Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 02.07.08 14:32 Předmět: Napajeni zesiku... |
|
|
...mam takovou malou otazecku....muzu zesik napajet jakymakoli 12V co sou v aute(napr. zapalovac) bo to musim tahat primo od baterie???...podle me je to asi jedno ale ci se radej zeptat Vas odborniku ...predem dik za odpovedi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 02.07.08 15:31 Předmět: |
|
|
je to jedno ale voz sebou hasicak a hodne nahradnich pojistek pak to muzes napichnout kdekoli! jinak pro tebe radeji bych zasel nekam do firmy kde ti to nasroubnou! _________________ R19?? to uz nastesti nemam ale vzdy jsem ho mel moc rad i s vodou v kufru a stalim sranim vseho!! VW nafta kupredu! - uz taky není. vratil jsem se k Francii Peugeot 406 HDI rv 2004 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 02.07.08 16:24 Předmět: |
|
|
to jooo no, ty kábly u zapa budou asi dost tenoucky....ale od ty baterie se to bude tahat pekne na pi** ...no co se da delat...nak to tam budu muset prostrcit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 02.07.08 18:27 Předmět: |
|
|
hlavne nezapomen dat k baterce pojistku!! _________________ R19?? to uz nastesti nemam ale vzdy jsem ho mel moc rad i s vodou v kufru a stalim sranim vseho!! VW nafta kupredu! - uz taky není. vratil jsem se k Francii Peugeot 406 HDI rv 2004 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 04.07.08 05:47 Předmět: |
|
|
Ideálně do 30 cm od baterky ve vodotěsném pojistkovém pouzdře, který by mělo být pevně přichyceno ke kastli nebo něčemu poblíž ..
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 05.07.08 12:18 Předmět: |
|
|
to je moc tenky kabely ... lepsi je to napichnout primo na baterku a pres pojistku poradne silnym kabelem dozadu do kufru .. ;) _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 07.07.08 06:13 Předmět: |
|
|
fiii haaa to bude desnej vomr* !!!...vubec netusim kudy ten kábl tahat????....a nechci se stim prave moc piplat pac to tam na moc dlouho nebude...(respektive do doby nez najdu nakou hodne vysokou skalu ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 07.07.08 08:11 Předmět: |
|
|
prace max 10minut natahnout napajesi kabel aby to neslo poznat ze tam je... vic jsem se najebal s signalovym cinch kabelem, jelikoz jsem ho tahal prostredkem pod kobercem  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 07.07.08 08:21 Předmět: |
|
|
...no to je dalsi vec....prosim vas kudy nejlip tahat ty cable od radia???...budu muset rozebrat palubku bo to de nekudy prorvat???...co sem koukal tak tam nikde neni ani skvirka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milan Anonymní
|
Zaslal: 08.07.08 23:54 Předmět: |
|
|
Zdarec,napajecí kabel sem tahal pod prahovíma listama a protoze mam 3D,tak vzadu sem to strcil pod polstrovaním,a ten signalovej sem tahal druhou stranou,a v prístrojovce sem to protahnul tema skvírkama co sem nasel a treba namotal i na ostatní kabely a vse bez problemu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 09.07.08 05:24 Předmět: |
|
|
Tak to uz se na to strasne moc netesim ....kazdopadne vysledek bude stat za to ...az to pustim a vylitnou mi dvere od kufru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 09.07.08 21:38 Předmět: |
|
|
Milan napsal: | Zdarec,napajecí kabel sem tahal pod prahovíma listama a protoze mam 3D,tak vzadu sem to strcil pod polstrovaním,a ten signalovej sem tahal druhou stranou,a v prístrojovce sem to protahnul tema skvírkama co sem nasel a treba namotal i na ostatní kabely a vse bez problemu | ja to mam tazeny od radia zezhora dozadu doprava a dolu a vylezu u pojistek pak pres pojistkovku a pod prahovyma listama a pak pod zadnima sedackama dozadu ...  _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 10.07.08 05:26 Předmět: |
|
|
Jo prosim vas, este k ty pojistce u baterky....jaka tam ma byt???...je to "jedno" bo se tam dava podle toho jakej je zesik???....pac zesik ma vlastne svoji.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 14.07.08 14:38 Předmět: |
|
|
Tak este jednou...prosim vas nevite nekdo jakou pojistku k ty baterii???--je to jedno bo se tam dava podle toho jakej je zesik???(popr. musi tam byt?)...taky bych potreboval vyresit pojistku v zesiku pac tam zadna neni a nevim co je to za tip -dystak jakou bych tam mel zkusit dat jako prvni??-1A, 2A, 3A.....??? predem diiiiiiiiiiiiiiiiik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.07.08 14:48 Předmět: |
|
|
Co si to spocitat? P=U*I -> I=... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|