Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 14.07.08 21:32 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Tak u mě nehrozí, že bych dojel něčím jiným, maximálně na kole...
Ale každopádně sprint se sprinterem bych si chtěl zkusit, protože kolikrát když potkám nějakýho nerváka ve sprinteru, tak mi na silnici dává zabrat, ale na předjetí většinou nemají, tak bych to chtěl vidět v akci na rovném place...  |
můžem,je to 5 válec 2,8 obsah TD,má malí krouťák,ale zase velký výkon. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patriotpetr
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 475 Bydliště - POVINNÉ *: Volary
|
Zaslal: 14.07.08 21:34 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
segra+segry kamoska.... | juj to je segra ten hezkej doplněk  |
no to je ta co me minule privezla k tobe do dilny ....a kamaradku nevim jak ma hezkou ,ta je od ni ze skoly,taky ji uvidim prvne...takze vam privezu dve baby na zabavu,u kterejch mi bude jedno jak a skym skonci  _________________ Na odpočinku R19 Chamade ph1 1721 cm3/54Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 14.07.08 21:42 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | ...takze vam privezu dve baby na zabavu,u kterejch mi bude jedno jak a skym skonci  |
Ty jo, tak to je slovo chlapa a výzva pro nás "na srazu nezadaných"
...jo, a já samozřejmě myslel značku Renault, když jsem mluvil o té změně a to dokonce i R19 (úletů už bylo dost, a když už, tak to snad vždy bude Renault) _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.07.08 21:57 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
no to je ta co me minule privezla k tobe do dilny ....a kamaradku nevim jak ma hezkou ,ta je od ni ze skoly,taky ji uvidim prvne...takze vam privezu dve baby na zabavu,u kterejch mi bude jedno jak a skym skonci  | to bych tady nahlas neřikal chudak holky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patriotpetr
|
Zaslal: 14.07.08 21:59 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
no to je ta co me minule privezla k tobe do dilny ....a kamaradku nevim jak ma hezkou ,ta je od ni ze skoly,taky ji uvidim prvne...takze vam privezu dve baby na zabavu,u kterejch mi bude jedno jak a skym skonci  | to bych tady nahlas neřikal chudak holky  |
chá chá uz je pozde  _________________ Na odpočinku R19 Chamade ph1 1721 cm3/54Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.07.08 22:02 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
no to je ta co me minule privezla k tobe do dilny ....a kamaradku nevim jak ma hezkou ,ta je od ni ze skoly,taky ji uvidim prvne...takze vam privezu dve baby na zabavu,u kterejch mi bude jedno jak a skym skonci  | to bych tady nahlas neřikal chudak holky  |
chá chá uz je pozde  | pokud se chceš segry zbavit tak to pak chapu  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patriotpetr
|
Zaslal: 14.07.08 22:06 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
chá chá uz je pozde  | pokud se chceš segry zbavit tak to pak chapu  |
no, segru bych domu privezt mohl..ale ta druha cizi to je mi fuk  _________________ Na odpočinku R19 Chamade ph1 1721 cm3/54Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 14.07.08 22:23 Předmět: :-) |
|
|
No,tak super,počasí je objednaný :-)
1-LANiN tam bude SÁM PÁ-NE
2-Mirek + zuzka + bratranec s lahváči + stan Pá-Ne
3-Boris + Maki + dvě kozy a jeden pták Pátek
4-Bobeš snad s Bobeškou Pátek
5-Kubais + z@bick@ - Pá ->Ne(ale brzo musim vypadnout:( )
6-reezy + kamarádka (možná, je ve fázi přemlouvání) + slivovička - So-Ne
7-Morte + moja paní + nějakej ten 40ti volt... Sobota
8-JeryP + Lenka - tak si zas dovolim dorazit a jeste ukecam Lenku aby mel JohnyGoe radost
9-Cawba + neznejsi pohavi... + hodne plzne v plechu...
10-Junis + buhvíí kdo
11-kubles +asi nějaké ty komunistické slzy pá-ne
12-KODY - prijedu se urcite na vas alespon podivat
13- Petr ZOO + Martina ZOO + malý Zoo +opravené brzdové světla?
14-nikosNT+Jarča+Kubík+malí Míša(kdo bude hlídat?)
15-Morris + druhá polovička
16-Menfis + drahá polovička Very Happy
17-Fuji + možná někdo se mnou...
18- Sob007 -snad
19 - KOPI + malej kopi + paní KOPIová
20 - Luci Luc -taky možná dorazím pá-ne
21 - Hon5a + jeste nevim
22 - I v o n powered by diesel
23 - Stepan a nikdo!
24 - hynek možná z mladou???? pokud mě nenasere
25 - Hrazda + Jiťoušek
26 - Henry + Terezka + powered by diesel
27 - Sparkouš + budouci pani Sparkoušová powered by TURBOdiesel
28 - Duri - made in slovakia
29-PECA - nezapomněli jsme. PÁ-NE
30 - Patriotpetr, petr kamos, segra+segry kamoska....
31 - Radecek7, nesmim nikde chybet,ale nevim cim nebo s kym prijedu...
32 - Mr.trix + taky komunisticke slzy pijem s kublesem (pardon musel jsem ho tu dopsat von ma tedka jine starosti..)pá-ne
33 - EdDy* + přítelkyně + možná kamoš,ale zatím se nevyjádřil PÁ-NE _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.07.08 22:57 Předmět: |
|
|
patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
no, segru bych domu privezt mohl..ale ta druha cizi to je mi fuk  | no kurna....to zni zajimave.... ne ja sem malej slusnej...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 14.07.08 23:05 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | m1tv napsal: | patriotpetr napsal: | tak jsme se rozhodli a jestli mi z auta neco neupadne tak vas poctime navstevou uz od patka, BTW pojede nekdo vic zdaleka nez my??
Ty kundo z ryby, aby ti jedno neupad.....
A vůbec, stará to ví?....ale teď která stará co  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 228 Bydliště - POVINNÉ *: Žižkov - P3
|
Zaslal: 14.07.08 23:33 Předmět: |
|
|
Tady se hodí 2 baby do polacu a všem to hned za kompem trčí
Nezapomeňte si sebou vzít papírový kapesníky na utření a nějaký ty
dřevěný palice, až se o ně budeme prát...
..a co vlastně prát ..uděláme si SOUTĚŽ...nééé  _________________ Poslední věta před smrtí - Tu R19ku doženu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 15.07.08 08:43 Předmět: |
|
|
No účast zatím super ale Doufám, že na Drhlenách nás bude ještě více
Když už s tím bylo takové šibování a navíc kdo by si nechal utéct akci s Leošem "Poslušným" Marešem a jednou kobylou.... ííííhááááháááá  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 15.07.08 09:13 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | No účast zatím super ale Doufám, že na Drhlenách nás bude ještě více
Když už s tím bylo takové šibování a navíc kdo by si nechal utéct akci s Leošem "Poslušným" Marešem a jednou kobylou.... ííííhááááháááá  |
myslíš, že kromě čudlíků na mixáku můžem točit i s leoškem?  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 15.07.08 10:57 Předmět: |
|
|
tak je tro jisty na moravii nedorazime jelikoz usetreny penizky padli do novyho auti nekdo vi i do jakyho  _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 15.07.08 11:00 Předmět: |
|
|
sekec napsal: | tak je tro jisty na moravii nedorazime jelikoz usetreny penizky padli do novyho auti nekdo vi i do jakyho  | si to tu psal do tematu...to je skoda.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|