|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 17.07.08 17:50 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | nasadis 160 a monotonni nic nebude :-D | tak tak  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 17.07.08 19:16 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
http://www.mapy.cz/#x=136043472@y=134306899@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,tollfree):obec%20Praha%3Eobec%20Dra%C5%BEovice,%20okres%20Vy%C5%A1kov
Tak, ti kdož chtějí razit pospolu od Prahy, pište návrhy na čas a místo srazu.
Stříháme metr - 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 - JEDÉÉÉÉM |
No,tak jestli sem to spravne pochopil,tak ja bych se pripojil ve Zdare nad Sazavou,pac jsem mistni a bylo by pro me lepsi jet na svuj prvni sraz s nekym kdo uz ma neco za sebou,navic nejaka mala kolonka 19tek muze vypadat roztomile :-) Ale s tim HavlBrodem teda nevim,ja tam byl asi pred tydnem a zadnou objizdku sem nevidel (spis takovou,ktera by se tykala aut do 3,5t) a v poho sem projel,tam i zpet :-) _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

|
Zaslal: 17.07.08 19:19 Předmět: |
|
|
Leda,ze bych se zajel podivat do toho Brodu a zjistit co a jak tam je..Je mozny,ze tam je objizdka az od ted..a zjistit popripadne nejakou polni cestu co? _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 228 Bydliště - POVINNÉ *: Žižkov - P3
|
Zaslal: 17.07.08 20:02 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Stepan napsal: | Luci Luc napsal: | Stepan napsal: | Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Tak jsem jí rovnou poslal...
Z toho vyplívá, že nebudu mít spolujezdce, a samozřejmě i kdybych náhodou přeci jen měl tu děvku v kufru (mrtvou) tak je mi na
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  |
že si to ty, tak Ti domluvím nějakou místní krasavici  |
No paráda, doufám, že to bude slušně vychované děvče odkojené rumem  |
Tož doufám, že blonďatá krasavice bude dostačují. Včera sem Ti to dohókala  |
Tož Luci..říkáš blonďatá No bezva..navíc nejsem nějak vybíravej idiot..Děkuju (ještě nemám zač)
..jen aby to nebyl Marv v nějaký paruce  _________________ Poslední věta před smrtí - Tu R19ku doženu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 228 Bydliště - POVINNÉ *: Žižkov - P3
|
Zaslal: 17.07.08 20:06 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
http://www.mapy.cz/#x=136043472@y=134306899@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,tollfree):obec%20Praha%3Eobec%20Dra%C5%BEovice,%20okres%20Vy%C5%A1kov
Stříháme metr - 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 - JEDÉÉÉÉM |
Zdar Zoo a Ivone..jak jsem již psal..
..já dovalím v pátek kolem půlnoci...bo končím ve 20:00
..né, že budete nakaši  _________________ Poslední věta před smrtí - Tu R19ku doženu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 17.07.08 20:18 Předmět: |
|
|
[quote="Luci Luc"] Martina ZOO napsal: | Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
Marti, Havl brod je uzavřenej a je tam dost velká objížďka  |
Zdarec ZOO,z Jihlavy se musí jet-Brtnice-Třebíč-Námněšt'nad Oslavou -Rosice páč z Ji do VelMezu je hrozná objížd!ka!
Jinak bych se v Jihlavě přidal,ale musíme v Rapoticích naložit kluky tak pojedeme so'lo at' nezdržujem.
Mnějte se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 17.07.08 20:20 Předmět: |
|
|
EdDy* napsal: | Leda,ze bych se zajel podivat do toho Brodu a zjistit co a jak tam je..Je mozny,ze tam je objizdka az od ted..a zjistit popripadne nejakou polni cestu co? |
Ahojky, pokud se zajedeš do Havl. brodu podívat, tak to bude fajn. Až budeme vědět jak se tam věci mají s tou objížďkou, tak seč domluvíme dál .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 17.07.08 20:23 Předmět: |
|
|
Koukám, že se moc lidí na společnou jízdu od Prahy nehlásí, ...... lidi co je s Váma.....
Ivon a Štěpán jsou omluveni z Pracovních důvodů, co další lidičky .... tolik nadšenců pro sraz .... tak kde jste ?????
Na co se někteří lidi hlásí do klubu 19, Pražáku jak nasr..., a nakonec od Prahy jedeme jen tři. To se ty lidi hlásí jen aby tady na Rencky sehnaly náhradní díly a soudržnost s partou žádná. Tak ti kdož jste v klubu hlášený, jen z plezíru, tak jděte do prčic.
Naposledy upravil Martina ZOO dne 17.07.08 20:27, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.07.08 20:26 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | Koukám, že se moc lidí na společnou jízdu od Prahy nehlásí, ...... lidi co je s Váma.....
Ivon a Štěpán jsou omluveni z Pracovních důvodů, co další lidičky .... tolik nadšenců pro sraz .... tak kde jste ????? |
Řekl bych, že z ostatních koutů republiky  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 17.07.08 20:40 Předmět: |
|
|
[quote="nikosNT"] Luci Luc napsal: | Martina ZOO napsal: | Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
Marti, Havl brod je uzavřenej a je tam dost velká objížďka  |
Zdarec ZOO,z Jihlavy se musí jet-Brtnice-Třebíč-Námněšt'nad Oslavou -Rosice páč z Ji do VelMezu je hrozná objížd!ka!
Jinak bych se v Jihlavě přidal,ale musíme v Rapoticích naložit kluky tak pojedeme so'lo at' nezdržujem.
Mnějte se. |
Ještě nevím jak to bude s příštím pátkem, dám vedět teda až den dopředu (možná dříve), ale pokud by to bylo možno, tak bych se napojil v Rosicích, popřípadě Zastávka u Brna  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

|
Zaslal: 17.07.08 21:34 Předmět: |
|
|
Martina ZOO napsal: | EdDy* napsal: | Leda,ze bych se zajel podivat do toho Brodu a zjistit co a jak tam je..Je mozny,ze tam je objizdka az od ted..a zjistit popripadne nejakou polni cestu co? |
Ahojky, pokud se zajedeš do Havl. brodu podívat, tak to bude fajn. Až budeme vědět jak se tam věci mají s tou objížďkou, tak seč domluvíme dál .... |
Ahojky,dobra,tak bud zitra nebo v so se tam zajedu podivat..Nevim jak mi vyjde cas skrze praci,ale jak to budu vedet,tak prvni co bude,tak doma vybehnu schody po ctyrech a hned to sem vlepim  _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 18.07.08 06:09 Předmět: |
|
|
Ta objížďka je jednosměrná! Když jedeš z Brna na Kolín, tak v pohodě, ale opačně je to eror
My jednou nejeli po D1 a už sme se tam motali, jak kobra v sudu
Jinak Marvovi rodiče jeli na Brno minulý týden a objíž´dka tam stále byla a pěkně nadávali, jak si zajeli  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 18.07.08 08:33 Předmět: |
|
|
Právě mi dorazili pásky na ruku na sraz  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 18.07.08 08:54 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Právě mi dorazili pásky na ruku na sraz  |
Jsou vodě odolné? Když se tam budem koupat v tom bazénu, když bude hezky a nebo když tam skončí někdo nedobrovolně.  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 18.07.08 08:58 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Luci Luc napsal: | Právě mi dorazili pásky na ruku na sraz  |
Jsou vodě odolné? Když se tam budem koupat v tom bazénu, když bude hezky a nebo když tam skončí někdo nedobrovolně.  |
To zjistíme  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|