|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
britva

Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 287 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 12.07.08 15:01 Předmět: |
|
|
Andico napsal: | ten nakres s autodata mi velmi nepomohol to ze je na remenici vacky znacka a zaroven i na kryte rozvodoveho remena je jasne... No na tom zotrvacniku, ked sa budete nudis skuste si pozret tie znacky.. je tam minimalne 6 roznych oznaceni - HU 1. a 4. piestu, HU 2. a 3. piestu, Piesty v rovine, atd... a aj ten vrtak sa da vzdy vlozit hlboko do klukovky ked je to na jednej zo znaciek. A okrem toho na kryte prevodovky je 5 rysiek, cize ku kazdej sa to da zapasovat, a zakazdym to je nieco ine. Nenasiel by sa niekto zo zlozenym a pojazdnym motorom F3N ( ak je to na inych inak) ze by auto posunul tak aby sedela znacka na remenici vacky ako ma byt, a odfotil by znacku na zotrvacniku ako ma vlastne byt? ( a k tomu potrebujem aj vediet polohu aspon jedneho piestu, pretoze 1 otacka zotrvacnika = pol otacky kluky, t.j. jedna znacka plati aj pre 1. a 4. piest v HU rovnako ako pre 2.a 3. piest v HU - zlozite vysvetlovanie ) vcera som s tym 4 a pol hodiny saskoval a nic z toho. A motor by sa rozbit nemal v pripade ze nechyti a neprerazi vybuch cez saci ventil ze ho spaly abo do vyfuku abo ventyli vs. valce ... Potrebujem tu foto, alebo nejakeho Renault mechanika nech helpne  |
Nakres ti nepomohol lebo nedavas pozor co som ti pisal, proste piesty krajnych valcov maju byt v hornej uvrati, to je cele, znacka na zotrvacniku je len jedna a je to zarez v zotrvacniku nie tie zuby co su pre snimac otacok, a tak isto ten kolik zapadne spravne iba v jednej polohe a vtedy nejde klukou pohnut ani jednym smerom, mozem vecer hodit foto znacky na zotrvacniku a tak isto kde ma zapadnut do kluky. _________________ R 19 16v ph1 3d 142,8 ps / 6710 ot/min (MAHA LPS 3000)
R 19 8v ph1 5d 73 -> 90 ps -> f7p 128,4 ps / 6675 ot/min (MAHA LPS 3000) -> R.I.P. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andico Anonymní
|
Zaslal: 12.07.08 16:51 Předmět: |
|
|
jaj, ja som asi fakt slepy, sorry, tak to skusim spravit tak, ale ked ten kolik mi pasoval asi v 3 roznych polohach, alebo mi uz z toho riadne vcera klepalo na mozog... A foto pre istotu by sa hodili, aby som si bol isty, dakujem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
britva

Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 287 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 12.07.08 20:10 Předmět: |
|
|
 _________________ R 19 16v ph1 3d 142,8 ps / 6710 ot/min (MAHA LPS 3000)
R 19 8v ph1 5d 73 -> 90 ps -> f7p 128,4 ps / 6675 ot/min (MAHA LPS 3000) -> R.I.P. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andico Anonymní
|
Zaslal: 13.07.08 18:31 Předmět: |
|
|
dikes, v utorok idem skusit nastavit zase  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andico Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 18:14 Předmět: |
|
|
Mna uz z toho *** nacisto, to sa fakt neda toto, som myslel ze uz cele auto rozkopem ake je, to fakt strasne nervy... znacky sedia a furt nic... niesom si isty stale tou znackou na zotrvacniku kur_a... to uz fakt potrebujem nejakeho riadneho mechanika k tomu, alebo navod s fotkami pre debilov.. co s tym?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andico Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 18:40 Předmět: |
|
|
ak som to spravne pochopil na zotrvacniku to ma byt takto ( sorry, nesom picasso )
mam to takto a predsa sa motor netoci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|