Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
miky Anonymní
|
Zaslal: 08.06.08 05:20 Předmět: Dálkové světla a "světelná houkačka" |
|
|
Ahoj přestaly mě svítiti dálková světla a s tím i světelná houkačka. Je to asi v páčce. Chtěl bych se zeptat praktika na tuto věc. Chci to zkusit podle zde zveřejněného návodu prvně opravit. V tom návodu je lepení prasklého segmentu. To je ta závada, že nejdou sepnout dálkový prip. světelná houkačka ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 08.06.08 08:36 Předmět: Re: Dálkové světla a "světelná houkačka" |
|
|
miky napsal: | Ahoj přestaly mě svítiti dálková světla a s tím i světelná houkačka. Je to asi v páčce. Chtěl bych se zeptat praktika na tuto věc. Chci to zkusit podle zde zveřejněného návodu prvně opravit. V tom návodu je lepení prasklého segmentu. To je ta závada, že nejdou sepnout dálkový prip. světelná houkačka ? |
Jo jo, je to tím ulomeným kouskem,je to častá závada,takže buďto opravit a nebo sehnat jinou, ale nová páčka stojí tuším kolem 1t. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 08.06.08 15:12 Předmět: |
|
|
Podle mně je lepší koupit novou. Já koupil v Autokelly za 960kč tuším. Než to rozebírat a něco lepit..... _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 08.06.08 15:18 Předmět: |
|
|
Ja mam z vrakoviste za 500 z megana myslim a je lepsi nez ta na R19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 08.06.08 15:20 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | Podle mně je lepší koupit novou. Já koupil v Autokelly za 960kč tuším. Než to rozebírat a něco lepit..... |
To lepení se zkusit může-když se to povede, tak je to nadosmrti a když ne, tak nová páčka-nic s tím pokusem nemůže ztratit. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 08.06.08 21:24 Předmět: Re: Dálkové světla a "světelná houkačka" |
|
|
miky napsal: | Ahoj přestaly mě svítiti dálková světla a s tím i světelná houkačka. Je to asi v páčce. Chtěl bych se zeptat praktika na tuto věc. Chci to zkusit podle zde zveřejněného návodu prvně opravit. V tom návodu je lepení prasklého segmentu. To je ta závada, že nejdou sepnout dálkový prip. světelná houkačka ? | za 700 ti necham uplne novou zabalenou...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bofi

Založen: 11.7.2008 Příspěvky: 18 Bydliště - POVINNÉ *: Střítež
|
Zaslal: 11.07.08 18:30 Předmět: |
|
|
Zdravím, jako čerstvý majitel R19 jsem dneska tak nějak prolejzal a zkoušel celé auto a zjistil jsem jeden problém.Při vypnutém osvětlení mi světelná houkačka funguje normálně, ale když zapnu tlumená světla tak mi nejde přepnout na dálková.Miky v prvním příspěvku píše, že mu nefachčí ani svět. houkačka, ale mně jo.Bude taky problém v páčce?Jinak ještě dotaz pro upřesnění, dálková světla se zapínají přitáhnutím páčky k sobě, jo?Sorry za tak stupidní dotaz, ale mám prvního renaulta tak se račí zeptám . _________________ R19 1.7 66kW, 1990-bílý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 11.07.08 18:32 Předmět: |
|
|
bofi napsal: | Zdravím, jako čerstvý majitel R19 jsem dneska tak nějak prolejzal a zkoušel celé auto a zjistil jsem jeden problém.Při vypnutém osvětlení mi světelná houkačka funguje normálně, ale když zapnu tlumená světla tak mi nejde přepnout na dálková.Miky v prvním příspěvku píše, že mu nefachčí ani svět. houkačka, ale mně jo.Bude taky problém v páčce?Jinak ještě dotaz pro upřesnění, dálková světla se zapínají přitáhnutím páčky k sobě, jo?Sorry za tak stupidní dotaz, ale mám prvního renaulta tak se račí zeptám . |
pomůže jen výměna páčky, je to velká bolest R19 a každý si tím prošel...
Musíš sehnat jinou páčku a change.... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 11.07.08 18:35 Předmět: |
|
|
páčku mám... napiš mi soukromou zprávu nebo maila... |
|