Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kakadu20
Založen: 24.7.2008 Příspěvky: 10 Bydliště - POVINNÉ *: Jasuschova 26 Košice, Slovensko
|
Zaslal: 24.07.08 20:33 Předmět: oprava chladica |
|
|
nazdar hosi...mam svojho Ralfika(R19 1.9D r.v.1992) asi mesiac...a sa mi straca voda z okruhu chladenia...ale nasiel som lozisko strat, su to dve dierky male na chladici ...co s tym? pomoze silikonovy tmel? ba ci zvaracka? diks pekne za radu chlopy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 24.07.08 20:36 Předmět: Re: oprava chladica |
|
|
kakadu20 napsal: | nazdar hosi...mam svojho Ralfika(R19 1.9D r.v.1992) asi mesiac...a sa mi straca voda z okruhu chladenia...ale nasiel som lozisko strat, su to dve dierky male na chladici ...co s tym? pomoze silikonovy tmel? ba ci zvaracka? diks pekne za radu chlopy | dopln si bydliste je to povine... jinak se prodavaji lepidla specialne na chladic tak se po nich v ND poptej....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 26.07.08 20:23 Předmět: Re: oprava chladica |
|
|
radecek7 napsal: | kakadu20 napsal: | nazdar hosi...mam svojho Ralfika(R19 1.9D r.v.1992) asi mesiac...a sa mi straca voda z okruhu chladenia...ale nasiel som lozisko strat, su to dve dierky male na chladici ...co s tym? pomoze silikonovy tmel? ba ci zvaracka? diks pekne za radu chlopy | dopln si bydliste je to povine... jinak se prodavaji lepidla specialne na chladic tak se po nich v ND poptej....  |
Ne,Ne,Ne ziadne lepidla - zaseru ti vsetko okolo a aj tak nebudes si moct byt tym chladicom isty - investuj a kup druhy /u nas tak cca 1200-1800Sk/ _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 26.07.08 21:13 Předmět: |
|
|
jestli lepidla tak jedine takove kterym to zalepis zvenku ty co se lijou primo do kapaliny taky nedoporucuju _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 27.07.08 21:49 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | jestli lepidla tak jedine takove kterym to zalepis zvenku ty co se lijou primo do kapaliny taky nedoporucuju | no sak to sem nemyslel......to tam rovnou muzes dat horticu do expanzky.......zvenku....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
CizaP Anonymní
|
Zaslal: 28.07.08 21:15 Předmět: |
|
|
Zdravim ze skusenosti znameho kteremu sem lepidlo dotahl z prace a z moji zkusenosti nedam dopustit na Alteco Epoxy jak rychle tak pomale schnouci. Priklad, kamos chladic u traktora, tekl mu pac chudak nekde neco do nej vrazil. Prej ani nevypustel. proste namichal a zatlacil, pa zaschnuti doplnil vodu a vse ok. Moje zkusenost: oktava, jedu si takhle po polnacce, a prorazil sem vanu. Olej tece, sobota a nikde nikdo kdo by mi to zavaril a nova vana moooc penez. beru alteco, zalepil sem, a najela dalsich 30tis nez se prodala a ani kapka. proste je to bomba lepidlo a uvidis ze pomuze. a ta cena je smesna. Hodne zdaru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lzika Anonymní
|
Zaslal: 30.07.08 13:55 Předmět: |
|
|
Já s tim mam taky dobrý zkušenosti. Ztrácela se mi voda po kapkách a nevěděl sem kde. Tak sem koupil asi za 110kč nějakej stop radiator přímo do chladící kapaliny a voda drží. To samý sem udělal i s volejem. Tam to funguje sice až zhruba po 600km ale ted to taky drží. Míval sem pod Rendou fleky a ted nic. Takže doporučuju.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kakadu20
Založen: 24.7.2008 Příspěvky: 10 Bydliště - POVINNÉ *: Jasuschova 26 Košice, Slovensko
|
Zaslal: 02.08.08 20:09 Předmět: Re: oprava chladica |
|
|
maximaco napsal: | radecek7 napsal: | kakadu20 napsal: | nazdar hosi...mam svojho Ralfika(R19 1.9D r.v.1992) asi mesiac...a sa mi straca voda z okruhu chladenia...ale nasiel som lozisko strat, su to dve dierky male na chladici ...co s tym? pomoze silikonovy tmel? ba ci zvaracka? diks pekne za radu chlopy | dopln si bydliste je to povine... jinak se prodavaji lepidla specialne na chladic tak se po nich v ND poptej....  |
Ne,Ne,Ne ziadne lepidla - zaseru ti vsetko okolo a aj tak nebudes si moct byt tym chladicom isty - investuj a kup druhy /u nas tak cca 1200-1800Sk/ |
hmm...a kde si videl taku cenu..pls porad...najlacnejsi som u nas videl 3900  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kakadu20
|
Zaslal: 02.08.08 20:09 Předmět: |
|
|
lzika napsal: | Já s tim mam taky dobrý zkušenosti. Ztrácela se mi voda po kapkách a nevěděl sem kde. Tak sem koupil asi za 110kč nějakej stop radiator přímo do chladící kapaliny a voda drží. To samý sem udělal i s volejem. Tam to funguje sice až zhruba po 600km ale ted to taky drží. Míval sem pod Rendou fleky a ted nic. Takže doporučuju.  |
lenze toto ze mne to uz skor strieka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 02.08.08 20:53 Předmět: Re: oprava chladica |
|
|
kakadu20 napsal: | maximaco napsal: | radecek7 napsal: | kakadu20 napsal: | nazdar hosi...mam svojho Ralfika(R19 1.9D r.v.1992) asi mesiac...a sa mi straca voda z okruhu chladenia...ale nasiel som lozisko strat, su to dve dierky male na chladici ...co s tym? pomoze silikonovy tmel? ba ci zvaracka? diks pekne za radu chlopy | dopln si bydliste je to povine... jinak se prodavaji lepidla specialne na chladic tak se po nich v ND poptej....  |
Ne,Ne,Ne ziadne lepidla - zaseru ti vsetko okolo a aj tak nebudes si moct byt tym chladicom isty - investuj a kup druhy /u nas tak cca 1200-1800Sk/ |
hmm...a kde si videl taku cenu..pls porad...najlacnejsi som u nas videl 3900  |
ked mi moj odisiel - praskol tak som to tu u nas nechal objednat u takeho garaz majstra a zacvakal som mu 2000litre aj za výmenu a novy dynalgel. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 03.08.08 09:49 Předmět: |
|
|
kakadu20 napsal: | lzika napsal: | Já s tim mam taky dobrý zkušenosti. Ztrácela se mi voda po kapkách a nevěděl sem kde. Tak sem koupil asi za 110kč nějakej stop radiator přímo do chladící kapaliny a voda drží. To samý sem udělal i s volejem. Tam to funguje sice až zhruba po 600km ale ted to taky drží. Míval sem pod Rendou fleky a ted nic. Takže doporučuju.  |
Existujou i podomní opraváři chladičů... ve vesnici mám hned dva! _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kakadu20
|
Zaslal: 07.08.08 11:39 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | kakadu20 napsal: | lzika napsal: | Já s tim mam taky dobrý zkušenosti. Ztrácela se mi voda po kapkách a nevěděl sem kde. Tak sem koupil asi za 110kč nějakej stop radiator přímo do chladící kapaliny a voda drží. To samý sem udělal i s volejem. Tam to funguje sice až zhruba po 600km ale ted to taky drží. Míval sem pod Rendou fleky a ted nic. Takže doporučuju.  |
Existujou i podomní opraváři chladičů... ve vesnici mám hned dva! |
uz je to vyriesiene...vymena za novy a hotovo a slape ako 90stupnove kotatko :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|