Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 30.07.08 07:29 Předmět: |
|
|
Jojo, taky si myslim,že podomácku dělat vejfuk je holej nesmysl. Nikdo to tu neumíte počítat, takže veškerý názory který tu padají jsou jen holé spekulace. A obzvlášť pokud se bavíme o sériovým motoru, tak proč k němu vymejšlet vejfuk? Ten co tam je, je optimální a nic lepšího než optimum neexistuje. Je pravda že při návrhu standardního výfuku je brána v potaz hlučnost,náklady,emise,ale stejně si myslim,že i kdyby někdo na sériovej motor vymyslel něco lepšího,tak z toho žádnej zázračnej výkon nevymačká. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 30.07.08 09:38 Předmět: |
|
|
ja nechci nic rikat, ale jarda to rekl hned na zacatku!
jarda napsal: | Týýýýý woe, toho času, nervů a peněz abys po roce zjistil že nejlepší výfuk je originál. Ses moh zeptat nééééé.  |
tudiz jarda o5 skoruje a ostatni muzou jit poslechnout marvovu radu z pokecu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 30.07.08 09:45 Předmět: |
|
|
no ale né jeden z nas má zkušenos že série není nejlepší, jasně že se bavýme o 3 chcíplejch poníkách, ale teď před morávi sem zkoušel dát seriak jen do zadu a ee, tichoučký fakt nádhera, ale byl em rád že sem předjel jo a to ten origač je téměř novej  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 30.07.08 10:00 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | Jojo, taky si myslim,že podomácku dělat vejfuk je holej nesmysl. Nikdo to tu neumíte počítat, takže veškerý názory který tu padají jsou jen holé spekulace. A obzvlášť pokud se bavíme o sériovým motoru, tak proč k němu vymejšlet vejfuk? Ten co tam je, je optimální a nic lepšího než optimum neexistuje. Je pravda že při návrhu standardního výfuku je brána v potaz hlučnost,náklady,emise,ale stejně si myslim,že i kdyby někdo na sériovej motor vymyslel něco lepšího,tak z toho žádnej zázračnej výkon nevymačká. | coze pocitat vyfuk???????? tak toto kdo rekne ze to umi tak od neho na kilometry pryc protoze to proste NEJDE....aji zavodni sou pokus-omyl...... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.07.08 10:00 Předmět: |
|
|
hynek jak máš vlastně ty řešený výfuk  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 30.07.08 11:28 Předmět: |
|
|
ja mám místo katu rezonátor, pak origo střed bez zhášecí komory a v zadu laďák a jede mi to dobře ne?? _________________

Naposledy upravil hynek dne 30.07.08 11:28, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
|
|
KUNAX napsal: | Jojo, taky si myslim,že podomácku dělat vejfuk je holej nesmysl. Nikdo to tu neumíte počítat, takže veškerý názory který tu padají jsou jen holé spekulace. A obzvlášť pokud se bavíme o sériovým motoru, tak proč k němu vymejšlet vejfuk? Ten co tam je, je optimální a nic lepšího než optimum neexistuje. Je pravda že při návrhu standardního výfuku je brána v potaz hlučnost,náklady,emise,ale stejně si myslim,že i kdyby někdo na sériovej motor vymyslel něco lepšího,tak z toho žádnej zázračnej výkon nevymačká. |
ale výfuk je o spekulacích...jistěže platí pár základní pravidel, ale vejfuk, kterej Ti na jednom motoru přidá 5 koní Ti na druhým může klidně 12 sebrat..takže jak říká Radek- jedině pokus/omyl... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
|
|
hynek napsal: | ja mám místo katu rezonátor, pak origo střed bez zhášecí komory a v zadu laďák  |
což mi připomíná, že sem teď někde čet, že je lepší dát místo katu trubku a rezonátor dát místo středovýho tlumiče...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 30.07.08 11:36 Předmět: |
|
|
to je možný, ale každopádně je kat na kulovec, i když je dobrej, ubíra ze všeho nejvíc _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 30.07.08 11:43 Předmět: |
|
|
no jo, ale šetříš přírodu...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.07.08 11:46 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | ja mám místo katu rezonátor, pak origo střed bez zhášecí komory a v zadu laďák a jede mi to dobře ne?? | no jede jede asi tam prdnu rezonator a porovnám jinak ho vyhodím a nakopu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 30.07.08 12:43 Předmět: |
|
|
mě se zdá že mi to hodně ovlivňuje airbox, ale vzhledem k tomu, že ty máš konus a holej lauf, tak ti to bude dělat něco jinýho než mě  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 30.07.08 12:49 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | no ale né jeden z nas má zkušenos že série není nejlepší, jasně že se bavýme o 3 chcíplejch poníkách, ale teď před morávi sem zkoušel dát seriak jen do zadu a ee, tichoučký fakt nádhera, ale byl em rád že sem předjel jo a to ten origač je téměř novej  |
čoveče já tam ve výsledku mám opět funkční kat, holou trubku a seriovej koncák a vše v poho, jede to tak jak by mělo, neřve to a nechlastá to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 30.07.08 14:26 Předmět: |
|
|
to jo, ale je t v podstatě serie, mě šlo o to aby to jelo minimálně stejně, ale aby to i řvalo a teď jsem spokojen  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|