Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fuller
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 29 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.11.07 07:23 Předmět: Teplota motoru |
|
|
Mám takový malý, vlastně v této době již větší problém. Mám problém s tím, že se mi motor, při normální jízdě, zahřeje tak na 40° a tím pádem to celkem málo topí nebo skoro vůbec. Myslel jsem, že je to radiátor, ale když jsem minulý týden stál v koloně a jel pouze na jedničku a dvojku, tak se motor zahřál na 60°-70° a s ventilátoru už šel horký vzduch. Termostat jsem měnil před 14 dny. Prosím vás o radu čím to může být. Možná nějaké čidlo, ale moc se v tom nevyznám. Děkuji za každou radu.
Obsah 1,4l. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.11.07 07:38 Předmět: Re: Teplota motoru |
|
|
Fuller napsal: | Mám takový malý, vlastně v této době již větší problém. Mám problém s tím, že se mi motor, při normální jízdě, zahřeje tak na 40° a tím pádem to celkem málo topí nebo skoro vůbec. Myslel jsem, že je to radiátor, ale když jsem minulý týden stál v koloně a jel pouze na jedničku a dvojku, tak se motor zahřál na 60°-70° a s ventilátoru už šel horký vzduch. Termostat jsem měnil před 14 dny. Prosím vás o radu čím to může být. Možná nějaké čidlo, ale moc se v tom nevyznám. Děkuji za každou radu.
Obsah 1,4l. |
pokud nemaš zavzdušnenou soustavu tak to muže bejt jedine termostata takže ho vyzkoušej venku jetsly nezustava otovřenej a kdyžtak ho vyreklamuj .. a pak je ešte jedna možnost a to že je špatny tesneni pod hlavou a furt se to zavzdušnuje .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuller
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 12.11.07 08:10 Předmět: |
|
|
vlevo vedle víčka na olej - dva šrouby s velkou plastovou hlavou a drážkou na minci - občas "se" ukroutí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuller
|
Zaslal: 12.11.07 08:14 Předmět: |
|
|
No a to se mi právě stalo. Tak jsem tam hodil provizorně normální šroub, ale asi se to zavzdušňuje. Dají se ty plastový šroubky nějak sehnat??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.11.07 13:05 Předmět: |
|
|
Fuller napsal: | No a to se mi právě stalo. Tak jsem tam hodil provizorně normální šroub, ale asi se to zavzdušňuje. Dají se ty plastový šroubky nějak sehnat??? |
ten plechovej je lepši dej mu tam nakou malou gumimičku a nech ho tam taky to tak řešim .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuller
|
Zaslal: 12.11.07 13:46 Předmět: |
|
|
Takže to mám zkusit povolit i ten druhý, abych to odvzdušnil???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 12.11.07 15:01 Předmět: |
|
|
Fuller napsal: | Takže to mám zkusit povolit i ten druhý, abych to odvzdušnil???  |
no jistěéééé, a dal bych tam mosaznej šroubeček a jako podložku "O" kroužek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|