Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.07.08 18:52 Předmět: |
|
|
tak o kolik mam nechat sundat blok abych to zas nepřehnal s kompresi _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 09.07.08 19:01 Předmět: |
|
|
to by melo jit spocitat  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 09.07.08 21:32 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Jen takovej dotaz možná trošku pročs to m1tv nedl do jednoho topicu zvíšení výkonu šak t neva že to není 16V ????? | tohle tu bylo driv... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 10.07.08 06:50 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | tak o kolik mam nechat sundat blok abych to zas nepřehnal s kompresi |
Na Kabriu mám snížený blok o 1mm,je to akorát.Při větším snížení by nastal problém s rozvody(nastavení). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 10.07.08 11:32 Předmět: |
|
|
připadá mi to jako blbost...je tam plno nesmyslů a nějak pozapomněl vysvětlit jak to funguje... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

|
Zaslal: 10.07.08 11:41 Předmět: |
|
|
MortE napsal: |
připadá mi to jako blbost...je tam plno nesmyslů a nějak pozapomněl vysvětlit jak to funguje... |
no údajně to zvýší odpor čidla teploty vzduchu, takže by to mělo hlásit ECU nižší teplotu... ale stejně mi to přijde divný, dokud neuslyším osobní zkušenost... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.07.08 11:46 Předmět: |
|
|
bigi napsal: | no údajně to zvýší odpor čidla teploty vzduchu, takže by to mělo hlásit ECU nižší teplotu... ale stejně mi to přijde divný, dokud neuslyším osobní zkušenost... |
tak vem 2odpory se stejnou hodnotou a dej je na ty čidla a máš to to samé a možná za 5Kč a né za 200Kč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

|
Zaslal: 10.07.08 11:48 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | bigi napsal: | no údajně to zvýší odpor čidla teploty vzduchu, takže by to mělo hlásit ECU nižší teplotu... ale stejně mi to přijde divný, dokud neuslyším osobní zkušenost... |
tak vem 2odpory se stejnou hodnotou a dej je na ty čidla a máš to to samé a možná za 5Kč a né za 200Kč  |
no to jsem si taky říkal... no ale asi se na to vyseru a nechám si svých 110 chcíplých koní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 10.07.08 11:57 Předmět: |
|
|
Ty jo budte radi za to stado co mate pod kapotou...ja tam mam asi sami hrebce a nak se mi nechtej mnozit ..dyby tam zabloudila aspon jedna klisnicka ze by se to trosku rozmnozilo ...jen par hribatek..ale ono porad nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 10.07.08 11:58 Předmět: |
|
|
bigi napsal: | LANiN napsal: | bigi napsal: | no údajně to zvýší odpor čidla teploty vzduchu, takže by to mělo hlásit ECU nižší teplotu... ale stejně mi to přijde divný, dokud neuslyším osobní zkušenost... |
no to jsem si taky říkal... no ale asi se na to vyseru a nechám si svých 110 chcíplých koní  |
no na to se teda vyser...takhle zvyšovat výkon je kapku na ho*no...
a moc teda nechápu tu hlášku, že to nepoškodí motor... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.07.08 12:01 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | no na to se teda vyser...takhle zvyšovat výkon je kapku na ho*no...
a moc teda nechápu tu hlášku, že to nepoškodí motor... | asi tak nějak.. to by si pak moh každej sám doma nebo garáži "přečipovat" (ošulit) jednotku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 10.07.08 12:02 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | MortE napsal: | no na to se teda vyser...takhle zvyšovat výkon je kapku na ho*no...
a moc teda nechápu tu hlášku, že to nepoškodí motor... | asi tak nějak.. to by si pak moh každej sám doma nebo garáži "přečipovat" (ošulit) jednotku  |
no tak teoreticky moh...de o to, co na to motor... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

|
Zaslal: 10.07.08 12:04 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | asi tak nějak.. to by si pak moh každej sám doma nebo garáži "přečipovat" (ošulit) jednotku  |
no proto jsem se na to ptal, kdybych tomu věřil tak to koupím a neptám se
dík za názory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|