|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 16.07.08 22:22 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | kubles napsal: | no cemment..nic newim ja tam nebyl nvim jak se tam vzalii  | tyyyvole přivez je tam válí se mi v autě opravím mu volnoběh a eště zatlouká  |
 _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 16.07.08 22:31 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | asi udělame sbirku na cestu pro jednoho kamarada ... dr.cvak opět nejede kupuje stěnu do obejvaku bo co  |
...to mi povídej, já ho včera ukecávám až z Němec...hlavně, že jsme to slyšeli v J.Čechách v telefonu: "Na Morávii určitě pojedu!".
Jo, jinak překvapení v podobě novýho autí se nekoná...teda aspoň zatím, třeba do srazu ještě nějaký seženu . Teď už to můžu odtajnit: měl to být 16V ph1 3-dveř., ale jaksi jsem mu nepřišel úplně na chuť. Dneska jsem ho byl omrknout...nevím, asi jsem nějak zpohodlněl z ph2. Takže aspoň ty jiný kola budou na ropákovi...ještě je musím přezout - teď jsou na nich 205-60 R15 a ty jsou faakt zbytečně vysoký ... _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 16.07.08 23:30 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | EdDy* napsal: | super plakátek :-) tak to jsem tvědav na ty dechové zkoušky  |
To je jako další disciplína...kdo víc Něco už zkoušela na Seči a ukazovalo to u všech buď Error a nebo 0,8-9....ale v přístroji chyba nebyla  |
Error .. Tak na to se teším,kolik nás pak odjede s největším  _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 17.07.08 04:58 Předmět: |
|
|
Stepan napsal: | Luci Luc napsal: | Stepan napsal: | Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Tak jsem jí rovnou poslal...
Z toho vyplívá, že nebudu mít spolujezdce, a samozřejmě i kdybych náhodou přeci jen měl tu děvku v kufru (mrtvou) tak je mi na
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  |
že si to ty, tak Ti domluvím nějakou místní krasavici  |
No paráda, doufám, že to bude slušně vychované děvče odkojené rumem  |
Tož doufám, že blonďatá krasavice bude dostačují. Včera sem Ti to dohókala  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 17.07.08 05:13 Předmět: |
|
|
Jinak tu tlacháte, jak cyp Veškerý info, co sem semka dávala je někde zatlachaný v řiti a nebutu to furt posouvat jako debil  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.07.08 05:38 Předmět: |
|
|
tak já to napravím
RYCHLÉ ZHRNUTÍ
za cca 15stránek zpátky
Luci Luc napsal: |  |
Luci Luc napsal: | Ráda bych upozornila účastníky, že cena 250Kč platí pro 2osoby v autě, každá další osoba bude platit 105Kč. U dětí do 18let se cena nenavyšuje (radeček bude mít vstupné upraveno, bo je mládež do 18let ) a platí cena 250Kč/auto!
Musím tohle opatření udělat, jelikož na celodenní vstup a nocleh v areálu koupaliště se platí 35Kč/osoba! Což myslím, že za dospělou osobu na celý víkend koupaliště + nocleh 105Kč je super cena!
Berte to tak, že v minulých letech bylo 250Kč/auto a nebyla v tom cena za kemp.
Nemáte s tím nikdo problém? |
mirek napsal: | !!!WARNING!!!
tak to malinko shrnu:
Zváni jsou všichni vlastníci vozu R19 i ti kteří nikoho z nás neznají - seznamování není nikdy dost
Cena je za auto (250,-kč)nikoli za počet osob, tak vemte co nejvíc bab!!!
Termín je jasný: 25.-27.7. Dražovice u brna
KDO PŘIJEDE V PÁTEK TAK SRAZ NA MÍSTĚ VE 12.00 SEČ
Kdo přijede později, tak mu neutečem, že ano!!
ODKAZ NA FOTOMAPĚ ZDE
odkaz na normální mapě ZDE |
Luci Luc napsal: | Musím tu trošku vysvětlit, jak se dá získat putovní pohár, bo to někteří evidentně nepochopili a domnívají se, že když odjedou jenom sprinty, že ho získají.
Věci se tedy mají takle: v každé disciplíně získává každý soutěžící body a ty se pak sčítají dohromady. Čím více disciplín účastníte, tím větší šanci máte putovní pohár získat Co považuji za skutečně nemožné, tak získat pohár na základě vítězství jedné disciplíny |
Luci Luc napsal: | Právě sem hovořila s provozovatelem koupaliště! Všechno je dojednané, zamluvené, na sobotní noc je koupaliště jenom a jenom pro nás, takže žádná diskotéka, pokud si ji neuděláme sami. Ubytování pro KOPIho platí Při příjezdu každý zaplatí za počet dní za koupaliště a dostane pásku na ruku pro pořádek. Obsluha tam i po uzavření koupaliště bude fungovat včetně kuchyně. Otázkou zůstavá, jestli se spokojíte s koupalištním řízkem, nebo budete chtít opíkat nějaké maso???? Každopádně mám slíbeno, že dokud se bude točit, do té doby se bude vařit
Jediný zádrhel, že vy v areálu koupaliště přes den neměli být rozdělané stany, což je problém z pátka na sobotu. Říkal, že když jich bude 5, tak se nic neděje a klidně můžou stát, ale pokud by jich mělo být povícero, tak by se na den museli zbořit |
SEZNAM KDO KDY JAK S KÝM
1-LANiN tam bude SÁM PÁ-NE
2-Mirek + zuzka + bratranec s lahváči + stan Pá-Ne
3-Boris + Maki + dvě kozy a jeden pták Pátek
4-Bobeš snad s Bobeškou Pátek
5-Kubais + z@bick@ - Pá ->Ne(ale brzo musim vypadnout:( )
6-reezy + kamarádka (možná, je ve fázi přemlouvání) + slivovička - So-Ne
7-Morte + moja paní + nějakej ten 40ti volt... Sobota
8-JeryP + Lenka - tak si zas dovolim dorazit a jeste ukecam Lenku aby mel JohnyGoe radost
9-Cawba + neznejsi pohavi... + hodne plzne v plechu...
10-Junis + buhvíí kdo
11-kubles +asi nějaké ty komunistické slzy pá-ne
12-KODY - prijedu se urcite na vas alespon podivat
13- Petr ZOO + Martina ZOO + malý Zoo +opravené brzdové světla?
14-nikosNT+Jarča+Kubík+malí Míša(kdo bude hlídat?)
15-Morris + druhá polovička
16-Menfis + drahá polovička Very Happy
17-Fuji + možná někdo se mnou...
18- Sob007 -snad
19 - KOPI + malej kopi + paní KOPIová
20 - Luci Luc -taky možná dorazím pá-ne
21 - Hon5a + jeste nevim
22 - I v o n powered by diesel
23 - Stepan a nikdo!
24 - hynek možná z mladou???? pokud mě nenasere
25 - Hrazda + Jiťoušek
26 - Henry + Terezka + powered by diesel
27 - Sparkouš + budouci pani Sparkoušová powered by TURBOdiesel
28 - Duri - made in slovakia
29-PECA - nezapomněli jsme. PÁ-NE
30 - Patriotpetr, petr kamos, segra+segry kamoska....
31 - Radecek7, nesmim nikde chybet,ale nevim cim nebo s kym prijedu...
32 - Mr.trix + taky komunisticke slzy pijem s kublesem (pardon musel jsem ho tu dopsat von ma tedka jine starosti..)pá-ne
33 - EdDy* + přítelkyně + možná kamoš,ale zatím se nevyjádřil PÁ-NE
já myslím že dobrí ne?
BTW: bylo by dobrí to hodit na první stránku.. moderátoři a admini co vy nato? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 17.07.08 09:22 Předmět: |
|
|
LANIN: teda ty si šikulka  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 17.07.08 10:00 Předmět: |
|
|
Jde videt co lanin dela v praci  _________________ Octavia II TDI
Renault 19 Ph2 1.8 54kw....prodano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 17.07.08 13:53 Předmět: |
|
|
Hon5a napsal: | Jde videt co lanin dela v praci  |
Premysli,jak nalákat co nejvíc bab na sraz LANiN : nic ve zlým,jo?  _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 17.07.08 15:01 Předmět: |
|
|
Lanin: za shrnutí máš za 1*, ale na konci to teda totálně pokazila gramatika (já myslím že dobrí ne? BTW bylo by dobrí... raději používej osvědčené moravské a spisovné (dobré)
Jinak dneska už pomalu ve znamení příprav na sraz: přezování koupených ALU na nové bačkory a čištění...
Chtěl bych ještě připomenout, co už jsem navrhoval pro pražské, a to: možnost společného přesunu Praha-Dražovice (asi po D1 / doufám, že toho ropáka zase neoddělám ). Bohužel horší je to s časem protože školení a zkoušky mi končí v pátek odpoledne, takže nej, nej nejdřív můžu někde čekat na výjezdu na D1 tak v 16:00 hod. Jestli teda někdo může až taky touhle dobou a zajímá ho zrychlený přesun za "ropákem" pište se sem!
Pro ostatní nedočkavé z Prahy a okolí je tu kolona, co organizují ZOO, viz hned následující příspěvek  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky

Naposledy upravil Ivon dne 17.07.08 15:22, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina ZOO Anonymní
|
Zaslal: 17.07.08 15:37 Předmět: |
|
|
Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
http://www.mapy.cz/#x=136043472@y=134306899@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,tollfree):obec%20Praha%3Eobec%20Dra%C5%BEovice,%20okres%20Vy%C5%A1kov
Tak, ti kdož chtějí razit pospolu od Prahy, pište návrhy na čas a místo srazu.
Stříháme metr - 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 - JEDÉÉÉÉM |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 17.07.08 16:22 Předmět: |
|
|
[quote="Martina ZOO"]Ahoj, ti kdo razí do Dražovic z okolí Prahy nebo přimo z Prahy už v pátek po ránu nebo dopoledne, tak můžeme dát nějaké sraz a vyrazit společně. Jak znám dálnici na Brno, tak je hrozně drncavá, tak mám strach, aby jsme z 19 něco nepostráceli. Mrkla jsem na mapu a je i celkem pohodová cesta po okolních cestách, lemuje dálnici a je jen o 20km delší ( Praha, Kolín, Čáslav, Havl. Brod, Žďár nad S., Rosice, Brno ) a i vzhledem ke stereotipu dálnice bych jí navrhovala.
http://www.mapy.cz/#x=136043472@y=134306899@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,tollfree):obec%20Praha%3Eobec%20Dra%C5%BEovice,%20okres%20Vy%C5%A1kov
Tak, ti kdož chtějí razit pospolu od Prahy, pište návrhy na čas a místo srazu.
Marti, Havl brod je uzavřenej a je tam dost velká objížďka  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 17.07.08 17:39 Předmět: |
|
|
EdDy* napsal: | Hon5a napsal: | Jde videt co lanin dela v praci  |
Premysli,jak nalákat co nejvíc bab na sraz LANiN : nic ve zlým,jo?  |
Vsak baby jsou potreba  _________________ Octavia II TDI
Renault 19 Ph2 1.8 54kw....prodano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 17.07.08 17:45 Předmět: |
|
|
nasadis 160 a monotonni nic nebude :-D _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|