Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 29.07.08 15:11 Předmět: |
|
|
Lanex napsal: | jarda napsal: | CizaP: To UFO je elektrické čerpadlo vody a slouží k tomu že, když vypneš motor tak tohle čerpadlo honí cca 10 min. vodu přes chladič. |
... což jsem na 8v ještě neviděl.  |
asi to tam nekdo dobastlil _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 29.07.08 17:10 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Rosta napsal: | LANiN napsal: | Lanex napsal: | Napadla mě u tvého případu ještě jedna věc. U 16v když se spustí sahara, je o tom informována řídící jednotka a ta sníží maximální výkon, aby se motor rychleji ochladil a nedostal infarkt. Nemůže to mít nějakou spojitost u tebe? Zkus ten kablík do ŘJ odpojit, jestli ho tam máš... | tohle slyším prvně nějaka kravina nemyslíš? |
taky uz sem o tom slysel |
ano ano, na nějakým fóru se to řešilo, už nevim co to bylo za Renaulta, ale fungovalo to tak, že ve chvíli, kdy sepne sahara se omezil výkon...
ale pochybuju, že by to mělo vliv na startování... | je to tak,však víme ne ,na startování by to vliv mít nemělo,tohle mě dělal starej,několikrát spravovanej startér,kterej se po zahřátí sotva roztočil,vyřešila to až výměna za novej, menší a o 2 kila lehčí...  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CizaP Anonymní
|
Zaslal: 29.07.08 21:15 Předmět: |
|
|
Ohledne toho elektrickyho cerpadla, budu ho muset prubnout jeslti jede nebo ne a popr kolik ma odber. Pak prubnu saharu a taky zmerim odber. No a pak uvidime kdyz bude neco z toho spatny tak pak to poresime. Jestli bude vse ok, tak se s tim smirim, nebudu menit starter jen proto aby mi to startovalo se zaplou saharou. a jestli to tam nekdo dobastlil nevim ale je to tam. Ono to auto je takovy celkem zajimavy, ma to i kotouce vzadu a prej to taky nektery nemaji a tak. Takze proste to tam mam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 29.07.08 21:19 Předmět: |
|
|
CizaP napsal: | Ohledne toho elektrickyho cerpadla, budu ho muset prubnout jeslti jede nebo ne a popr kolik ma odber. Pak prubnu saharu a taky zmerim odber. No a pak uvidime kdyz bude neco z toho spatny tak pak to poresime. Jestli bude vse ok, tak se s tim smirim, nebudu menit starter jen proto aby mi to startovalo se zaplou saharou. a jestli to tam nekdo dobastlil nevim ale je to tam. Ono to auto je takovy celkem zajimavy, ma to i kotouce vzadu a prej to taky nektery nemaji a tak. Takze proste to tam mam. |
jestli se nepletu, tak 66kW maj kotouče v sérii...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 29.07.08 21:25 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | CizaP napsal: | Ohledne toho elektrickyho cerpadla, budu ho muset prubnout jeslti jede nebo ne a popr kolik ma odber. Pak prubnu saharu a taky zmerim odber. No a pak uvidime kdyz bude neco z toho spatny tak pak to poresime. Jestli bude vse ok, tak se s tim smirim, nebudu menit starter jen proto aby mi to startovalo se zaplou saharou. a jestli to tam nekdo dobastlil nevim ale je to tam. Ono to auto je takovy celkem zajimavy, ma to i kotouce vzadu a prej to taky nektery nemaji a tak. Takze proste to tam mam. |
jestli se nepletu, tak 66kW maj kotouče v sérii...  | nene _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 29.07.08 21:31 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | některé měly a jiné EE |
nebo tak...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 29.07.08 21:58 Předmět: |
|
|
kotouče vzadu maj všechny 19
co maj abs  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 29.07.08 22:01 Předmět: |
|
|
to zní docela logicky...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lzika Anonymní
|
Zaslal: 31.07.08 08:38 Předmět: |
|
|
No nevim jestli to sem úplně patří ale já když dojedu a sepne sahara tak mě zase nejde centrál. Když strčim klíč do zámku tak se zamkne ale na dálku v klíči ne. Taky nevim proč.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|