Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
patriotpetr
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 475 Bydliště - POVINNÉ *: Volary
|
Zaslal: 15.07.08 22:25 Předmět: |
|
|
Helete, nemel by nekdo na pujceni stan tak pro 4 lidi?? sem zjistil tak ikdybych stal na hlave a odpichoval se usima tak zadnej nesezenu,proste tady na sumave se asi stany nevedou a kupovat novy na jednu akci....  _________________ Na odpočinku R19 Chamade ph1 1721 cm3/54Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.07.08 22:32 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | proste tady na sumave se asi stany nevedou a kupovat novy na jednu akci....  | koupíš a použiješ na další akci.. stan stojí i do 1000Kč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 15.07.08 22:35 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | Helete, nemel by nekdo na pujceni stan tak pro 4 lidi?? sem zjistil tak ikdybych stal na hlave a odpichoval se usima tak zadnej nesezenu,proste tady na sumave se asi stany nevedou a kupovat novy na jednu akci....  |
Kup v tescu za 500-600kč a v drogerii kup impregnaci na stany-60kč a bohatě to stačí. Tak to provozuji už 3 roky. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 15.07.08 22:37 Předmět: |
|
|
já koupil v tescu stan pro dva za 200... bylo to na akci kde sem si byl jistej ze by stejne nevydrzel, no a taky ze jo, hned se mi po nem nekdo vyvalel... tak sem ho tam nechal, ani sem ho nebalil...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patriotpetr
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 475 Bydliště - POVINNÉ *: Volary
|
Zaslal: 15.07.08 22:41 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | já koupil v tescu stan pro dva za 200... bylo to na akci kde sem si byl jistej ze by stejne nevydrzel, no a taky ze jo, hned se mi po nem nekdo vyvalel... tak sem ho tam nechal, ani sem ho nebalil...  |
jo takovej by stacil  _________________ Na odpočinku R19 Chamade ph1 1721 cm3/54Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 16.07.08 04:40 Předmět: |
|
|
To ja koupil stan za 1500 v hypernove,ale to jen dikoy tomu,ze kdyz sme s pritelkyni jeli na dovcu a pucili si stan od nasich,tak az tam sem zjistil,ze nemam ty tycky skladaci,takze nakup na rychlo a este v 19:55  _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 16.07.08 05:55 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | LANiN napsal: | V KOLIK HODIN ZAČÍNÁ V SOBOTU PROGRAM?? |
v 10:00 na parkovišti před koupákem v Dražovicích (čas je pouze orientační)  |
časy jsou orientační bo těžko řéct na koho se kde bude čekat a kdo bude zrdžovat. Čas zahájení platí na 100% _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 228 Bydliště - POVINNÉ *: Žižkov - P3
|
Zaslal: 16.07.08 09:18 Předmět: |
|
|
Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Tak jsem jí rovnou poslal...
Z toho vyplívá, že nebudu mít spolujezdce, a samozřejmě i kdybych náhodou přeci jen měl tu děvku v kufru (mrtvou) tak je mi na
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  _________________ Poslední věta před smrtí - Tu R19ku doženu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 16.07.08 09:28 Předmět: |
|
|
Stepan napsal: | Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Z toho vyplívá, že nebudu mít spolujezdce, a samozřejmě i kdybych náhodou přeci jen měl tu děvku v kufru (mrtvou) tak je mi na
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  | ja a nudit se to se me nastesti este nestalo....a ctou si to zaroven 2 kamosky co u me spali....a mozna jo....a este mam dotaz kdybych dojel jinym autem nez 19 de to tam nekam postavit a celej vikend nechat stat pac na cum jizdu bych se z nekym svezl....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 16.07.08 11:43 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Stepan napsal: | Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  | ja a nudit se to se me nastesti este nestalo....a ctou si to zaroven 2 kamosky co u me spali....a mozna jo....a este mam dotaz kdybych dojel jinym autem nez 19 de to tam nekam postavit a celej vikend nechat stat pac na cum jizdu bych se z nekym svezl....  |
On jich radecek7 má, každou obmotanou na prstě, jen si vyber no aby se to nestalo aji u mě, pač se mi ještě kamoška neozvala a na čumjízdu bych rád jel svým...no tak bych se k někomu taky přisral  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 16.07.08 11:54 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | Helete, nemel by nekdo na pujceni stan tak pro 4 lidi?? sem zjistil tak ikdybych stal na hlave a odpichoval se usima tak zadnej nesezenu,proste tady na sumave se asi stany nevedou a kupovat novy na jednu akci....  |
Hele jestli je 4-ma lidma myšleno 3 buchty a Ty .. tak bude určitě teplo a Ty můžeš chrápat pod širákem a o buchty se postarám .. mám stan pro dva ale když se přitulíme ...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 16.07.08 12:22 Předmět: |
|
|
No tak s kamarádkou to vypadá tak, že nic nebude a já doufám, že sám nepřijedu ale ještě mě napadla jedna z autoškoly a doma maj R19 ph2, tak to by zas bylo gut, ale otázka, zda by ji pustil ten její přítel  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 16.07.08 12:55 Předmět: |
|
|
Stepan napsal: | Zdáreček .. Tak můj poslední oběv nejede ___řekla,že jí auta nezajímají
Hledám spolujezdce/kyni
ZN. není nutné.
Třeba kdyby se nudil Radeček..beru ho ..ale kdyby vzal Radeček starší kámošku nezlobil bych se  |
že si to ty, tak Ti domluvím nějakou místní krasavici  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 12:55 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | pac na cum jizdu bych se z nekym svezl....  | semnoouu  |
|
Návrat nahoru |