Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.07.08 12:33 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | radecek7 napsal: | kurna to mam zase nejaky vyhody.....  | uzivej si dokud muzes  | no uzivam si neboj vcera sem dostal pokutu 4000 ani nechtejte radsi vedet za co...zbytek nacpanej v aute takze ted do moravie musim aji makat nekdy abych mel za co pit.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 14.07.08 12:33 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Dunga napsal: | radecek7 napsal: | kurna to mam zase nejaky vyhody.....  | uzivej si dokud muzes  | no uzivam si neboj vcera sem dostal pokutu 4000 ani nechtejte radsi vedet za co...zbytek nacpanej v aute takze ted do moravie musim aji makat nekdy abych mel za co pit.....  | ja si tipnu! figuroval v tom alkohol, tvuj vek a mas dojit na socialku v tydnu, ze jo?!    |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.07.08 12:36 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | radecek7 napsal: | Dunga napsal: | radecek7 napsal: | kurna to mam zase nejaky vyhody.....  | uzivej si dokud muzes  | no uzivam si neboj vcera sem dostal pokutu 4000 ani nechtejte radsi vedet za co...zbytek nacpanej v aute takze ted do moravie musim aji makat nekdy abych mel za co pit.....  | ja si tipnu! figuroval v tom alkohol, tvuj vek a mas dojit na socialku v tydnu, ze jo?!    | nn tak to je spatna odpoved...nebudu to resit proste zkurveni policajti a dal to nerozebirat pac sme OT...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.07.08 12:37 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | nn tak to je spatna odpoved...nebudu to resit proste zkurveni policajti a dal to nerozebirat pac sme OT...  | jestli se to malinko týká SRAZU tak to OT nejní takže mluv  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 14.07.08 12:40 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | radecek7 napsal: | nn tak to je spatna odpoved...nebudu to resit proste zkurveni policajti a dal to nerozebirat pac sme OT...  | jestli se to malinko týká SRAZU tak to OT nejní takže mluv  |
No dyť psal že souvisí, nemá za co pít a přece....co budeme pít, když nic nedoveze?
A taky ten flastr může ovlivnit jeho přítomnost na srazu, pokud nedostane od rodičů útrum  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 14.07.08 13:05 Předmět: |
|
|
1-LANiN tam bude SÁM PÁ-NE
2-Mirek + zuzka + bratranec s lahváči + stan Pá-Ne
3-Boris + Maki + dvě kozy a jeden pták Pátek
4-Bobeš snad s Bobeškou Pátek
5-Kubais + z@bick@ - Pá ->Ne(ale brzo musim vypadnout:( )
6-reezy + kamarádka (možná, je ve fázi přemlouvání) + slivovička - So-Ne
7-Morte + moja paní + nějakej ten 40ti volt... Sobota
8-JeryP + Lenka - tak si zas dovolim dorazit a jeste ukecam Lenku aby mel JohnyGoe radost
9-Cawba + neznejsi pohavi... + hodne plzne v plechu...
10-Junis + buhvíí kdo
11-kubles +asi nějaké ty komunistické slzy pá-ne
12-KODY - prijedu se urcite na vas alespon podivat
13- Petr ZOO + Martina ZOO + malý Zoo +opravené brzdové světla?
14-nikosNT+Jarča+Kubík+malí Míša(kdo bude hlídat?)
15-Morris + druhá polovička
16-Menfis + drahá polovička Very Happy
17-Fuji + možná někdo se mnou...
18- Sob007 -snad
19 - KOPI + malej kopi + paní KOPIová
20 - Luci Luc -taky možná dorazím pá-ne
21 - Hon5a + jeste nevim
22 - I v o n powered by diesel
23 - Stepan a nikdo!
24 - hynek možná z mladou???? pokud mě nenasere
25 - Hrazda + Jiťoušek
26 - Henry + Terezka + powered by diesel
27 - Sparkouš + budouci pani Sparkoušová powered by TURBOdiesel
28 - Duri - made in slovakia
29-PECA - nezapomněli jsme. PÁ-NE
30 - ................ !?
Malá změna, přijedu až v sobotu, v pátek je jedna zábava a na tu já musím jít (jo, je v tom baba ), tak snad pátek oželíte bez mne  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 14.07.08 13:45 Předmět: |
|
|
reezy-Vem babu sebou a neser!  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-)
Naposledy upravil Luci Luc dne 14.07.08 13:47, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 14.07.08 13:46 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Vem babu sebou a neser!  |
No o to se snažím.....  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 14.07.08 13:47 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Luci Luc napsal: | Vem babu sebou a neser!  |
No o to se snažím.....  |
jí musíš vysvětlit, že nikde není tak dobře, jako na srazu  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.07.08 13:49 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | jí musíš vysvětlit, že nikde není tak dobře, jako na srazu  |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 14.07.08 13:57 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | jí musíš vysvětlit, že nikde není tak dobře, jako na srazu  |
Však jo...ještě se mi nedostalo odpovědi, ale tak já sjem s ní za hodně dobře, takže.....dám vedět
S takovou paní černokněžnicí si bude určitě rozumět Škoda, že nejede paní LANiNová, s tou by si taky pokecala  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
EdDy*

Založen: 26.4.2008 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 14.07.08 16:37 Předmět: :-) |
|
|
Doufám,že vyjde počasí taky,at nemrdem ve stanech  _________________ Co je to psycho?? No,když slyšíš hlasy,ale všude je ticho :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPI Plameňák

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 16777215 Bydliště - POVINNÉ *: Zvole u Prahy
|
Zaslal: 14.07.08 16:46 Předmět: špatný jak margarýn |
|
|
Zatím co tu stříháte metry, mě se včera vysral ventil až tak, že jsem najednou zastavil, nenašaltroval rychlost ba ani nenastartoval ... vzhledem ke vzdálenosti domu, byl rendolf v bezvědomí odtažen do Kladna ke známému servismanovi, leč i když je to kluk šikovná a dám poslední prachy za opravu i kdybych měl po nocích mejt talíře v zaplivaný "8" cenovce ... začínám se obávat, že to nestihnu .... špatný, když se to sere tak vždycky všechno najednou a v nesprávný čas ....
Pokud nic, přijedeme se na vás aspoň podívat, teda když nám segra půjčí svou vyladěnou feličité combi co nejede ani prázdná ....
držte palce, páč letos jsem chtěl a ještě pořád chci zase vyhrát a všechno .... na hlavu vás porazit... aby se pohárek zase vrátil domů ... stýská se mi po něm a moc. ....
dám vám průběžně info... hlavně těm co si vydechli... aby zaali bejt zas nervózní  _________________ http://kopi-r19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 14.07.08 16:47 Předmět: Re: :-) |
|
|
EdDy* napsal: | Doufám,že vyjde počasí taky,at nemrdem ve stanech  |
Počasí je objednaný Zatím hlásí tropy, tak snad nezmění meteorologové názor  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
z@bick@

Založen: 20.5.2008 Příspěvky: 120 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá Hora
|
Zaslal: 14.07.08 17:32 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | mirek napsal: | nic se neboj na prvním místě je chlast, až potom devatenáctky  | ...aaa kde sou ženský?:-O |
že ty si nedaš pokoj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|