam skoro o 20 kobyl viac,ma to teda stve
aku ma mat akceleraciu?mne to vyslo takmer 15 sekund.
Pytam sa preto ze sa mi to zda lenive |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 30.07.08 19:02 Předmět: Re: Ake zrychlenieč 0-100km |
|
|
Roninus napsal: | Zdravicko!
Pytam sa preto ze sa mi to zda lenive | treba neumis jezdit kazdopadne nevis co s tim motorem mel, tak trenuj rozjezdy a prd na to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.07.08 19:24 Předmět: Re: Ake zrychlenieč 0-100km |
|
|
Roninus napsal: | Zdravicko!
Pytam sa preto ze sa mi to zda lenive | origo ma mit cca 10,5s _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roninus Anonymní
|
Zaslal: 30.07.08 19:28 Předmět: |
|
|
Chalan ma horuci vodicak.V jazdcovi to nebolo.Teda dufam, bolo aj repete a stale o 1 a pol auta.Skor mojmu rentikovi sa akosi nechce.Felda tak ako zisla z pasu,ziadne upravy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|