Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 05.07.08 17:18 Předmět: Pískání zadních tlumičů,kde koupit? |
|
|
Dobrý den mám dotaz sice nejsem žádný mechanik ani nerozumím autům jsem nováček renault clubu a potřebuji poradit,kde se koupí k zadním tlumičům nová pojistná matice,když jestli by nebylo foto kde je? já vím blbý dotazy ale co se dá dělat v automanuálu není no na R19 1.8 1721ccm 54kw a mám to namazat molykotem BR2 spodní upevnovací čep? jestli se nepletu .díky moc nevím nejlepší by byli prodejny v Praze jsem z okolí Prahy .díky moc [/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 05.07.08 17:24 Předmět: |
|
|
Pojistna matice je co?
Horni ulozeni zadniho tlumice je na matky (+ gumy, podlozky atd) ale to dostanes z novymu tlumici a dole je tlumic chycenej na sroub, kterej se da sehnat v Renaultu (cena +- 70kc/ks). S tim nazanim nevim, ja jsem tam nasrouboval sroub tak jak jsem ho vytahl ze sacku a hotovka  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 05.07.08 17:29 Předmět: |
|
|
právě nevím co to je psali to v R19 manuálu no tak já ale potřebuji vyměnit matice ne tlumiče jsou v pohodě:-) ,ale to molykote BR2 je kvůli tomu aby se to neodíralo neprášilo a nedostal voda tak to píšou no a mě to právě dělá protože se to dře železo o železo no tak proto potřebuji poradit co s tím no:-),ale díky za rady je tu nějaký hodoncení:-ú když tak dám body:-) jsem nováček tam nevím no |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 05.07.08 18:35 Předmět: |
|
|
dole jsou srouby to bude ten spodni upevnovaci cep jak pises vys a nahore to drzi na matkach ktere jsou navic v kufru takze ani moc nerezavi a ktere byvaji na novych tlumicich a menit je pokud nemenis tlumice to mi nedava smysl _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 05.07.08 22:47 Předmět: |
|
|
jo jasný no pšatně jsme to npsal chtěl jsme mluvit o tom spodním jenom ten vrchní je matice vím že je v kufru pod gumou no ale díky moc tak ted už to snad zvládnu :_) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 23.10.08 11:19 Předmět: |
|
|
Sry že sem tak dlouho neodpověděl ale tlumiče už mám dývno nový a zatím drží a nepýskají takže dík za rady sem to namáznul vezelínou ten šroub:d A ZATÍM JE POKOJ ALE MÁM NOVÝ _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|