Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.07.08 18:10 Předmět: rada zapojeni budiku a umi někdo s diodama? |
|
|
zdravim nemate nekdo zapojeni budiku z 16v na hladinu/tlaku oleje? chci si ho dat misto hodin a potřebuju co kam zapojit nejlip polopaticky eetriku nemam rad proste na tendle přivod daš +a podobně
a ešte neum nekdo s diodama ? potřeboval bych neco udelat do zadnich svetel ...diky _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 09.07.08 18:17 Předmět: Re: rada zapojeni budiku a umi někdo s diodama? |
|
|
m1tv napsal: | zdravim nemate nekdo zapojeni budiku z 16v na hladinu/tlaku oleje? chci si ho dat misto hodin a potřebuju co kam zapojit nejlip polopaticky eetriku nemam rad proste na tendle přivod daš +a podobně
a ešte neum nekdo s diodama ? potřeboval bych neco udelat do zadnich svetel ...diky | nevim co kam zapojit, ani ti nepomuzu s diodama (minimalne proto, ze to je daleko), ale kdyz jsi nakousl zadni svetla, tak jsem si vzpomnel, jak jsi rikal, ze ti zloutnou, tak mam pro tebe tip... vycisti je acetonem, nebo necim podobnym a pak to prelakuj zevnitr i zvenku bezbarvym lakem, melo by to pomoct... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 09.07.08 18:22 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | aceton je rozleptá ...pěkný svinstvo  | no nepamatuju si, cim to melo byt, tak jsem napsal aceton, nebo neco podobne... tam slo o ten bezbarvy lak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 09.07.08 18:24 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | goreff napsal: | aceton je rozleptá ...pěkný svinstvo  | no nepamatuju si, cim to melo byt, tak jsem napsal aceton, nebo neco podobne... tam slo o ten bezbarvy lak  | já myslím,že ten plast je tak nekvalitní,že mu těžko něco pomůže...ještě,že jsem je nekoupil  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 09.07.08 18:28 Předmět: |
|
|
je to zažloutlej plast:( už jim nic nepomuže ..zkoušel sem je obrousit a vyleštit trošku to pomohlo ale je to zevnitř a tam stim nic neudělam ted si snima hraju tak uvidime co z toho bude _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 09.07.08 18:33 Předmět: |
|
|
s tím už nic neudělá, ten plast má nekvalitní stabilizátor a žloutne celej, ne jenom zvenku... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 09.07.08 18:46 Předmět: |
|
|
Presne tak je to shit casto potkavam jednu feldu a taky je ma a taky mu to zloutne no proste humus me se to nelibi ani nove nechapu proc to tam ti lidi davaji kazdy auto to uplne zkur.. v ulici parkuje manik celkem noveho bavoraka a taky je tam ma a je to humus jestli tohle znamena odlisovat se tak to vymyslel nejakej debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 15.07.08 22:05 Předmět: |
|
|
nikdo nevi zapojeni budiku?  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 16.07.08 21:16 Předmět: |
|
|
pokud budeš chtít, já přeměřím kontakty na budíkách a ty my musíš poslat nějaké obrázky, případně ofocenou dokumentaci k budíkům, kterými je budeš nahrazovat, a já ti pak pošlu nějaký postup, neslibuji, ale pokusím se
diody myslíš LED- svítivé, bych ti mohl pomoc, o co jde? Podsvícení? _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
-> http://www.pivinek.rajce.idnes.cz/Ventil_-_2017/
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 16.07.08 21:18 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Dunga napsal: | goreff napsal: | aceton je rozleptá ...pěkný svinstvo  | no nepamatuju si, cim to melo byt, tak jsem napsal aceton, nebo neco podobne... tam slo o ten bezbarvy lak  | já myslím,že ten plast je tak nekvalitní,že mu těžko něco pomůže...ještě,že jsem je nekoupil  |
Goreff,co to máš s těmi svody ?  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 16.07.08 22:45 Předmět: |
|
|
ee chci dělat do zadnich svetel diodovy brzdovky ..necham klasiku dvouvlakno ale s brzdama by se rosvitily i diody a vic by to bylo videt a mlhovky bych potřeboval  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 17.07.08 17:17 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | goreff napsal: | Dunga napsal: | goreff napsal: | aceton je rozleptá ...pěkný svinstvo  | no nepamatuju si, cim to melo byt, tak jsem napsal aceton, nebo neco podobne... tam slo o ten bezbarvy lak  | já myslím,že ten plast je tak nekvalitní,že mu těžko něco pomůže...ještě,že jsem je nekoupil  |
Goreff,co to máš s těmi svody ?  | nějak jsem tě nepochopil,myslíš v tom avataru  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 17.07.08 17:29 Předmět: |
|
|
já myslím,že on chce spíše origo,na každým přídavným budíku je napsáno co kde napojit,na těch mejch je 30 spínaný proud,31 kostra,M čidlo a potom žárovka osvětlení,nic na tom není  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|